Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja znam taksówkarza co zrobił paskiem B4 1Z znacznie ponad 1.000.000 km i autko chodziło bardzo dobrze, a sprzedał z przebiegiem jak to u nas 180k km :kox: . Co do przebiegów to wszystko zależy gdzie i jak auto jest eksploatowane. Jak jakiś szkop popyla po autobanie po 100-200km w jedną stronę i robi wszystkie wymiany jak powinno się robić to takie auto jest mniej wyeksploatowane z przebiegiem 250k km niż auto jeżdżone ciągle po mieście (odpalanie-gaszenie, rozpędzanie-hamowanie) z przebiegiem 150k km.[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 20:13_________________________________________________Tyle tylko, że kupując auto nie wiemy w jakich warunkach to auto jeździło i jaki szaleniec nim jeździł.

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja znam taksówkarza co zrobił paskiem B4 1Z znacznie ponad 1.000.000 km i autko chodziło bardzo dobrze, a sprzedał z przebiegiem jak to u nas 180k km :kox: . Co do przebiegów to wszystko zależy gdzie i jak auto jest eksploatowane. Jak jakiś szkop popyla po autobanie po 100-200km w jedną stronę i robi wszystkie wymiany jak powinno się robić to takie auto jest mniej wyeksploatowane z przebiegiem 250k km niż auto jeżdżone ciągle po mieście (odpalanie-gaszenie, rozpędzanie-hamowanie) z przebiegiem 150k km.

lubię to :tongue4:<ikonka facebook'a> :decayed::good:
Opublikowano

No toście popisali synki :decayed:

Seves kaj grandisz :gwizdanie:

No i na osłodę odkryłem że za Nacyną jest wykoszone pole i nie muszę już do Gotartowic jeździć tylko za chałupę.................niektórzy wiedzą o co chodzi :wink4:

Robert nowe aktualizacje do ETKi są :!:

Opublikowano

Pretor tym bardziej ,ze Wszyscy wiemy,ze wariatow nie brakuje :decayed:

Opublikowano

Robert nowe aktualizacje do ETKi są :!:

:good:

Potem sprawdzę :wink4:

Wiesiek jaki Ty to wziąłeś ten telefon , Marzenie się umowa kończy [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 21:05_________________________________________________Ja też rozważam zmianę tel. ( nie żeby się coś złego z nim działo , ale spróbował bym tego dotykowego ) :rolleyes: ... pytałem w komisie i 350 od ręki mi dają

Opublikowano

Samsung Galaxy Ace

Polecam

Opublikowano

Mi się podoba Samsung Wave , poważnie się nad nim zastanawiam :wink4:Marzena weźmie chyba HTC Wildfire S

Opublikowano

Pretor tym bardziej ,ze Wszyscy wiemy,ze wariatow nie brakuje :decayed:

No nie brakuje :decayed: . Tylko jeden "wariat" dba o auto a drugi dba tyko o to żeby wycisnąć z niego ile się da.

Opublikowano

Jest cos w tym Pretor ale zebys to trafil takie tez dbane autko to bedzie ok

:good::wink4:

Opublikowano

Mi się podoba Samsung Wave , poważnie się nad nim zastanawiam :wink4:Marzena weźmie chyba HTC Wildfire S

Samsung Ace od Wildfire jest lepszy porownaj na necie ma lepsze parametry,Wave se odposc

Opublikowano

Jaaa Samsungi sa za***iste :) Idzie uwalic wgrywajac inny soft :) Co to za producent, ktory nie zabrania mozliwosci wrzucenia softu z innego modelu.

Opublikowano

Seves kaj grandisz :gwizdanie:

No i na osłodę odkryłem że za Nacyną jest wykoszone pole i nie muszę już do Gotartowic jeździć tylko za chałupę.................niektórzy wiedzą o co chodzi :wink4:

Juz zech je :wink4:

pojechali my rano do krakowa po pora tajili oczywiscie do naszych :a4fan::P

no i tak w 3msca w kraku potem Tolek mi ten moj watek zalozyl i teraz wyszol zech na niekomputerowego :rolleyes::decayed:

a po powrocie mnie brat z kumplami na gokarty na makro wyciagnal :naughty:

a co Ty tam na nacyna kombinujesz hmm jakis samolocik :naughty: helikopterek? :gwizdanie:

Opublikowano

Jaaa Samsungi sa za***iste :) Idzie uwalic wgrywajac inny soft :) Co to za producent, ktory nie zabrania mozliwosci wrzucenia softu z innego modelu.

Daniel co Ty piszesz a kto Ci kaze ladowac inny soft robisz to celowo i na wlasna odpowiedzialnosc[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 21:30_________________________________________________Szymek jo juz lata lotom samolotami RC

Opublikowano

łooooo matko zajs tela spamu :rolleyes:

to do zajs :gwizdanie:

byda za godzina jak spam nadrobia :decayed:

Opublikowano

Owszem, ale brak jakiegokolwiek zabezpieczenia przed wrzuceniem softu od innego modelu to slabe zagranie. W HTC nie ma takiej opcji :P ALe ja tam sie nie znam, nie kupie telefonu producenta co robi lodowki i koparki :P

Opublikowano

Daniel co Ty piszesz a kto Ci kaze ladowac inny soft robisz to celowo i na wlasna odpowiedzialnosc[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 21:30_________________________________________________Szymek jo juz lata lotom samolotami RC

:shocked:

no teraz mi to godosz musza kiedy wpasc pozaglondac :slina:

Opublikowano

... Wave se odposc

Czemu ? :mysli: Chodzi mi o Wave S8500 , wiem , że jest na Bada OS ale też podobno to fajnie wszystko śmiga [br]Dopisany: 02 Październik 2011, 21:37_________________________________________________Może ma ktoś na zbyciu jakiegoś Samsunga ew. HTC :rolleyes:

Opublikowano

desire mom ile dosz :) 4msc stary :cool1:

Opublikowano

Wiesiek Ty coś kiedyś gadałeś , że znajomy Twój ma [b6] bez klimy ? :mysli:http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=223976.15;topicseen

[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 21:40_________________________________________________

desire mom ile dosz :) 4msc stary :cool1:

Wiela chcesz ? Możemy się zamienić na Nokię E52 :gwizdanie: :naughty::kox:

Opublikowano

pogodomy jutro leca w nyny :hi: