Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja już kiedyś napisałem...normalnie było wielkie oburzenie, że np. mi było zimno i że miejscówa ciemna i parę osób się podpisało pod tym a potem..."my źli i nie dobrzy, bo zimno i ciemno". I zeście napisali i "odwołali" spoty.

no właśnie...przedszkole :gwizdanie:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 22:02_________________________________________________a logo...to poprostu chcemy se własne "zrobić" i nikogo bynajmniej ja uważam, że Daniel nie obraził :gwizdanie:

nie życzę sobie aby cokolwiek jeszcze na ten temat było tu pisane, KONIEC..... KROPKA

jeśli koniec i kropka, to nie najeżdzajcie więcej na Daniela i resztę
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

chłopie opanuj się bo brniesz jak twój kolega :facepalm:

Opublikowano

A Wy dalej tą bezsensowną gadkę ciągnięcie :facepalm:

Dajcie już spokój , w Rybniku zawsze ktoś na spota podjechał , chociaż na 15 minut , czy było zimno , ciemno , nie było nic do jedzenia ... zawsze ktoś był i myślę , że się to nie zmieni ... kto będzie chciał ( miał czas itp. ) może sobie jeździć i dziennie na spoty , ja niestety tyle czasu nie mam i jak tylko zdrowie pozwala ( i nie mam jakiś jeszcze innych wyższych "ograniczeń" ) to zawsze staram się być na spocie ... w tygodniu niestety raczej odpadam :confused4:

I proszę koniec gadki na ten temat ... do póki nie zjawiło się kilku naszych kolegów na spotach ( choć byli kilka razy ) nie było między nami żadnych nieporozumień , zawsze dawaliśmy radę , nawet w największe mrozy , myślę , że zostanie tak jak było

Już pisałem nie raz , jak komuś się nie podoba niech sobie siedzi w domu , zamiast przyjeżdżać i narzekać na tamto czy owamto ...

Teraz mam nadzieję , że po czwartku w końcu ( co niektórzy ) jeżeli przyjadą do nas na spota już będą "najedzeni" , będzie im ciepło itp. ... albo w ogóle nie przyjadą , jeżeli przyjeżdżają z zamiarem narzekania ...

:hi:

Opublikowano

Dajcie już spokój , w Rybniku zawsze ktoś na spota podjechał , chociaż na 15 minut , czy było zimno , ciemno , nie było nic do jedzenia ... zawsze ktoś był i myślę , że się to nie zmieni ... kto będzie chciał ( miał czas itp. ) może sobie jeździć i dziennie na spoty , ja niestety tyle czasu nie mam i jak tylko zdrowie pozwala ( i nie mam jakiś jeszcze innych wyższych "ograniczeń" ) to zawsze staram się być na spocie ... w tygodniu niestety raczej odpadam :confused4:

I proszę koniec gadki na ten temat ... do póki nie zjawiło się kilku naszych kolegów na spotach ( choć byli kilka razy ) nie było między nami żadnych nieporozumień , zawsze dawaliśmy radę , nawet w największe mrozy , myślę , że zostanie tak jak było

Już pisałem nie raz , jak komuś się nie podoba niech sobie siedzi w domu , zamiast przyjeżdżać i narzekać na tamto czy owamto ...

Teraz mam nadzieję , że po czwartku w końcu ( co niektórzy ) jeżeli przyjadą do nas na spota już będą "najedzeni" , będzie im ciepło itp. ... albo w ogóle nie przyjadą , jeżeli przyjeżdżają z zamiarem narzekania ...

:good:

Opublikowano

Daniel skończmy się kłócić ( itp. ) , jak się Wam u nas nie podobało , zrobiliście sobie spoty u siebie , z żarłem , ciepełkiem itp. ... jak dla mnie to bardzo dobre "podejście do sprawy" ... więc :good:

Opublikowano

wporzo lorzo :good:

powiem tak...chyba lepiej zakończmy ten czasem mi się zdaje, że słuszny spór :mysli: a czasem śmieszny :wallbash:...dorośnijmy jak to mówi moja babcia..."lepsza chuda zgoda niż tłusty sąd" :wink4:

a jestem pewien...że za jakiś czas będziemy się śmiać z tego :wink4:

Opublikowano

Daniel skończmy się wadzić , jak się Wam u nas nie podobało , zrobiliście sobie spoty u siebie , z żarłem , ciepełkiem itp. ... jak dla mnie to bardzo dobre "podejście do sprawy" ... więc :good:

Robercie ale tu przeciez nie chodzi o to, czy podobalo czy nie, jak juz kilkakrotnie pisalem nie ma w tym zadnej przeciez konkurencji, zrobilismy u nas spot w czwartek, wiec i do Was w nd czy sb mozemy zawitac, nikt nikomu w droge nie wchodzi.

Opublikowano

Robercie ale tu przeciez nie chodzi o to, czy podobalo czy nie, jak juz kilkakrotnie pisalem nie ma w tym zadnej przeciez konkurencji, zrobilismy u nas spot w czwartek, wiec i do Was w nd czy sb mozemy zawitac, nikt nikomu w droge nie wchodzi.

OK :good:

[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:45_________________________________________________

Ja nie jestem żadna lorza :cool1:

Opublikowano

Daniel skończmy się wadzić , jak się Wam u nas nie podobało , zrobiliście sobie spoty u siebie , z żarłem , ciepełkiem itp. ... jak dla mnie to bardzo dobre "podejście do sprawy" ... więc :good:

dobrze prawi, a jestem pewien, że np ja do Was też wpadnę na spota, bo u Was był "mój pierwszy raz" :wink4:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:46_________________________________________________

OK :good:

[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:45_________________________________________________

Ja nie jestem żadna lorza :cool1:

tak mój sztygar mówi :gwizdanie: coś a'la spoko loko :)
Opublikowano

No i "zły chłopiec" zawitał :gwizdanie:

Teraz nas wszystkich poustawia :naughty:

:decayed:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2011, 23:48_________________________________________________A jednak odpuścił :no:

Zaś żere ta świnia :decayed:

Opublikowano

lygom spać

3mcie sie :hi:

Opublikowano

Ale awantura ,a tylko kilka godzin mnie nie było :kox:.

Szkoda nerwów na takie niepotrzebne przepychanki :confused4: :gwizdanie:.

Wyśpijcie się :hi:

Opublikowano
:hi: pisać do 3:17 a tera nikogo nima :tongue4: stować lynie :polew::tongue4:
Opublikowano

Synek lygej :decayed:

Opublikowano

Synek lygej :decayed:

No kurna lepszy :polew: :polew: :decayed:
Opublikowano

nie spać.. zwiedzać :tongue4:

Opublikowano

pozwiedzane :decayed:

Opublikowano
Opublikowano

Teraz o normalnej porze się przywitam :wink4:.