bipi555 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Moje skromne A4 B6 , przywieziona z Francji. 1.9Tdi ,2004 ,przebieg 195 tys, silniczek AVB,usuniety katalizator ,zastapiony zamiennikiem Gruchota,=> po virusku na 135KM Modyfikacja by DIESEL-TUNING.PL & TDI-RACING.PL W planach: przyciemnienie szybek(na dniach) oraz zmiana alusow na ładniejsze. Moze ktos zaproponowac na ile procent przyciemnic szybki??
wuju Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 masz czarne ramki szyb i relingi, po co ci był ten chrom w grillach? wymień je na całe czarne + szybka czarna i większe alu (co za tym idzie, większa gleba) będzie
adr1018 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 znalazlem fajny grill, ale cena z kosmosu http://www.allegro.pl/item1085299730_zestaw_grill_atrapa_audi_s4_a4_01_04_s_line_black.html#gallery Ale do twojego zderzaka dolny nie będzie pasował.
Filutek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ładny Avant i kolorek tez niczego sobie.
Gość radekk2000 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ładny avancik.Fajny kolorek
bipi555 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 znalazlem fajny grill, ale cena z kosmosu http://www.allegro.pl/item1085299730_zestaw_grill_atrapa_audi_s4_a4_01_04_s_line_black.html#gallery Ale do twojego zderzaka dolny nie będzie pasował. a czemu by nie pasowal??
wuju Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 znalazlem fajny grill, ale cena z kosmosu http://www.allegro.pl/item1085299730_zestaw_grill_atrapa_audi_s4_a4_01_04_s_line_black.html#gallery Ale do twojego zderzaka dolny nie będzie pasował. a czemu by nie pasowal?? bo to jest do zderzaka s4 grill
Młody_drog Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 A poza tym to taniej kupić w ASO niż na tej aukcji Furka ładna, tylko seria, grill jakoś mi nie podchodzi :/
bipi555 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 no wlasnie ogladalem fotki i wiem juz o co biega, ale i cena powala na kolana, w sumie wszystkie te zeczy ktore ma ten sprzedawca sa kosmiczne A jesli chodzi o szybki , to jaka najlepiej folie wybrac, by nie zrobic grobowca :>
jedrekx Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 ja u tego kolesia kupowałem swój grill... ogólnie tej ceny nie bierz do siebie, facet jest w porządku i można się z nim targować
Gik Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 40% - już jest bardzo ciemno, a 70% to już w ogóle mrok w autku. ( takie proporcje kiedyś miałem przód/tył ) Przy dobrej folii, broń boże przed allegrosyfem. Ale np. Foltech w środku i tak jest fajnie. Tylko, że moda na takie ciemności dawno minęła, jeśli przyciemniać to wszystkie szyby na 15-20% max Niestety to już jest nielegalne w świetle polskich przepisów, ze względu na szyby z przodu. Ewentualnie sam przedział bagażowy wygląda jeszcze nie tak źle.
bipi555 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2010 40% - już jest bardzo ciemno, a 70% to już w ogóle mrok w autku. ( takie proporcje kiedyś miałem przód/tył ) Przy dobrej folii, broń boże przed allegrosyfem. Ale np. Foltech w środku i tak jest fajnie. Tylko, że moda na takie ciemności dawno minęła, jeśli przyciemniać to wszystkie szyby na 15-20% max Niestety to już jest nielegalne w świetle polskich przepisów, ze względu na szyby z przodu. Ewentualnie sam przedział bagażowy wygląda jeszcze nie tak źle. myslalem o samym tyle , przodu nie, no i oczywiscie nie za ciemne. Ps , podoba mi sie grill w twojej furce.
Młody_drog Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 W avancie jak jest sam tył przyciemniony to fajnie wygląda, w sedanie niestety już nie tak fajnie ale lepsze to niż nic, ja jak będę robił u siebie to po prostu lekko a wszystkie
bipi555 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2010 zdecyduje sie chyba na 35% , tylko doradzcie jakiej firmy folie wybrac??? ma mi to robic znajomy ktory pracowal w firmie gdzie sciemniaja szybki, widzialem kilka autek co robil i wyszlo fajnie, ale zanim on zaproponuje mi folie , to chcial bym wiedziec ,jakiej folii szukac, i gdzie, bo wiadomo ze alledrogo odpada,no chyba ze tam mozna znalezc cos dobrego
Gik Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Foltech. Chyba najlepszej jakości folia.
bipi555 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ciekawe ,jak cenia sobie te warsztaty, co sciemniaja szyby , jak bym chcial u nich kupic folie, pewnie jutro zajade i zapytam, na jakiej robia i ile kosztowal by metr
gudi Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Kolor Twojej jest dla mnie jednym z najładniejszych. Sam szukałem w takim kolorze (wyszło jak wyszło ) Ostatnio zauważyłem modę na ,,czarnuchy" chociaż ja bym nie uciekał od delikatnych chromowanych wstawek Oczywiście to tylko moje zdanie :>. Życzę przede wszystkim bezawaryjnej jazdy i powodzenia w modach
bipi555 Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Opublikowano 12 Lipca 2010 jazda po modzie to piekna sprawa jezeli chodzi o czarnule, to juz nie sa chyba takie modne jak to bylo kilka miesiecy temu
Chuck Norris Opublikowano 13 Lipca 2010 Opublikowano 13 Lipca 2010 Jak możesz to zapodaj wykres, auto jak na razie seryjna seria, nie licząc tego czegoś z przodu , mam nadzieje że się to będzie zmieniać, ścieme najlepiej robić tak jak Gik napisał 15- 20 %, nie róbmy z auta karawanu . Bezawaryjnej jazdy życzę i powodzenia w modach!
Rekomendowane odpowiedzi