Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

spoko stac mnie na auto stac mnie naprawy

bardziej chodziło mi o to żeby ten fachowiec przynajmniej wiedział co Vag powinien pokazac! :tongue4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

bardziej chodziło mi o to żeby ten fachowiec przynajmniej wiedział co Vag powinien pokazac! :tongue4:

No to jak cię stać to poco się pytasz kto ma VAG'a ? a jak chciałeś iść do fachowca to powinien mieć VAG'a i widziałby co go boli :naughty: trochę nie rozumiem takich ludzi. pozdro :)

Opublikowano

powiem, ci szczerze, może i masz dobre chęci ale z doświadczenia wiem jak to wygląda 1 spot - vagowanie i koniec...
Opublikowano

Pany co tu tak ucichło :?:

I jak, robimy tego grilla 31.07 :?: :drunk:

Opublikowano

Pany co tu tak ucichło :?:

Robimy Robimy jak najbardziej :decayed: normalnie już jestem głodny :tongue4: :>

Opublikowano
  • Autor

:hi: z rana

no ba :kox:

tylko jak z miejscem, zostajemy przy Studzience :?:

Opublikowano

tylko jak z miejscem, zostajemy przy Studzience :?:

No raczej tak bo innego planu jak narazie nie ma :decayed:

Opublikowano

to wkoncu gdzie to bedzie parking przy tesco czy jak?

Opublikowano

:siema: Wszystkim

Ja bym proponował zbiórkę koło TESCO powiedzmy o 17:00 ( albo wcześniej a może później - kwestia dogadania się :wink4: ) i wtedy jedziemy wszyscy razem na grilla :drunk: ( zabierzcie ze sobą żony z prawo jazdami ) :naughty:

Co Wy na to :mysli: ( jak na lato co :tongue4: )

Opublikowano
  • Autor

to wkoncu gdzie to bedzie parking przy tesco czy jak?

dokladnie tak jak Robert to wytlumaczyl :wink4:

spotkamy sie przy Neste (godzine jeszcze ustalimy), a potem razem pojedziemy na miejsce gdzie zrobimy grilla :good:

duzo wczesniej wszystko dokladnie bedzie napisane w pierwszym poscie :)

Opublikowano

Teraz jeszcze trzeba byłoby omówić sprawy "organizacyjne" tzn. skąd wziąć grilla , kiełbaski , browarki ( vodke :kox:) , ...

Ja bym proponował żeby każdy sobie wziął ze sobą kilka kawałków np. "śląskiej", "rożnowej" czy co tam kto lubi :wink4: , browary też "dostawa we własnym zakresie" , ... a grill :?: Ma ktoś jakiegoś dużego grilla ? Albo zrobimy rożno/ognisko ?

PS. nie zapomnijcie o żonach z prawkiem :kox:

Opublikowano
  • Autor

mozna i zrobic ognisko ale jakby co to tez moge grilla zabrac :wink4:

oczywiscie nie mozna zapomniec rowniez o krzeselkach, kocykach czy jakims stoliku.

mam jeszcze jedno miejsce na oku ale podjade go sprawdzic dzisiaj, widzialem ze jest tam jakas altanka wiec moze byc rowniez ciekawie :gwizdanie:

Opublikowano
mam jeszcze jedno miejsce na oku ale podjade go sprawdzic dzisiaj, widzialem ze jest tam jakas altanka wiec moze byc rowniez ciekawie gwizdanie

W takim razie sprawdź to miejsce i jeśli będzie taka opcja to możesz jeszcze zarezerwować pogodę, najlepiej taką jak dzisiaj :decayed:

Opublikowano

:siema: Wszystkim

Ja bym proponował zbiórkę koło TESCO powiedzmy o 17:00 ( albo wcześniej a może później - kwestia dogadania się :wink4: ) i wtedy jedziemy wszyscy razem na grilla :drunk: ( zabierzcie ze sobą żony z prawo jazdami ) :naughty:

Co Wy na to :mysli: ( jak na lato co :tongue4: )

:hi:

Mi ten plan jak najbardziej pasuje ,a co do picia to się nie napije bo moja kobitka prawka niema :confused4::(

Ja bym proponował żeby każdy sobie wziął ze sobą kilka kawałków np. "śląskiej", "rożnowej" czy co tam kto lubi :wink4: , browary też "dostawa we własnym zakresie"

Tak byłoby najlepiej żeby każdy zabrał swój własny prowiant :kox:

PS. nie zapomnijcie o żonach z prawkiem :kox:

łeeee.... :confused4::(:kwasny:

Opublikowano
  • Autor
Mi ten plan jak najbardziej pasuje ,a co do picia to się nie napije bo moja kobitka prawka niema

no to przypomnij jej zeby sobie piwko wziela :decayed:

Opublikowano

:bry: Wszystkim

... a co do picia to się nie napije bo moja kobitka prawka niema :confused4::(

To wysyłaj ją na kurs jak najszybciej :gwizdanie:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

siema wszystkim w ten za***iście gorący dzień, postaram sie wpaść na wasz spocik a tymczasem ... wskakuje poraz kolejny do tego waszego rybnickiego baseniku :cool1:

Opublikowano
  • Autor

:hi: siema Bish-kopt

na spocika oczywiscie goraco zapraszamy :good:

Opublikowano

Witam, totalnie nie wiem do którego tematu uderzyć więc piszę w tym, zwłaszcza że dotyczy to Rybnika. Panowie, jakie warsztaty/ jakich mechaników polecacie dla swoich Audi? Stałem się posiadaczem A4 Sedan 1.6 i mam w nim jeszcze do zrobienia tłumik końcowy i chyba halogenki z przodu. ;) Gdzie kupic najtaniej części w naszym rejonie itd? Będę bardzo wdzieczny za odpowiedz, jeszcze raz przepraszam za OT!

A na zlocie prawdopodobnie się pojawię. :>

Opublikowano

Witam, totalnie nie wiem do którego tematu uderzyć więc piszę w tym, zwłaszcza że dotyczy to Rybnika. Panowie, jakie warsztaty/ jakich mechaników polecacie dla swoich Audi? Stałem się posiadaczem A4 Sedan 1.6 i mam w nim jeszcze do zrobienia tłumik końcowy i chyba halogenki z przodu. ;) Gdzie kupic najtaniej części w naszym rejonie itd? Będę bardzo wdzieczny za odpowiedz, jeszcze raz przepraszam za OT!

A na zlocie prawdopodobnie się pojawię. :>

jak się pojawisz to pewnie ktoś Ci coś podpowie, bo jak sam wiesz, jest sporo warsztatów w Rybniku, szkoda tylko że większość to partacze :confused4: