Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Audi S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coś mnie się wydaje że to jest C ja mam koniec grudnia 98 na ecu i jest właśnie C

uzupełnij profil najpierw :wink4:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 236,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tiaa... :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

coś mnie się wydaje że to jest C ja mam koniec grudnia 98 na ecu i jest właśnie C

Dokładnie, teraz sprawdzałem i mam C :) [br]Dopisany: 15-12-2011, 15:44:09_________________________________________________Właśnie się umówiłem na program - wtorek :naughty: W sobotę wymiana oleju i można jechać :naughty:

Opublikowano
  • Autor

gotowiec od nosba i mozna latac tez :P

Na wszystkim można latać :good:

Opublikowano

Chciałem Ci polecić Mirassa z Ecuproject. Ale widzę, że już sprawa załatwiona :naughty:

Opublikowano

kazdy stroi gdzie lubi :) znam pare osob z wawy i okolic i jezdza do GTO na slask znow inni z krakowa czy slaska wala do wawy do MRmotors:)

Opublikowano
  • Autor

kazdy stroi gdzie lubi :) znam pare osob z wawy i okolic i jezdza do GTO na slask znow inni z krakowa czy slaska wala do wawy do MRmotors:)

Dokładnie, tak jest :good: :good: :good:

Opublikowano

Jest kilka osób w Polsce która ogarnia 2.7 i Witek (z całym szcunkiem dla niego) nie jest jedyny. Nie tylko on robi kreski jakby od linijki były rysowane :wink4:

Opublikowano

Jest kilka osób w Polsce która ogarnia 2.7 i Witek (z całym szcunkiem dla niego) nie jest jedyny. Nie tylko on robi kreski jakby od linijki były rysowane :wink4:

Ja zauważyłem pewnego rodzaju napędzanie klienteli do jednej firmy... Szczególnie na forach z grupy VAG. Nie wiem co to ma na celu, lecz magików jest wielu i jeśli ktoś nie ma czasu dla klienta, który chce zostawić u niego pokaźną sumkę... To ja tego nie rozumiem. Tyle ode mnie.

Opublikowano

Masz C i do C mam ekstra wsad :) Czasy robione przez abdula ( ponizej piatki ) mowia same za siebie :) No ale nie dales sie przekonac twoj wybor.

Glupie pytanie :) Anti lag i LC do k03? Czy to nie przesada? :rolleyes:

BTW : ja juz dawno mam klina do kogo na strojenie pojade jak zmienie wiatraki :) Wiec Ci sie nie dziwie ze miales metlik :) Do witka to z tego co wiem ciezko sie dobic bo ma terminy na multum czasu do przodu wiec chyba normalne ze jak ma ustawione kogos to nie rzuci i wepchnie was? :) Nie to zebym bronil czy atakowal :)

Opublikowano
  • Autor

Masz C i do C mam ekstra wsad :) Czasy robione przez abdula ( ponizej piatki ) mowia same za siebie :) No ale nie dales sie przekonac twoj wybor.

BTW : ja juz dawno mam klina do kogo na strojenie pojade jak zmienie wiatraki :) Wiec Ci sie nie dziwie ze miales metlik :) Do witka to z tego co wiem ciezko sie dobic bo ma terminy na multum czasu do przodu wiec chyba normalne ze jak ma ustawione kogos to nie rzuci i wepchnie was? :) Nie to zebym bronil czy atakowal :)

Nie liczę na super moc na ori smicach, zimą pewnie będzie spoko ale latem będzie puchnął i po jeździe, dlatego na lato FMIC + korekta.

U mnie wyznacznikiem nie był termin, moglem czekać i miesiąc, jeżdżę ponad rok bez programu więc miesiąc mnie nie zbawi. U mnie zadecydował brak kontaktu i całkowite olanie moje osoby.

Opublikowano

A dlaczego LC nie. GTO ustawiał to na k03 i jakoś daje rade :wink4:

Nosba wsady nie są złe :kox:

Opublikowano

Nie mowie ze nia daje rady tyko ze to takie troche na przerost ale w sumie sprezarki tanie to mozna wysadzac :wink4:

Gracjan to ty taki och ach troche jestes :) A serio to wiem o co Ci chodzi :) No ale jak mowie za duzo roboty pewnie ma :gwizdanie:

Opublikowano

Nie mowie ze nia daje rady tyko ze to takie troche na przerost ale w sumie sprezarki tanie to mozna wysadzac :wink4:

Gracjan to ty taki och ach troche jestes :) A serio to wiem o co Ci chodzi :) No ale jak mowie za duzo roboty pewnie ma :gwizdanie:

no nie wiem ja u rogala umowilem sie od strzalu wyjal kalendarz i terminow mial do wyboru moglem za tydzien moglem za dwa , wybralem za miesiac by moc przygotowal auto.
Opublikowano

Masz C i do C mam ekstra wsad :)

a od kiedy ty kórwa patrzysz na nr sterownika ??? u mnie dojebałes od innego ECU a tu sie tłumaczysz ??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Nie liczę na super moc na ori smicach, zimą pewnie będzie spoko ale latem będzie puchnął i po jeździe, dlatego na lato FMIC + korekta.

U mnie wyznacznikiem nie był termin, moglem czekać i miesiąc, jeżdżę ponad rok bez programu więc miesiąc mnie nie zbawi. U mnie zadecydował brak kontaktu i całkowite olanie moje osoby.

W sumie to Cię rozumiem.

Masz C i do C mam ekstra wsad :)

a od kiedy ty kórwa patrzysz na nr sterownika ??? u mnie dojebałes od innego ECU a tu sie tłumaczysz ??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

za***rdala ? za***rdala ! Efekt AXE jest.. testowałem u siebie na mieście ..laski stanikami nie rzucały..ale podniecenie sięgało zenitu :decayed:

Opublikowano

tak przy okazji... jak działa LC w ręcznej skrzyni w b5?