johny_walker Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Witam, mam malutki problem. Otóż po włączeniu świateł pozycyjnych gaśnie mi cała deska rozdzielcza (prędkościomierz i licznik, obrotomierz) i przyciski od klimatyzacji, wraz z wyświetlaczem. Bezpieczniki sprawdzałem i wszystkie były dobre. Nie wiem co z tym zrobić A i dodatkowe pytanie, czy w A4 1.9 TDi 96r. nie ma kontrolki pokazującej zapalenie świateł pozycyjnych?? Proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Gwerty Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 witam. z gaśnięciem świateł to niewiem dziwne, może jakieś zwarcie. ale apropos kontrolki to nie w każdym modelu była, gdzieś na forum kiedyś było jak ją sobie zrobić.
chudineze Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Czy masz rozjaśnione podświetlanie do końca? bo być może masz na "żarzeniu" i jak włączysz pozycyjne, które powodują automatyczne przyciemnienie i dlatego może być praktycznie nie widoczne.
johny_walker Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2010 Czy masz rozjaśnione podświetlanie do końca? bo być może masz na "żarzeniu" i jak włączysz pozycyjne, które powodują automatyczne przyciemnienie i dlatego może być praktycznie nie widoczne. To teraz powiedz mi gdzie jest regulacja podświetlenia, bo autko kupiłem tydzień temu i nie doszedłem jeszcze do wszystkiego
chudineze Opublikowano 27 Czerwca 2010 Opublikowano 27 Czerwca 2010 pokrętło w liczniku prawe chyba jak się nie mylę :gwizdanie:
johny_walker Opublikowano 27 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2010 Miałeś rację chudineze, chodziło o pokrętło w liczniku, dokładnie lewe. Było przyciemnione całkowicie. Dzięki wielkie za pomoc Temat zakończony
Rekomendowane odpowiedzi