Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Schowek pasażera, podłokietniki mam dwa jeden z urwanym zamykaniem a drugi nówka z aso tylko trzeba wymienić.

EDIT: Patrz jak kijowo pękł zaczep - http://imageshack.us/photo/my-images/820/35038122.jpg/ gościu spuścił mi na schowek nowy, ale na allegro są dwa tylko jeden nie w moim kolorze a drugi z urwanym zaczepem jak mój :kwasny:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Schowek pasażera, podłokietniki mam dwa jeden z urwanym zamykaniem a drugi nówka z aso tylko trzeba wymienić.

EDIT: Patrz jak kijowo pękł zaczep - http://imageshack.us/photo/my-images/820/35038122.jpg/ gościu spuścił mi na schowek nowy, ale na allegro są dwa tylko jeden nie w moim kolorze a drugi z urwanym zaczepem jak mój :kwasny:

Dam Ci 30dni gwarancji rozruchowej i 100% że tego nie urwiesz, a z ceną też jeszcze pomyślimy :wink:http://allegro.pl/audi-a4-b6-b7-schowek-pasazera-airbag-on-off-i2310017280.html

Opublikowano

Pękający zawias schowka w B6 to jedna z bolączek tego modelu ( podobnie jest w B7 ) winowajcą jest tzw. "element hamulcowy" ja na szczęście w odpowiednim momencie zareagowałem i przerobiłem nieco ową felerną część

Jest na forum wątek jak to naprawić 'domowym sposobem"

---------- Post dopisany at 19:44 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ----------

Proszę http://a4-klub.pl/showthread.php?17383-ALL-B6-Schowek-problemy-p%EAkajacy-zawias-rozwi%B1zanie-problemu

Opublikowano
Pękający zawias schowka w B6 to jedna z bolączek tego modelu ( podobnie jest w B7 ) winowajcą jest tzw. "element hamulcowy" ja na szczęście w odpowiednim momencie zareagowałem i przerobiłem nieco ową felerną część

Jest na forum wątek jak to naprawić 'domowym sposobem"

---------- Post dopisany at 19:44 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ----------

Proszę http://a4-klub.pl/showthread.php?17383-ALL-B6-Schowek-problemy-p%EAkajacy-zawias-rozwi%B1zanie-problemu

Ty to jesteś chytry lis :decayed:

Opublikowano

Kuna w końcu ten Twój warchlak to AVF czy AWX i który rocznik bo są dwa rodzaje rozrządu :wink:

Przy okazji rozrządu przyjrzałbym się też paskowi PK ( ew. paskom - zależy który masz rocznik ) , napinaczowi ( też są dwa rodzaje ) warto przyjrzeć się też rolce alternatora ( wszystko przy jednej robocie ) :wink:

Płyn lej G12 nie inny !!! Polecam ORI z ASO bo jakby się nie wydawało wychodzi chyba najtaniej

Opublikowano

Tyko ten Q3KinG zrobił masarnie, u mnie prawie w ogóle nie widać że coś byo robione :whistling:

Opublikowano

Czamu ?

Aaaa... bo zaś schowka nie sprzedasz :whistling::decayed:

---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 19:50 ----------

Tyko ten Q3KinG zrobił masarnie, u mnie prawie w ogóle nie widać że coś byo robione :whistling:

Jak to ktoś zrobi to już zależy od niego , wiadomo , że niektórzy mają dwie lewe ręce

Opublikowano
Kuna w końcu ten Twój warchlak to AVF czy AWX i który rocznik bo są dwa rodzaje rozrządu :wink:

Przy okazji rozrządu przyjrzałbym się też paskowi PK ( ew. paskom - zależy który masz rocznik ) , napinaczowi ( też są dwa rodzaje ) warto przyjrzeć się też rolce alternatora ( wszystko przy jednej robocie ) :wink:

Płyn lej G12 nie inny !!! Polecam ORI z ASO bo jakby się nie wydawało wychodzi chyba najtaniej

Kuna chyba nie kupił klekota z 2001r. obstawiam 03/04, to wtedy jest jeden pasek :wink:

---------- Post dopisany at 19:55 ---------- Poprzedni post napisany at 19:52 ----------

Czamu ?

Aaaa... bo zaś schowka nie sprzedasz :whistling::decayed:

Bo zlekceważyłem Twoją przestrogę i też mi się urwał :facepalm: a schowek się sprzeda, bo jest solidnie zrobiony :wink:

Jak to ktoś zrobi to już zależy od niego , wiadomo , że niektórzy mają dwie lewe ręce

Ano :wink:

Opublikowano

Hammer dokładnie tak nie kupiłbym starszego samochodu niż 03/04 AVF 6-ciobiegowa.

Ale ja mam inny schowek bez tego wyłącznika pasażera, i z lodówką :grin: Dużo chcesz za ten schowek :grin::decayed:

Opublikowano

Bo zlekceważyłem Twoją przestrogę i też mi się urwał :facepalm: a schowek się sprzeda, bo jest solidnie zrobiony :wink:

Aaaa teraz mi się przypomniało , ostrzegałem Cię :tongue4: ... aż pewnego pięknego dnia panna K. urwała zawias :grin::decayed:

---------- Post dopisany at 20:01 ---------- Poprzedni post napisany at 19:59 ----------

Kuna chyba nie kupił klekota z 2001r. obstawiam 03/04, to wtedy jest jeden pasek :wink:

Jeden pasek PK jest dopiero od jakoś połowy 2004 roku w silniku [AVF] ( sprężarka klimy jest już po lewej stronie )

Opublikowano
Hammer dokładnie tak nie kupiłbym starszego samochodu niż 03/04 AVF 6-ciobiegowa.

Ale ja mam inny schowek bez tego wyłącznika pasażera, i z lodówką :grin: Dużo chcesz za ten schowek :grin::decayed:

To przełożysz tylko same drzwiczki, on/off airbag i lampkę sprzedaż :wink: cena do dogadania :decayed:

Opublikowano

To kupię tylko drzwiczki a ty se sprzedaż reszte :decayed::decayed:

Edit: Hammer a to są wszystkie Twoje aukcje z tego konta?

Opublikowano

Kuna potrzebujesz tą lodówkę :decayed:

ja bym się zastanowił i ją wyebał za jednym zamachem :tongue:

schowek jest schowek a jak masz lodówkę to praktycznie schowka brak :kwasny:

Opublikowano

Jak lubi se zimnego browarka pociągnąć to jak znalazł :decayed:

Opublikowano

W schowku to ja tylko prezerwatywy wożę. I garderobę od płci pięknej :grin::polew:

Jaki jest koszt modułu tempomatu

Opublikowano
W schowku to ja tylko prezerwatywy wożę. I garderobę od płci pięknej :grin::polew:

Jaki jest koszt modułu tempomatu

jak zaczniesz więcej z furki korzystać zauważysz ogromny brak schowków w b6 :wink: ja nie lubię nic mieć na widoku i lubię porządek więc do schowka często coś chowam a poza schowkiem i maleńkim pudełeczkiem w podłokietniku nie ma za bardzo więcej miejsc :wink:

jak chcesz zmieniarkę kupić to Ci tylko bagażnik zostanie żeby ją zamontować- drożej Ci kabel wtedy wyjdzie :decayed:

Opublikowano

Spadam na mecz

Nara :hi:

Opublikowano
To kupię tylko drzwiczki a ty se sprzedaż reszte :decayed::decayed:

Edit: Hammer a to są wszystkie Twoje aukcje z tego konta?

Spoko, drzwiczki za 250zł :decayed::decayed:

Prawie wszystkie :whistling:

Opublikowano

Nie no spoko jutro zrobię ten rozrząd, i obczaję czy coś jeszcze jest do roboty z takich drobiazgów. W piątek pojadę umyć silnik i uszczelnię na nowo EGR, może jeszcze zrobię w środku porządek. W sobotę do elektryka - mówicie że nie opłaca się tych philipsów albo osram? http://allegro.pl/osram-h7-night-breaker-plus-90-duo-2szt-kpl-i2267198946.html. Od razu popytam o żarówki na przód może wymienić postojówki na ledy, jak będę miał cały przód ściągnięty? Oraz jakie żarówki są z tyłu w światłach, bo coś kijowo świeci mi jedna. Normalnie dopieszczam auto pomału :decayed: