Opublikowano 19 Marca 201214 l No to ujnia bo na razie nie sprzedaję bede cierpliwy i poczekam Jak będziesz potrzebował pompy vacum, to pisz do mnie, bo w tych 1.9TDI lubią siadać te pompy...
Opublikowano 19 Marca 201214 l W których ? 131ps Tyś chyba z choinki spadł ---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:43 ---------- siemanko z wieczora ---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:43 ---------- Dla zainteresowanych jest już wątek - kto i ew. z kim jest w pokoju w BT
Opublikowano 19 Marca 201214 l no to mówisz Robert ,że co najmniej 200 ps'ów będzie ?? ---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:45 ---------- i klekot V
Opublikowano 19 Marca 201214 l no to mówisz Robert ,że co najmniej 200 ps'ów będzie ?? Zastanawiam się jeszcze nad 1.8/2.0 TFSI
Opublikowano 19 Marca 201214 l W których ? 131ps Tyś chyba z choinki spadł Już trochę tego sprzedałem w ostatnim czasie to coś jest na rzeczy ---------- Post added at 21:52 ---------- Previous post was at 21:51 ---------- no to mówisz Robert ,że co najmniej 200 ps'ów będzie ?? Zastanawiam się jeszcze nad 1.8/2.0 TFSI To byś mioł dobre
Opublikowano 19 Marca 201214 l Już trochę tego sprzedałem w ostatnim czasie to coś jest na rzeczy Pierwsze słyszę , że te pompy siadają w tych silnikach , może akurat się zdarzyły ze dwa egzemplarze które miały konkretnie nalatane ---------- Post added at 22:02 ---------- Previous post was at 22:02 ---------- Ida spać Nara
Opublikowano 19 Marca 201214 l Już trochę tego sprzedałem w ostatnim czasie to coś jest na rzeczy Pierwsze słyszę , że te pompy siadają w tych silnikach , może akurat się zdarzyły ze dwa egzemplarze które miały konkretnie nalatane Średnio dwie na miesiąc sprzedaję. Może przebiego, a może Polska ropa...
Opublikowano 20 Marca 201214 l Średnio dwie na miesiąc sprzedaję. Może przebiego, a może Polska ropa... Co mo ropa do vacum pompy.
Opublikowano 20 Marca 201214 l Średnio dwie na miesiąc sprzedaję. Może przebiego, a może Polska ropa... Co mo ropa do vacum pompy. Że w niej jest ---------- Post added at 08:36 ---------- Previous post was at 08:36 ----------
Opublikowano 20 Marca 201214 l Robert jak bym widział, że będziesz sprzedawał za niedługo swojego to bym poczekał .
Opublikowano 20 Marca 201214 l Średnio dwie na miesiąc sprzedaję. Może przebiego, a może Polska ropa... Co mo ropa do vacum pompy. Że w niej jest ---------- Post added at 08:36 ---------- Previous post was at 08:36 ---------- To Ci się chyba nazwy pomyliły, bo vacum pompa to pompa podciśnienia a w niej ON nie ma. ---------- Post added at 10:46 ---------- Previous post was at 10:45 ---------- Robert jak bym widział, że będziesz sprzedawał za niedługo swojego to bym poczekał . To byłbyś ostatni w kolejce:whistling:
Opublikowano 20 Marca 201214 l Średnio dwie na miesiąc sprzedaję. Może przebiego, a może Polska ropa... Co mo ropa do vacum pompy. Że w niej jest ---------- Post added at 08:36 ---------- Previous post was at 08:36 ---------- To Ci się chyba nazwy pomyliły, bo vacum pompa to pompa podciśnienia a w niej ON nie ma. Przecież podaje ON kanałami w głowicy ---------- Post added at 10:59 ---------- Previous post was at 10:57 ---------- http://www.czesci.autotrader.pl/lista-czesci/pompa-podcisnieniowa,audi,a4-8e2-b6-2000-11-2004-12,1-9-tdi-116km,5-4731-18225-102450.html
Opublikowano 20 Marca 201214 l No to nie vacum pompa (Wujek Google pomaga), bo tak jak piszę jest to pompa podciśnienia która jest potrzebna do obsługi min, serwa hamulców, gruchy w turbo:whistling: Przeca umisz po niemiecku. A ON to co innego tam do kanałów ciśnie, zintergrowana z vacum pompą, pompa paliwa, bo to jest pompa wielofunkcyjna. ---------- Post added at 11:56 ---------- Previous post was at 11:48 ---------- Potrzebuja tylno prawo listwa na dół drzwi mosz ?
Opublikowano 20 Marca 201214 l dobry synki : kur zajs mie dlugo nie było Robert kupujesz fura? :kox: ---------- Post added at 12:07 ---------- Previous post was at 12:02 ---------- Wiesz co chyba wole jeździć dobrym seatem z de niż rozklekotaną a4 z polski Tu ktoś ma seata leona ? jakiś avatar pamietam No a potem będziesz się pytał na forum Seata dlaczego masz nogi w wodzie, przerabiałem typa od zięcia. W DE też jest masa gratów ,tak że uważaj. doładnie to samo przerabiał mój kuzyn w toledo przerabiał jeszcze nie raz szyby w elektryce bo lubią spadać i kilka innych denerwujących drobiazgów.. ale silnik mu się sprawuje wysmienicie hahaha PS Kuna zaebiście się prezentuje
Opublikowano 20 Marca 201214 l Seves kaś był jo już sezon moto otwarł w niedziele, byliśmy całą paką na Rownicy:kox: