Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wilgotny pas po deszczu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od pewnego czasu zauważyłem że po deszczu mam delikatnie wilgotny pas. Kompletnie nie mam pojęcia którędy mogłaby się dostawć woda???

Opublikowano

Jeden pas czy wszystkie? Miałem podobnie jak trzymałem auta na dworze, w garażu nie było tego objawu.

Widocznie musi się zbierać wilgoć tak jak w drzwiach na opuszczonej szybie.

Spróbuj wysuszyć go suszarką, jak pozostanie długo suchy to pewnie tylko wilgoć z powietrza

Opublikowano

Nie tylko jeden - kierowcy. Ewidentnie po myjce lub niezłym deszczu. Auto na codzień stoi w grażu a że ostanio spoto pada i urlopik był to zauważyłem coś takiego.[br]Dopisany: 31 Lipiec 2007, 14:31 _________________________________________________--------------

Problem nie rozwiązany pas bezp. kierowcy lubi byc wilgotny po deszczach. Nie jest mokry ale daje się wyczuć filgoć na nim. Nie mam pojęcia którą droga może ta wilgoć wchodzić... od nateny na dachu to trochę za daleko, jest na środkowym słubku taka nakładka pomiędzy drzwiamy, zauważyłem że od str. kierowcy jest ze 2mm niżej nić po prawej. Jest możliwość że to przez nią przechodzi woda do wnętrza słupka. Od dołu (progi) - raczej wykluczam taką możliwość ale czy ktoś możę to potwierdzić?