snajper007 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Mam ksenon z samopoziomowaniem ale nie działa. Brakowało bezpiecznika a po włożeniu pojawił się komunikat na kompie a samopoziomowanie dalej nie chodzi. Macie jakieś pomysły? Dodaje zdjęcia bezpieczników, a te brakujące od czego są?
snajper007 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2010 Pojawia się tylko symbol regulacji wysokości świateł
Łukasz 23 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 obstawiam że padł czujnik od poziomowania ,sprawdź vagiem który czy ten na przednim wahaczu czy tylnym
darek Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Sprawdź dobrze przewody od czujników poziomowania lubią pękać.Jak by Ci padł czujnik ten przedni to mam na sprzedaż
Cineksik Opublikowano 14 Czerwca 2010 Opublikowano 14 Czerwca 2010 zapnij VAGa i zobacz co się dzieje, może wystarczy tylko usunąć błędy :gwizdanie: , symbol regulacji wysokości świateł pojawia się również po każdorazowym odłączeniu wtyczek od lamp i wystarczy wtedy tylko usunąć błędy
snajper007 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2010 Wyświetlają sie takie błędy: 01535 Nastawnik lampy, układ regulacji zasięgu świateł (prawy) 01534 Nastawnik lampy, układ regulacji zasięgu świateł (lewy)
konian Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Sprawdź dobrze przewody od czujników poziomowania lubią pękać. Jestem właśnie po naprawie. Poziomowanie świateł mi szalało i okazało się że kabelek był pęknięty
wrclaguna Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 nie martw sie ze brakuje ci pare bezpiecznikow poprostu masz slabsze wyposazenie i brakuje pare rzeczy sprawdz lampy moze masz zwykle ... no bo po co ktos wyciagal bezpiecznik , cos musial ukryc
snajper007 Opublikowano 4 Września 2010 Autor Opublikowano 4 Września 2010 Lampy są zwykłe i bez silniczków czyli były podmienione. Mam zamiar z powrotem założyć ksenon albo bi. Powiedzcie czy na bi trzeba coś przerabiać czy wystarczy przełożyć?
wrclaguna Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 kupuj bixa i wstawiaj wszystko bedzie przeciez pasowac
Rekomendowane odpowiedzi