Opublikowano 21 Marca 201214 l I Hammer zaś tak skończy Zaś te stare brudy wyciągasz jak to było z Tobą rok temu :grin: ---------- Post added at 20:40 ---------- Previous post was at 20:39 ---------- :jerk:
Opublikowano 21 Marca 201214 l spam nadrobiłem może być wyborowa i myślałem 2x0,5 ale na pewno tego nie wypiję :polew: lepiej żeby zostało i się podzielę niz żeby miało zabraknąć w ogóle Robert coś mi dziś zaświtał u Hammera pomysł że może jednak pojadę sam furką... polecimy na 3autka co?
Opublikowano 21 Marca 201214 l w ogóle Robert coś mi dziś zaświtał u Hammera pomysł że może jednak pojadę sam furką... polecimy na 3autka co? Andrzej Ci klina wbił
Opublikowano 21 Marca 201214 l spam nadrobiłem może być wyborowa i myślałem 2x0,5 ale na pewno tego nie wypiję :polew: lepiej żeby zostało i się podzielę niz żeby miało zabraknąć w ogóle Robert coś mi dziś zaświtał u Hammera pomysł że może jednak pojadę sam furką... polecimy na 3autka co? Jak tam chcesz A jak pojedziecie jak ostatnio Hammer z Arturem to se jedźcie , ja przyjadę 15 minut za wami
Opublikowano 21 Marca 201214 l spam nadrobiłem może być wyborowa i myślałem 2x0,5 ale na pewno tego nie wypiję :polew: lepiej żeby zostało i się podzielę niz żeby miało zabraknąć w ogóle Robert coś mi dziś zaświtał u Hammera pomysł że może jednak pojadę sam furką... polecimy na 3autka co? Jak tam chcesz A jak pojedziecie jak ostatnio Hammer z Arturem to se jedźcie , ja przyjadę 15 minut za wami Mi się nie śpieszy
Opublikowano 21 Marca 201214 l To o której jadymy ? Po 11ej wyjedź na spokojno z domu Obejrzymy jeszcze co Seves powie , tak koło 11:30 w Zabełkowie bym był ... ~ 13:00/13:30 Koniaków i obiadek ... ~ 15:00/16:00 BT i idealnie bele się rano wyśpia bo szkoda urlopu jakbych musioł wczas stować
Opublikowano 21 Marca 201214 l Mi się nie śpieszy Nie wierza , bych cię musioł nie znać Ostatnio mi Audik 6L/100km pokazywał na FISie
Opublikowano 21 Marca 201214 l Nie wiem tylko czy letnie zakładać czy na zimowych jechać , niby śniegu nie zapowiadają ( jak w zeszłym roku ) ale letnie dwie mam jak kolano
Opublikowano 21 Marca 201214 l Ostatnio mi Audik 6L/100km pokazywał na FISie Ja , chyba tyn od mutry A2
Opublikowano 21 Marca 201214 l Nie wiem tylko czy letnie zakładać czy na zimowych jechać , niby śniegu nie zapowiadają ( jak w zeszłym roku ) ale letnie dwie mam jak kolano Ja jutro zakładam sommer reifen
Opublikowano 21 Marca 201214 l spam nadrobiłem może być wyborowa i myślałem 2x0,5 ale na pewno tego nie wypiję :polew: lepiej żeby zostało i się podzielę niz żeby miało zabraknąć w ogóle Robert coś mi dziś zaświtał u Hammera pomysł że może jednak pojadę sam furką... polecimy na 3autka co? Jak tam chcesz A jak pojedziecie jak ostatnio Hammer z Arturem to se jedźcie , ja przyjadę 15 minut za wami pojedziemy kulturalnie powolutku ostatnio sprawdzam minimalne spalanie furki nie no dobra przesadziłem... powolutku nie, ale ostrożnie
Opublikowano 21 Marca 201214 l Ostatnio mi Audik 6L/100km pokazywał na FISie Ja , chyba tyn od mutry A2 Jak 90kmh nie przekraczasz to i 5.8 pokazuje
Opublikowano 21 Marca 201214 l Ja jutro zakładam sommer reifen Yno jo dwie sommer reifen mom łyse ---------- Post added at 20:49 ---------- Previous post was at 20:49 ---------- Pijoki jedne, nic yno gorzoła Odezwoł sie abstynent
Opublikowano 21 Marca 201214 l w ogóle Robert coś mi dziś zaświtał u Hammera pomysł że może jednak pojadę sam furką... polecimy na 3autka co? Andrzej Ci klina wbił dokładnie wcześniej już byłem ładnie ugadany tam i powrót a on mi namieszoł Robert ja też już mam letnie jak będzie zimno to serio powoli pojedziemy ---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:50 ---------- Pijoki jedne, nic yno gorzoła to co Wiesiek? ja mam miejsce w aucie