dareksa1 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Witam wszystkich W mojej AUDI A4 1.9 TDI 1Z 1996r. muszę wymienić amortyzatory i sprężyny przednie. Mam pytanie: Czy będą pasowały amortyzatory ze sprężynami z samochodu AUDI A4 1.9 TDI 115 koni z 2001r w starej budzie jak poniżej 2000r.? Proszę o pomoc kolegów. Pozdrawiam Paweł
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 w wykazie części wszystko jest jednakowe w modelach 95-00 ale nie widze żeby modele 01 były brane pod uwage najlepiej zapytaj w jakimś sklepie ewentualnie ASO....zapytanie nic nie kosztuje w książce "sam naprawiam audi a4" też nie ma nic o żadnej różnicy w rocznikach. teoretycznie obstawiam że są takie same
zgredek27 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 w wykazie części wszystko jest jednakowe w modelach 95-00 ale nie widze żeby modele 01 były brane pod uwage najlepiej zapytaj w jakimś sklepie ewentualnie ASO....zapytanie nic nie kosztuje w książce "sam naprawiam audi a4" też nie ma nic o żadnej różnicy w rocznikach. teoretycznie obstawiam że są takie same 2001 modelowe zaczyna sie juz chyba od polowy roku 2000 stad tez uznane za 2001 jest. B5 bylo stukane wlasnie do 2001 i jest to to samo co 2000. Kwestia tego typu czy te same sprezyny szly pod 1z i m.in AJMy nie wiem jak z ciezarami, do sprawdzenia.
Rekomendowane odpowiedzi