Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[AWX] Pierwsze Audi. 1.9 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem aczwórki.

Kilka zdjęć zrobionych przeze mnie naprędce poniżej:

a4.jpg

a4_2.jpg

a4_3.jpg

Z ciekawszych elementów wyposażenia:

- ksenony

- czujnik parkowania tył

- felgi oz 17" caravaggio

W przyszłości wrzucę trochę więcej ciekawych zdjęć.

Opublikowano

Witam kolege ze Szczecina :good: fajna fura :) chyba obnizana troche byla co? jeszcze pokaz co tam masz w srodku :gwizdanie: jakie plany na przyszlosc?

Opublikowano

Fajna furka, ładne fele , kolorek taki sam jak moj :good:

Opublikowano
  • Autor

Witam kolege ze Szczecina :good: fajna fura :) chyba obnizana troche byla co? jeszcze pokaz co tam masz w srodku :gwizdanie: jakie plany na przyszlosc?

Tak, obnizona - szczerze mowiac nie wiem jeszcze ile - czeka mnie wizyta w warsztacie celem sprawdzenia kodow na sprezynach i amortyzatorach - podejrzewam, ze obnizona sporo :przebiegly: byc moze bede ja minimalnie podwyzszal - nie kreci mnie szuranie podwoziem po progach zwalniajacych.

Co do planow na przyszlosc - mysle o ewentualnym podniesieniu mocy do 150KM, poza tym auto ma praktycznie wszystko czego mi potrzeba, prezentuje sie bardzo dobrze - znaczka nike na pewno jej na dupe nie przylepie :>

Opublikowano

Co do planow na przyszlosc - mysle o ewentualnym podniesieniu mocy do 150KM, poza tym auto ma praktycznie wszystko czego mi potrzeba, prezentuje sie bardzo dobrze - znaczka nike na pewno jej na dupe nie przylepie :>

tak sobie wmawiaj :decayed: posiedzisz na forum, popatrzysz na furki np. Bart-s czy Wrclaguna to inaczej będziesz śpiewał :tongue4:

a gleba to wygląda na jakieś -35 czyli optymalna do jazdy :naughty: jak zrobisz wyżej to nie będzie już tak ładnie wyglądać :cool1:

maźnij dokładki w kolor i będzie furka :kox:

Opublikowano

Dobry zakup . :good:

Opublikowano

pozdrawiam kolege ze szczecina zawiecha wyglada na s-line umnie w 1be podobnie siedzi

Opublikowano

Kolega pewnie krótko na forum dlatego chce wycisnąć ze swojego klekota tylko 150km i mówi że jest za nisko :naughty:.

Dajmy mu czas to wszystko się obróci o 180 stopni w prawidłową stronę, wiem to z autopsji :decayed:.

Ładna A4, fajny kolorek i nawet ładna felga, z modów to przede wszystkim dokładki w kolor, auto odmłodnieje.

Życzę powodzenia w użytkowaniu i DAJ FOTY WNĘTRZA! :decayed:

Opublikowano

Pozdrawiam krajana :) furka :good: jak się wkręcisz w rezanie to się będziesz musiał na odwyk zapisać :polew:

Opublikowano

:good: piekna furka!!

jest jeden minus o ktorym nikt nie wspomnial - dwa kolory na jednym boku

ale to nic straszego - prezentuje sie slicznie :hi:

Opublikowano

hmm, widzialem to wczesniej , ale mysle ze to tylko swiatlo tak padalo, czasami jest taki efekt, nie przypuszczam by ktos dobral nie ten kolor w tych czasach :tongue4: , bo u mnie jest ten sam kolor i jak swiatlo inaczej pada to wlasnie jest taki efekt, na kolejnej focie juz tego nie ma ( no moze ciut ciut) :>

Opublikowano
  • Autor

rowniez zauwazylem to na fotach - ciekawy efekt, najprawdopodobniej spowodowany innym katem padania swiatla.

auto jest na 100% bezwypadkowe, no...na 99.9% :wink4: bo tego nigdy nie mozna byc pewien - sprawdzalem go u fachowcow pod tym wzgledem i nic nie znalezli.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

faktycznie prawie jak "klon" mojej :D