Charakterek Opublikowano 30 Września 2010 Autor Opublikowano 30 Września 2010 Dwa zdjęcia. Robione telefonem, więc szału ni ma. W dodatku jeszcze w sobotę będę te światła ustawiał ostatecznie. Prawe jest ciut zza wysoko, lewe wiele za nisko. Wszystko się wygładzi... [br]Dopisany: 21 Wrzesień 2010, 21:51_________________________________________________Wreszcie wziąłem staryw i strzeliłem małą nocną sesyjkę: Tył: Przód: I w pełnym rynsztunku bojowym: A tu mój malutki mod - lampka świetlenia przestrzeni na nogi. Tego mi bardzo w tym aucie brakowało. Więc pokombinowałem i jest! I z resztą mojego oświetlenia, które sobie i kolegom lutuję, bo to z Allegro jest do niczego! No i wreszcie zrobiłem porządne fotki nocą tego ustrojstwa (DynaView Evo2). Niestety jednak są latarnie, które przeszkadzały w pokazani jak daleko to świeci. Po zapisie obrazka na dysk można je oglądać naprzemiennie - wtedy łatwo jest zobaczyć gdzie sięga światło. Patrząc na jego rozkład widać dlaczego to pseudodoświetlanie na ori lampach przeciwmgłowych raczej na bank egzaminu nie zda... Czy mogę to polecić? Jak najbardziej - przeglądajcie ebay - trafiają sie okazje. Zupełnie inna jazda nocą! Wreszcie trafiam w bramę u siorki... I zasięg:
GILI Opublikowano 5 Października 2010 Opublikowano 5 Października 2010 Passat B5 FL jest autem któremu obrysówki lub całe zderzaki US daję najwięcej,jest świeższy, po prostu dużo lepiej wygląda. Grubo modzisz z elektryką uważaj,żebyś go nie spalił ..tak serio, super, to wygląda mam nadzieję,że wszystko ładnie kończysz i chowasz kabelki
Charakterek Opublikowano 20 Października 2010 Autor Opublikowano 20 Października 2010 mam nadzieję,że wszystko ładnie kończysz i chowasz kabelki Nie, a po co? To nowy tjunerski krzyk mody. Drut stajla albo z niemiecka kabelwaffen Oczywiście, że wszyściutko jest poukrywane. Moje mody mają na celu to, by na pierwszy rzut oka to był totalny oryginał. Dopiero potem mają wyjść smaczki. Dodaję kilka fotek. Częstujcie się, oglądajcie i zapraszam do komentowania. Tak więc nadszedł czas, by dać zdjęcia swojego paszczaczka takie z prawdziwego zdarzenia! Tak więc zapraszam do oglądania i komentowania! Paszczurek z zewnątrz: Zaczął zapadać zmrok, zatem zapaliłem światełka i kilka foteczek: A to foto mi się osobiście bardzo podoba. Światełko, obrys, krople wody i księżyc w tle... Czas by zajrzeć do wnętrza... Zatem patrzymy co tam se siedzi: A jako, że zmrok konkretny zapadł, to udało się uchwycić oświetlonko dla porównania jasności światełek we wnątrzy - światła miasta w tle: I konsola przy sztucznym ledowym podświetleniu: I w całkowitej ciemności: Co widzi kierowca jak nie ma zakrętówek? I jak już je ma:
sledziuVU Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Sie masz Charakterek mnie tez przywaiło na forumowe Audi, powiedz mi czy szczepiles tez skrzynie?? Bo ja cały czas mam dylemat czy szczepić swojego "melexa"
Charakterek Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 Sie masz Charakterek mnie tez przywaiło na forumowe Audi, powiedz mi czy szczepiles tez skrzynie?? Bo ja cały czas mam dylemat czy szczepić swojego "melexa" Powiem Ci tak. Auto należało do szychy w ASO w Gdańsku. On miał tam silnik 101 konny. Więc zgodnie z fakturami został tam wstawiony 130 konny AWX i skrzynia tiptronic wszystko fabrycznie nowe. Mam wobec czego hybrydę jedyną w swoim rodzaju. Ba skrzynia z tego co mi mówili goście, co w niej olej wymieniali jest z bebechami od sporo mocniejszego silnika i jako taka z tym silnikiem co mam powinna być nie do zajechania. Pożyjemy - zobaczymy. Póki co jest ponoć w idealnej kondycji. Nie szarpie, zmienia biegi płynnie, nie ma nerwowości jak wrzucam bieg czy wsteczny na zimno tuż po odpaleniu silnika. Wiele osób jadąc ze mną dziwi się, że aż tak ultrapłynny potrafi być automat. Dla mnie on pracuje normalnie - tak jak powinien.
michu93 Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 autko wygląda fajnie i te halogeny, jak nazwałeś "zakrętówki" chodzi mi to po głowie od kilku dni co do skrzyni automat, to 20 letni mercedes 190 też potrafił niewyczuwalnie zmieniać biegi :gwizdanie:
Charakterek Opublikowano 9 Listopada 2010 Autor Opublikowano 9 Listopada 2010 i te halogeny, jak nazwałeś "zakrętówki" chodzi mi to po głowie od kilku dni Czemu jak nazwałeś? http://www.motofocus.pl/news,1580,dodatkowe-swiatla-zakretowe-dyna-view-evo-2-zobacz-film.html autko wygląda fajnie Dzięki - staram się o nie dbać co do skrzyni automat, to 20 letni mercedes 190 też potrafił niewyczuwalnie zmieniać biegi :gwizdanie: a z Tiptronem to różnie bywa. To szybka i przez wielu uważana za nerwową skrzynia.
michu93 Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 no może tak się to nazywa ale na forum chyba inne określenie było każda skrzynia może każdemu nie pasować. automata trzeba umieć użytkować, a jak jeszcze się lubi takie skrzynie to już jest idealnie
Charakterek Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Opublikowano 13 Listopada 2010 Ale ogólnie bajer nie do przecenienia. Normalnie kierunek skręcasz i wsio widzisz z boczku. A przy cofaniu to już rozkosz![br]Dopisany: 09 Listopad 2010, 20:48_________________________________________________Mój Pasek nareszcie się oledził na tip top Prawie, bo jeszcze prawa strona do zrobienia. Ale to się zrobi. Póki co można popatrzeć. Foto z sesji dziennej - nowe ramki pod tablice zastąpiły stare pięcioletnie. Są dwa halogeny A potem nadeszła noc. I podziwialiśmy efekty naszej pracy... Nareszcie jest to, co chciałem od zawsze - te czerwone cosie w drzwiach i w klapie i podświetlenie pod klapą. Pomysł odgapiony od kolegi z forum Paddata: Podświetlenie klamek: Oświetlenie wnętrza w pełnej krasie: I konsola za dnia: I nie za dnia: Czerwone lamki to lampki drzwiowe z Audi.
aju Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 jak by miał atrapę ze znaczkiem to by było jeszcze lepiej
michu93 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 jak by miał atrapę ze znaczkiem to by było jeszcze lepiej i przednie szyby ciemne
Charakterek Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 jak by miał atrapę ze znaczkiem to by było jeszcze lepiej W piwnicy takowa jest i przednie szyby ciemne tego nie zrobię, bo takich rzeczy nie uznaję. On ma wszystkie szyby firmowe - zero folii i takim pozostanie...
michu93 Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 wydawało mi się że tylne są oklejone.. ja ogólnie też nie uznaję ciemnych szyb, ale jeśli już to wszystkie i delikatnie
Charakterek Opublikowano 14 Listopada 2010 Autor Opublikowano 14 Listopada 2010 wydawało mi się że tylne są oklejone.. ja ogólnie też nie uznaję ciemnych szyb, ale jeśli już to wszystkie i delikatnie Nie to są firmowo ciemnione szyby. Fabryka takie dawała za odpowiednią dopłatą oczywiście. Piecowo przyciemniane i powiem szczerze, że myślałem, że to zło. Ale z perspektywy czasu za nic bym ich nie oddał. Nawet w lato chłodniej, bo sporo słońca zatrzymują...
aju Opublikowano 14 Listopada 2010 Opublikowano 14 Listopada 2010 ale co by nie patrzeć grill fabryka nie dała
Charakterek Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Opublikowano 15 Listopada 2010 ale co by nie patrzeć grill fabryka nie dała Wyciągałem ori grill bo chciałem zakrętówki założyć. Połamały się 3 z 4 zaczepów. A ponieważ kolega taniej mi załatwił JOM, to wziałem i tyle A ori grill leży w piwnicy...
karol24 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Cześć! fajny pasek, sąsiad ma coś podobnego, taki trochę ciemniejszy lakier. Poobijał go w rowie ostatni i stwierdził, że skoro i tak ma naprawiać to pomodzi coś z zewnątrz pokarze mu Twoje cacko, może coś mu do gustu przypadnie
Charakterek Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2011 I doczekałem się nocnej sesyjki. Pomógł imiennik Jacek - pojechaliśmy na Radomski deptak (tak Krzyśku - to do Sobola, ten sam) i zaczęło się focenie. Efekty poniżej. Mnie się najbardziej spodobały dwa ostatnie zdjęcia! Reszta fotek będzie jak poobrabiam.
Rekomendowane odpowiedzi