kami050 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 witam , w moim audi a4 b6 po zalozeniu relingow dachowych zaczely trzeszcec i stukac w plastiki w tylnej czesci nadwozia tzn w obrebie tylnych bocznych szyb , dzieje sie to podczas jazdy po nierownosciach , strasznie jest to wkurzajace .. rozbieralem to i skladalem od nowa z bardzo duza dokladnoscia i nic nie pomaga ,dalej trzeszczy , nie moge sie z tym uporac i nie wiem juz co robic , jesli wy mi nie pomozecie to juz chyba nikt mi nie pomoze ..tak wiec prosze o pomoc i z gory dziekuje
akjam Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Wcześniej nie zauażyłeś takich akcji? http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t124886.0.html;highlight=trzeszczące http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_trzeszczace_mocowanie_tylniej_kanapy-t112103.0.html Sporo podobnych tematów. Może silkon pomoże w miejsca gdzie może trzeszczeć...
Chuck Norris Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Dokładnie trzeba było poszukać, ale jak Kolega chce szybkiej odpowiedzi to proponuję specjalną gumę w sprayu lub silikon czy jak to się tam zwie ja od czasu do czasu psiknę w miejsca gdzie mi coś zaskrzypi i mam spokój na parę miesięcy, a potem można powtórzyć zabieg, koszt niewielki a spokój nie oceniony PS. Powinni takie coś na kobiety wymyślić
kami050 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2010 dzieki koledzy:) jutro sie za to zabiore i dam znac
kami050 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2010 popsikalem silikonem w sprayu i narazie jest spokoj
kami050 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2010 to co szanowny kolego musze zrobic aby zalatwic ten problem na zawsze , jakiego silikonu uzyc oraz gdzie i jak go umiescic ?
andy_sky Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 jak tym ruszasz to nie trzeszczy,daj silikon zwykły sanitarny tam gdzie usłyszysz
Grisza79 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 to co szanowny kolego musze zrobic aby zalatwic ten problem na zawsze , jakiego silikonu uzyc oraz gdzie i jak go umiescic ? Użyj wazeliny technicznej, wydaje mi się że jest to lepsze rozwiązanie od silikonu
Rekomendowane odpowiedzi