Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

się Arku nie dziw ,kawałek jutro znowu przejechać musimy :sick3:

no ide ide ;( ;( ;( ;(

gdzie to lecicie? mam nadz że nie zakupy jakiś części do furki :confused4:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ide ide ;( ;( ;( ;(

wiesz co to tak jak deja vu...

Jedziemy po pompe pod Łodz... Tylko potem okaze sie że to 80 km za Łodzą...

hmmm... jakbym to przeżywał tydzien temu... :mysli: :mysli: :mysli:

Dobra kłąde się spać bo wyjazd o 4:30

Opublikowano

no ide ide ;( ;( ;( ;(

:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

k...a wróżka ,czy jak

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

no seves SZACUN :notworthy: ,daj mi jeszcze numery z Dużego Lotka na sobotę :slina:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 22:52_________________________________________________

:good:

ja też :wink4:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 22:53_________________________________________________

no ide ide ;( ;( ;( ;(

wreszcie :gwizdanie:

Opublikowano

kurde bo jak mi Arturo napisałeś że już wsadziłes w te naprawy prawie 24koła :shocked: to szok normlanie tym bardziej że jeszcze dalej nie jeździ :wallbash: :wallbash: :wallbash:

masakra

o żesz ku miałem tego nie pisać :kox: ale Twoja chyba tu nie zagląda, tym bardziej przed świętami ma dużo pracy a po świetach jak znajdzie czas i zajrzy to już będzie spokojniejsza atmosfera :decayed:

[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 22:55_________________________________________________

no ide ide ;( ;( ;( ;(

wiesz co to tak jak deja vu...

Jedziemy po pompe pod Łodz... Tylko potem okaze sie że to 80 km za Łodzą...

hmmm... jakbym to przeżywał tydzien temu... :mysli: :mysli: :mysli:

Siemian wiesz jak to jest z geografia :decayed:

przed Łodzia na pewno tylko pytaj z której strony przed :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

też doszliśmy do takiego wniosku... Szkoda że Artur to zauważył dopiero jak wbiliśmy to do navi :decayed:

Opublikowano

kurde bo jak mi Arturo napisałeś że już wsadziłes w te naprawy prawie 24koła :shocked: to szok normlanie tym bardziej że jeszcze dalej nie jeździ :wallbash: :wallbash: :wallbash:

masakra

papla :kwasny::wallbash:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked: :shocked:

k...a wróżka ,czy jak

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

no seves SZACUN :notworthy: ,daj mi jeszcze numery z Dużego Lotka na sobotę :slina:

totalny strzał ;(

spoko 3majcie się i.. spokojnej drogi jutro :hi:

Opublikowano

też doszliśmy do takiego wniosku... Szkoda że Artur to zauważył dopiero jak wbiliśmy to do navi :decayed:

bo ten koleś mi powiedział ,że mieszka pod Łodzią ,a jak się okazało to pod Łodzią ale bardziej koło Płocka

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 23:02_________________________________________________

spoko 3majcie się i.. spokojnej drogi jutro :hi:

thx :wink4:

znowu k..wa tyle godzin z nim w tak małym pomieszczeniu :confused4::disgust::kwasny::thumbdown::fool::zemdlal::strzal::facepalm:

:polew:

Opublikowano

Arturo musicie tam jechać osobiście jutro?

[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 23:05_________________________________________________poważnie pytam bo mój kumpel z roboty jedzie jutro do gostynina służbowym.. wyjeżdza koło 4rano.. znaczy ma wyjechać :gwizdanie:

Opublikowano

wiesz jak to jest. zależy na czasie. Jak nad kimś osobiście nie będziesz stał to g... zrobi...

resztą teraz to i tak wszystko poplanowane...

Dobra narka. Ja ide spać, bo musze jutro tego gamonia obwieźć tam i z powrotem :decayed:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 23:07_________________________________________________

Arturo musicie tam jechać osobiście jutro?

[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 23:05_________________________________________________poważnie pytam bo mój kumpel z roboty jedzie jutro do gostynina służbowym.. wyjeżdza koło 4rano.. znaczy ma wyjechać :gwizdanie:

to uprzedz go że może go śmignąc takie szybkie w czarnym macie niech w lusterka patrzy i nie wyjeżdza na lewy pas :decayed::wink4:

Opublikowano

ok no w sumie ja też już bym go teraz nie budził tylko sms i potem by rano trzabyło czekać na odpowiedź ;(

:hi:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 23:08_________________________________________________

to uprzedz go że może go śmignąc takie szybkie w czarnym macie niech w lusterka patrzy i nie wyjeżdza na lewy pas :decayed::wink4:

:kox:

:good: :good: :good: :good:

fura astra II kombi srebrna opisana :wink4:

Opublikowano

jedziemy jak Pan Bóg przykazał 110 tempomat i ni .uja więcej ,a nie znowu po 3mm z opon,fioletowa łuna na tarczach i 2 baki paliwa w powietrze :polew:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 23:11_________________________________________________

musze jutro tego gamonia obwieźć tam i z powrotem :decayed:

pojedziesz za to w bagażniku :gwizdanie:

Opublikowano

jedziemy jak Pan Bóg przykazał 110 tempomat i ni .uja więcej ,a nie znowu po 3mm z opon,fioletowa łuna na tarczach i 2 baki paliwa w powietrze :polew:

yhy a świstak siedzi i psuje tempomat :tongue4: :tongue4: :tongue4:
Opublikowano

jedziemy jak Pan Bóg przykazał 110 tempomat i ni .uja więcej ,a nie znowu po 3mm z opon,fioletowa łuna na tarczach i 2 baki paliwa w powietrze :polew:

widze że już obliczyłeś zurzycie opon.. jestem z Ciebie dumny. Mam Ci podać cene katalogową żebyś sobie obliczył amortyzacje? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

jedziemy jak Pan Bóg przykazał 110 tempomat i ni .uja więcej ,a nie znowu po 3mm z opon,fioletowa łuna na tarczach i 2 baki paliwa w powietrze :polew:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 23:11_________________________________________________

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nie sięgne wtedy do kierownicy. nawet pomimo tego że jest taka gruba :decayed:

Opublikowano

widze że już obliczyłeś zurzycie opon.. jestem z Ciebie dumny. Mam Ci podać cene katalogową żebyś sobie obliczył amortyzacje? :polew: :polew: :polew:

całą drogę o tym tłukłeś to jak miałem tego nie policzyć :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

yhy a świstak siedzi i psuje tempomat :tongue4: :tongue4: :tongue4:

:wink4:

[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 23:15_________________________________________________

nie sięgne wtedy do kierownicy. nawet pomimo tego że jest taka gruba :decayed:

Andrzej też se taką kupi :tongue4:

Opublikowano

to jak juztak arturku liczysz to tutaj masz cene nowych:

http://www.oponeo.pl/dane-opony/pirelli-sottozero-2-235-40-r18-95-v-xl-mo

Zobacz sobie jaki jest bieżnik w nowych... Zurzycie 3mm czyli ok. 40%... no to już wiesz ile masz mi dodać za zurzycie opon :decayed: :decayed:

Wiesz u mnie to jak na poczcie- ta usługa nazywa się priorytet :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 23:17_________________________________________________Andrzej jest dobry... dzisiaj do niego dzwonie i mówie że mam nową kierownice, a ten już pyta o cene i czy wezme starą kiere w rozliczenie :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

to jak juztak arturku liczysz to tutaj masz cene nowych:

http://www.oponeo.pl/dane-opony/pirelli-sottozero-2-235-40-r18-95-v-xl-mo

Zobacz sobie jaki jest bieżnik w nowych... Zurzycie 3mm czyli ok. 40%... no to już wiesz ile masz mi dodać za zurzycie opon :decayed: :decayed:

Wiesz u mnie to jak na poczcie- ta usługa nazywa się priorytet :polew: :polew: :polew:

taryfą wyjdzie taniej chyba :mysli:

Opublikowano

dopiero jak mu poweidziałem ?Pepoż mam k**wa nową kierownie założoną u siebie w aucie- nie na sprzedaż,- to zrozumial"

:polew: :polew: :polew: