Opublikowano 29 Czerwca 201016 l Autor Arku, niestety nikt nie chciał za mnie przyjść w niedzielę do pracy i nie miałem się z kim zamienić ale na kolejnego spota to już sobie załatwiłem wolne a kto to byl pod Tesco trzymam za slowo wszystkich Jak będzie taka możliwość to pojawię się na następnym zlociku - myślę, że uda się Was wspomóc na początku aby ilość autek przekroczyła 15szt. Arku rozkręcaj ten Rybnik - i mam nadzieje, że tak jak my będziemy odwiedzać Was tak i Wy nie będziecie tylko na tyłkach w tym Rybniku siedzieć Miron wielkie dzieki za wsparcie i jak najbardziej mozesz na nas liczyc ze was wspolnie odwiedzimy Artur wszyscy mamy taką nadzieje :> ps: Robert trzymaj dla mnie te zimowe koleczka :gwizdanie:
Opublikowano 29 Czerwca 201016 l Autor ... ps: Robert trzymaj dla mnie te zimowe koleczka :gwizdanie: OK jesli oczywiscie nie spieszy ci sie ze sprzedaza ale postaram sie w najblizszych dniach podjechac do ciebie rzucic na nie okiem
Opublikowano 29 Czerwca 201016 l za niedługo nic tylko dziennie jakiś spot będzie..w każdej wsi wies Rybnik troche mieszkancow ma to czemu by nie no to gratulacje z pomysłu i realizacji, frekwencja większa niż na spotach w Łodzi :gwizdanie: a ŁDZ to już spore miasto
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l O pierwszym spocie nie było rozgłaszane że tak powiem "jawnie" z obawą o zerowe zainteresowanie , teraz jak już mamy wątek to myślę , że za niedługo będzie większa ekipa na spotach w Rybniku niż w Gliwicacha na pewno niż w Jastrzębiu
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l Autor moze zaloze osobny temat i tam bedziemy umieszczac fotki ze spotow w Rybniku :?:
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l moze zaloze osobny temat i tam bedziemy umieszczac fotki ze spotow w Rybniku :?: Witam Na razie niech są tu a jak się uzbiera trochę więcej to wtedy może jakiś temat zrobisz
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l Autor dobra robota Arek oby tak dalej [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 21:13_________________________________________________ Na razie niech są tu a jak się uzbiera trochę więcej to wtedy może jakiś temat zrobisz oki
Opublikowano 30 Czerwca 201016 l dobra robota Arek oby tak dalej [br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 21:13_________________________________________________ Na razie niech są tu a jak się uzbiera trochę więcej to wtedy może jakiś temat zrobisz oki Jak Wam sie spoty rozkręcą i zrobi sie swojsko to nawet swoim nissankiem kiedyś wpadne po drodze przy okazji... poznac ekipe
Opublikowano 1 Lipca 201016 l No Arku juz od dawna dziwilem sie, czemu nie spotow w Rybiku , tylko zastanawia mnie czemu APU-owca nie bylo czy. Pucek
Opublikowano 1 Lipca 201016 l O pierwszym spocie nie było rozgłaszane że tak powiem "jawnie" z obawą o zerowe zainteresowanie , teraz jak już mamy wątek to myślę , że za niedługo będzie większa ekipa na spotach w Rybniku niż w Gliwicach a na pewno niż w Jastrzębiu życzę Wam tego
Opublikowano 1 Lipca 201016 l O pierwszym spocie nie było rozgłaszane że tak powiem "jawnie" z obawą o zerowe zainteresowanie , teraz jak już mamy wątek to myślę , że za niedługo będzie większa ekipa na spotach w Rybniku niż w Gliwicach a na pewno niż w Jastrzębiu :decayed: No , u nas lichawo z chętnymi na spoty. Podlecę do Was na zlocik przy najbliższej okazji
Opublikowano 1 Lipca 201016 l O pierwszym spocie nie było rozgłaszane że tak powiem "jawnie" z obawą o zerowe zainteresowanie , teraz jak już mamy wątek to myślę , że za niedługo będzie większa ekipa na spotach w Rybniku niż w Gliwicach a na pewno niż w Jastrzębiu No tak jakieś marzenia trzeba mieć
Opublikowano 1 Lipca 201016 l Autor dzieki jeszcze raz wszystkim za wsparcie moralne a tak swoja droga mam pytanie: panowie kto sie pisze na jutrzejszy wypad na spota do Gliwic :?:
Opublikowano 1 Lipca 201016 l dzieki jeszcze raz wszystkim za wsparcie moralne a tak swoja droga mam pytanie: panowie kto sie pisze na jutrzejszy wypad na spota do Gliwic :?: ja sie pisze