Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Jeden dzień nie miałem dostępu do netu i pół godziny musiałem nadrabiać czytanie :decayed: . Dzięki Artur za sprawdzenie tej B6. Więc w marcu 2009 miała 184k km. Przy 160k km miała wymieniony rozrząd i alternator. Była też wymieniana tylna szyba w ASO. Ciekawe ile przez te dwa i pół roku mógł ktoś nakręcić :mysli: .

Średnio wychodzi że ma teraz ok 250000 km

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hammer[/b] miał coś tam na sprzedaż :wink4

To był netbook no i drogo

Jak jo by zarobioł "yny" 6500 to bych padoł że fest drogo :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 16:39_________________________________________________

siemano Rybik :hi:

zobaczcie, jaka nowa wypasiona fura pojawiła się na forum!!

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=223976.0

:kox:

Foty po ciemku zrobione żeby nie było widać że to bite było :decayed:

Opublikowano

Ja się Tomek nie czepiam twojej ceny, ale jak za używkę to drogo, nówkę za to powoli idzie kupić :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ja o czymsik zgoła innym :gwizdanie: :wink4:

wjym :>

Jeden dzień nie miałem dostępu do netu i pół godziny musiałem nadrabiać czytanie :decayed: . Dzięki Artur za sprawdzenie tej B6. Więc w marcu 2009 miała 184k km. Przy 160k km miała wymieniony rozrząd i alternator. Była też wymieniana tylna szyba w ASO. Ciekawe ile przez te dwa i pół roku mógł ktoś nakręcić :mysli: .

też tak myślę :wink4:

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

Opublikowano

Ja o czymsik zgoła innym :gwizdanie: :wink4:

wjym :>

też tak myślę :wink4:

Ja bym nie byl takim optymistą ,jesli ktos cofa licznik ,to znaczy ,ze nie ma 50k do ukrycia tylko zdecydowanie wiecej :cool1::confused4:

Opublikowano

:hi: :hi: kurde te ...... 1h =20stron :tongue4: :tongue4:

arek jak nie kupiles laptop'a mom za dobre pinadze od mojej mamy :naughty:

k... 5miejsce na 6 druzyn :doh1: :doh1: :doh1: :doh1:

ale 2dni imprezy :kox: :gwizdanie: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:

wiec wyjazd udany

Opublikowano

No to zescie za bardzo nie zaszaleli z tym 5 miejscem :gwizdanie: ,przynajmniej w piciu jako Wam poszlo ? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

arek jak nie kupiles laptop'a mom za dobre pinadze od mojej mamy

dej więcej info :cool1:

k... 5miejsce na 6 druzyn

czyli jedna wygrana była :good::decayed:[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 18:41_________________________________________________czasami warto na onet.pl zajrzeć :gwizdanie:

http://zyciegwiazd.onet.pl/279472,0,zgrabne-kobiety-od-tylu-zobacz-ich-apetyczne-kragl,fotonews_detail.html

Opublikowano

Onet ruuleezzzzz

Opublikowano

Arek i co kupiłeś :?:

Opublikowano

2 wygrane - 2 przegrane na własne życzenie - brak konsekwencji, 3-przegrana jakoś wyszła kondycja - generalnie drużynę mieliśmy na 1msc bo z zwyciezcą turnieju przegraliśmy 2pkt gdzie my graliśmy 1-ym skaldem cały mecz a oni co chwile mieli zmianę - ten mecz okrzyknięto najlepszym :wink4:

no piwska trocha poszło :gwizdanie: :gwizdanie:

asus x51r celeron 1,6ghz, 60gb, 1gb, wifi,rj45, 15,4' , bateria 10-25min, cena .... hmmm kukna i Ci napisza po ile to leci

Opublikowano
  • Autor

Arek i co kupiłeś :?:

brakło mi pisemka od księgowej więc muszę tydzień poczekać :confused4:

będę brał z Media tak jak mi poleciłeś :good:

asus x51r celeron 1,6ghz, 60gb, 1gb, wifi,rj45, 15,4' , bateria 10-25min, cena .... hmmm kukna i Ci napisza po ile to leci

oki, czekam na info bo jak co to klikam tego z aukcji :good:

Opublikowano

Ja bym nie byl takim optymistą ,jesli ktos cofa licznik ,to znaczy ,ze nie ma 50k do ukrycia tylko zdecydowanie wiecej :cool1::confused4:

Zdziwiłbyś się , czasami cofają 10 czy 20 kkm , żeby tylko z przodu nie było 2 :wink4:

Opublikowano

Ja bym szukal auta od kogos znajomego ,na forum co chwilke ktos sprzedaje :gwizdanie:

Opublikowano

Arku...ja mam kumpla co kupil a3 1.9 tdi 130KM i 6 skrzynia z 2003 roku (ta pierwsza po lifcie ostatkii produkcji) z przebiegiem...

...32000...dobrze widzisz 3...2...i trzy zera :shocked: wszystko sprawdzone i autentyczne :blink::shocked:

wiec nie powiem, zdarzaja sie rodzynki :decayed:

Opublikowano

Ciężko powiedzieć, wygląda ładnie, tylko coś jest nie tak przy prawej przedniej lampie. Z dołu przy grillu jest coś nie tak i nad tą lampą. Pewnie na żywo znalazło by się coś więcej jak na zdjęciach już widać, ale ogólnie fajna.[br]Dopisany: 02 Październik 2011, 19:55_________________________________________________No i kolorek fajny :naughty: .

Opublikowano

a znam takiego kolesia co kupil w zeszlym roku passata b6 z 2007 1.9tdi 105KM z przebiegiem 160 000 na liczniku. I by sie zapewne nie dowiedzial (historii) , ale jechal z jakas usterka do aso i tam po usunieciu usterki poprosili go na bok. Przedstawiajac mu zycie passata...przebieg ori to 560 000 a te 160 000 to przebieg drugiego silnika i drugiego komputera :wallbash: Okazalo sie ze to jakas flotowka byla :blink: i teraz sie sadzi z tym od kogo ta kupe zlomu kupil :disgust: