Szuszu Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Witam mój kumpel ma problem. Auto to VW Passat 5 BF silnik diesel 1,9 TDI moc 130 kuca. Problemem jest wyłaczające sie turbo. Daje sie to zauważyć, bo silnik chodzi mułowato i nie przekracza 3000 obr. Najlepsze jest to iż dzieje sie to tylko przy jeździe pod górkę (nawet małe wzniesienie). Przy jeździe na prostej drodze lub z górki autko śmiga bez problemu. Dodam, iż jest on po wymianie turbiny bo poprzednia była kaput (niesprawna). Proszę was o rade, ale nie wymagajcie logów bo z nimi będzie problem. Wiem że wróżki nie istnieją, ale może ktoś miał podobny przypadek.
AudiB4 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ty z Lędzin jesteś,więc podjedz jutro do mnie tym autem,podłączymy Vaga i zobaczymy co powie,no wygląda to na 575
Nizin5 Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 trzeba sie podłaczyc pod vaga jak pisze kolega powyżej i wtedy powinno sie wiedziec juz mnie lub wiecej na czym sie stoi:) powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi