k3ny Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Czesc własnie mam ochote zmienic radio w mojej lalce 99rok po lifting... Obecnie mam chourse ale chce Synphony... mam klimetronic i co bym musiał nabyc zeby to wszystko zgrac?? i czy musiałbym cos z instalacja(grzebac) ?? z gory dziekuje za odp.
pre_pl Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 prawdę mówiąc będę pisał tylko domyślając się, że pewno trzeba cały kosz wymienić na taki 2DIN (żeby zmiescic Symphony). Tak jest w B6, więc może w B5 podobnie - ale nie wiem...
adadur Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Kompletnie nieopłacalna operacja. Czekało by się zakpienie Symphony, ramki 2DIN odpowiedniego klimatronika, chyba też popielniczka jest inna. praktycznie to samo co potrzeba by NAVI zakładać to już lepiej zapomnij o Symphony i szukaj NAVI
Luqas26 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Ja juz przerabialem ten temat. Rzeczywiscie jest tak jak pisza abadur i pre_pl. Zmienic trzeba konsole na 2 din okolo 500zl (moze znajdziesz taniej) plus ewentualna robocizna (chyba ze masz ochote robic to sam). Co do klimatronika to chyba nic sie nie zmienia, bo ten gosc z ktorym rozmawialem nic nie wspominal o tym i o popielniczce. Ja tez mysle o navi bo jest o wiele bardziej funkcjonalne a o wygladzie to nie wspomne Na allegro firmy oglaszaja sie za max 2000 za navi z robocizna. Warto tez wspomniec zeby wyprowadzili przewody do schowka pod ewentualne dvd Apetyt rosnie w miare jedzenia
k3ny Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2007 No to chyba jednak zrezygnuje... bo wsumie mam palma ale dziekuje chłopaki za info
adadur Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Klimatronik bankowo trzeba zmianić bo idzie niżej, chyba że są jakies możliwości obcięcia boków (niekażdy lubie takie operacje). Tymsamy popielniczka myślę że też wymaga przeróbek ale nie dam za to głowy. Ogólnie to dorzuciłbym jeszcze środkowy kokpit - to co przy lewarku skrzyni.
Rekomendowane odpowiedzi