czarny861 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Witam. Poszukuje mechanika tak jak w tytule który zrobi logi dynamiczne sprawdzi komputer idp. raczej nie zbyt drogiego
OGr Opublikowano 29 Czerwca 2010 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Dokładnie, podjedź na spota. Ewentualnie jak chcesz mieć to zrobione przez mechanika to polecam tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/all_mobiltech_serwis_diagnstyka_mechanika_chiptuning_i_tuning_mechaniczy-t140075.0.html
czarny861 Opublikowano 16 Lipca 2010 Autor Opublikowano 16 Lipca 2010 W sumie myślałem że znajdzie się jakaś osoba w Krakowie lub okolicach która potrafi to zrobić, oczywiście nie za darmo ale nie żeby sobie zażyczył tyle co w ASO tak wogóle to wydaje mi się że mogłem ja coś spier..... wgrywając ustawienia początkowe polskim Vag-iem :gwizdanie:
OGr Opublikowano 16 Lipca 2010 Opublikowano 16 Lipca 2010 Zagadaj do tego mechanika z mojego posta wyżej to Ci wszystko posprawdza. Koleś ma dużą wiedzę na temat samochodów z grupy VAG i nie tylko
Rekomendowane odpowiedzi