Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

Radlin... to kawałek z DB

nie zrobią mi tego raczej na miejscu prawda?

Opublikowano

Zadzwon ,sprawdz :wink4:

Opublikowano

no będę musiał.. :wink4:

Opublikowano
Opublikowano

okropny mamy dzień... miałem się brać za autko a to co.

Mogło by jeszcze się pokazać z +25 :naughty:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 11:24_________________________________________________Daniel jak noga?

Opublikowano

:bry::hi:

Już bez gipsu :thumbup: ale palce wyglądają jak u trupa :kwasny:

Opublikowano

a ja zaczynam kolejny (i mam nadzieje ze ostatni) tydzien L4 :przebiegly:

a wielkoscia zapewne jak u dziecka :cool1:
Opublikowano

I śmierdzą jak stary ser :decayed:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 12:02_________________________________________________

Radlin... to kawałek z DB

nie zrobią mi tego raczej na miejscu prawda?

W Bielsku w skodzie robią dobrze albo u Wisły, też w BB.

Opublikowano

u Wisły to chyba gdzieś koło Skoczowa :gwizdanie: :mysli:

Opublikowano

u Wisły to chyba gdzieś koło Skoczowa :gwizdanie: :mysli:

Wisła jest w BB

Opublikowano

a nie pod Ustroniem ?? :decayed:

dobra ,sorki coś mi się przesłyszało :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

I śmierdzą jak stary ser :decayed:

Gorzej :sick3:

[br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 13:02_________________________________________________

a wielkoscia zapewne jak u dziecka :cool1:

Nooo , takie niedojebane są :decayed:

Opublikowano

Ploms jak chcesz jechać do Polnika którego Ci bardzo polecam to musisz zadzwonić i się umówić bo ma zawsze kolejki. Zrobi Ci to oczywiście na miejscu, nie musisz zostawiać auta.[br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 13:13_________________________________________________Sprzęt ma kosmos :good: . Nie wiem czy ktoś w rejonie ma coś takiego.

Opublikowano

Dobry sprzęt ma Świerczyna w rybolu z wydrukiem komputerowym :evil:

Kurna ale był wczora dżezz, do teraz mnie trzyma a już byłem na pogrzebie :embarrassed:

Opublikowano

Wieśku wydruk to już prawie wszędzie dają :gwizdanie: chyba że ktoś ma sprzęt na lampach. Do kół mocuje takie ustrojstwa wyglądające jak sześciokątne baterie słoneczne skierowane uj wie gdzie, a wysoko na przedniej ścianie przed maską auta jest jakieś dziwne urządzenie które odbiera sygnał z tych płyt na kołach. Można na monitorze oglądać całą geometrię w czasie rzeczywistym jak się obraca kierownicą, widać jak wszystkie parametry się zmieniają. Widać to graficznie (autko ze skręcającymi się kołami) i cyfrowo. Widać wtedy czy wartości na obu kołach zmieniają się tak samo czy jak auto było rąbnięte lub jest coś wyrąbane w zawieszeniu różnie. Nie ma żadnych lamp, laserów itp. Po ustawieniu oczywiście wydruk z parametrami przed i po ustawieniu.[br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 14:53_________________________________________________Najważniejszy jednak jest człowiek. Jak będzie gamoń to najnowszy i najlepszy sprzęt nie zagwarantuje dobrze wykonanej usługi.

Opublikowano

Wieśku wydruk to już prawie wszędzie dają :gwizdanie: chyba że ktoś ma sprzęt na lampach. Do kół mocuje takie ustrojstwa wyglądające jak sześciokątne baterie słoneczne skierowane uj wie gdzie, a wysoko na przedniej ścianie przed maską auta jest jakieś dziwne urządzenie które odbiera sygnał z tych płyt na kołach. Można na monitorze oglądać całą geometrię w czasie rzeczywistym jak się obraca kierownicą, widać jak wszystkie parametry się zmieniają. Widać to graficznie (autko ze skręcającymi się kołami) i cyfrowo. Widać wtedy czy wartości na obu kołach zmieniają się tak samo czy jak auto było rąbnięte lub jest coś wyrąbane w zawieszeniu różnie. Nie ma żadnych lamp, laserów itp. Po ustawieniu oczywiście wydruk z parametrami przed i po ustawieniu.[br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 14:53_________________________________________________Najważniejszy jednak jest człowiek. Jak będzie gamoń to najnowszy i najlepszy sprzęt nie zagwarantuje dobrze wykonanej usługi.

mój kumpel mechanik ma ten sam sprzęt "ale nie polecam go" bo póki co ma taki zapierdziel że szok :rolleyes:

ja jestem na za tydzień umowiony na olej czyszczenie smoka i inne pierdy :wink4:

oczywiście w innym wypadku jak najbardziej bo po pierwsze nie ciu_la i jak mówi że trzeba wymienić to faktycznie nie da się naprawić a po drugie jak bierze autko to na pewno go zrobi :good:

Rybnik Golejów Wiosny Ludów.. Pyszny :wink4:[br]Dopisany: 03 Grudzień 2011, 16:29_________________________________________________aaaaaaaaaa i wiadomo...

dobry Synki :hi:

Opublikowano
  • Autor

Robert to teraz rehabilitacja palca i kolejne tygodnie na L4 :?: to w tym roku do roboty już nie idziesz :>

Wiesiek pytałem ostatnio co robimy ze spotem w grudniu ale musiałeś to przeoczyć bo nic mi nie odpowiedziałeś :rolleyes:

panowie zna ktoś jakiegoś fachmana który zajmuje się aerografem :?: