Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 ASB] 3.0 tdi, TIP, DPF, Q = 276ps@547nm = moded by Rogalotti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to pisz że z rolki , koleś nie wykorzystał swojej największej przewagi Q i ma tipa to jest to możliwe :)

Piotrek98igo

Tip robi odcinkę na 1,2,3 ale 4,5,6 ciągnie ładnie wysoko :wink4: przy dłuższym przelocie lub z roliki powyżej 150 podejrzewam, że nie miał byś szans :wink4:

wiem przy wyzszych predkosciach by sie systemaczynie powoli oddalal

robilismy sporo prob na trasie itd ,wystarczy ze on opozni reakcje o ulamek sekundy i do 180 bede przed nim,jak rowno ruszamy to jest tak jak na filmie

Opublikowano

Fly , to dawaj sprawdzimy jak teraz ci jedzie vs 3.0 TDI , po sofcie sprawdzimy znowu :) Ciekawe.

no trzeba trzeba w koncu, choc wolalbym to zrobic juz po ogarnieciu zegarow.

czyli moze za tydzien na spocie ? moznaby skoczyc gdzies gdzie jest troche wiecej miejsca.

Opublikowano

Fly , pamiętaj o mnie jak byście mieli coś ustawiać :wink4:

@Piotrek98igo , a Ty pochwal się ile tam kucy masz pod maską ,to rozwieje wszystkie dywagacje na temat jak twoje auto jedzie.

Jak rzeźbiłeś u Compotów to na pewno masz jakiś ładny wykresik do obejrzenia .

Opublikowano
  • Autor

Z całą pewnością wolał bym B7 z 1,9 i większym turbo, porządnymi pompkami i IC niż 2,0 tdi przy tych wszystkich jego przypadłościach.

Opublikowano

ladny spam tu poszedł... mam kilka filmów z kresek

moje niespełna 170 dieslowskich kuców zostało zjedzone i to nie raz przez piotrka.

czasami nie wyrabiam jak ludzie nie potrafia odczytac podpisu.

Exclusive 1.6 SPORT TEAM 400Nm+ by mr.motors

jezeli cos ma 400 Nm w 1.9 to wiadomo ze mocno po koxie

Jak rzeźbiłeś u Compotów to na pewno masz jakiś ładny wykresik do obejrzenia .

pisze jak woł MR.Motors

A co to za kierownik siedział w tej 3,0 z którą się spinałeś ? Może przysnął kolo z deczka wink4

kierownik ma jeszcze S3 wiec nie jest leszczem

byłem 100 mertów pzred nimi... wciagneli mnie na szybko. kamerzusta nie ogarniał ale 1.9 było góra o jakas dlugosc

I do tego pierwszy raz w życiu z kimś z rolki jechał.

1Z.... widze ze sie demon predkosci udziela...

cienko w temacie jestes. albo zazdrosc Cie zjada?

Opublikowano
  • Autor

Topick odbiegł od tematu, ale mi to nie przeszkadza, tym bardziej, że wynik ustawki bardzo ciekawy. Nie powiedziałem, że kierowca jest leszczem, bo nawet nie wiadomo, kto nim był :wink4: zdradźcie tylko ile tam siedzi kucy w tym 1,9 i co ma pomodzone bo to chyba nie żadna tajemnica :gwizdanie: macie jakąś mapę, którą możecie się pochwalić, jestem bardzo ciekawy tego setupu.

Opublikowano

Ale jeśli ustawka była z rolki, to nie ma znaczenia czy tiptronic czy manual. Wybierasz w tipie manualną zmianę biegów i z 2 jedziesz aż do czerwonego pola, więc 3.0 powinien lepiej iść.

Opublikowano

waga auta.... 1400 a 1800 to jest róznica....

a ile siedzi :gwizdanie: nalezy do grona 100KM z jednego litra

Opublikowano

Ojeju, nie wiem po co te kłótnie... Lekki sedan PD zmodzony pod 200ps i ponad 400N/m z dobrze trafionym sprzeglem pojedzie tak jak widac na filmie, a ze 3 litrówka ma wiecej ps to na wyzszych biegach bedzie odjezdzać, ale 3.0 to ciezki silnik dlatego sadze nie moze sie wyrwac przed zrywne 1.9 na 2, 3 biegu.

BTW - z tym 3.0 na pewno wszystko okay?

Opublikowano

stosunek mocy do masy jest praktycznie identyczny :cool1:

Opublikowano

Gorzej byłoby konkurować z 3.0 kolegi Patrox'a :wink4: - 315/599 w sedanie

Opublikowano
Lekki sedan PD zmodzony pod 200ps i ponad 400N/m z dobrze trafionym sprzeglem pojedzie tak jak widac na filmie,

sprzegło seria siedzi :naughty: Sam sie dziwie bo moje z AWX ma juz drgania a u niego nic

Opublikowano
Lekki sedan PD zmodzony pod 200ps i ponad 400N/m z dobrze trafionym sprzeglem pojedzie tak jak widac na filmie,

sprzegło seria siedzi :naughty: Sam sie dziwie bo moje z AWX ma juz drgania a u niego nic

No nie gadaj :blink: u mnie dwumasówka tez na wiosne do wymiany, bo sprzeglo to nie...

To reasumując - VP37 po dobrym modzie i bez notlaufów :decayed: pod 170ps tez nie musza sie za bardzo bac seryjnych 3.0 :cool1:

Opublikowano

Gorzej byłoby konkurować z 3.0 kolegi Patrox'a :wink4: - 315/599 w sedanie

raczej sensu by nie bylo :decayed:
Opublikowano
To reasumując - VP37 po dobrym modzie i bez notlaufów decayed pod 170ps tez nie musza sie za bardzo bac seryjnych 3.0 cool1

ale raczej tych 204 kuca

majac pod 170 KM Piotrek ucieka spokojnie 4-5-6 dlugosci...a to juz przepasc

Opublikowano

A moze Piotrek ma jeszcze tylną kanape wyjętą, koło zapasowe i całą tapicerke bagaznika :kox: i ten jego sedanik wazy 1100kg

Opublikowano

On tam nic nie ma tylko fotel kierowcy :naughty::polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
A moze Piotrek ma jeszcze tylną kanape wyjętą, koło zapasowe i całą tapicerke bagaznika kox i ten jego sedanik wazy 1100kg

no 2 tyg temu klime jeszcze wywalił

kolejne 40 Kg

Opublikowano
A moze Piotrek ma jeszcze tylną kanape wyjętą, koło zapasowe i całą tapicerke bagaznika kox i ten jego sedanik wazy 1100kg

no 2 tyg temu klime jeszcze wywalił

kolejne 40 Kg

Poważnie mówisz? :mysli:

Opublikowano

nie no kolega żartuje :> ma klime i nawet siedzenie pasażera :>