Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Faktycznie lepiej człowiek wychodzi na takim czyjś jak MC, albo dodatkowy pakiet kradzieżowy.

---------- Post dopisany at 13:50 ---------- Poprzedni post napisany at 13:46 ----------

To muszę coś robić z tym ubezpieczeniem ? Bo mam na cały rok w MTU OC zapłacone

---------- Post dopisany at 13:50 ---------- Poprzedni post napisany at 13:50 ----------

To muszę coś robić z tym ubezpieczeniem ? Bo mam na cały rok w MTU OC zapłacone

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kuna Ty się tak jarasz tym autem, a co to dopiero będzie jak Cię jakaś rozprawiczy :polew:

:nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:

Opublikowano

:decayed:

ja bym sobie MTU podarował

i zaplacil w normlanej firmie jesli chcesz byc chroniony od kradziezy :wink:

Opublikowano

A to nie mogę oc mieć gdzieś a od kradzieży gdzie indziej? :decayed: Dokładnie MTU - grupa ergo hestia

Opublikowano

ja z mtu miałem do czynienia :facepalm: i więcej nie chcę

---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:55 ----------

był problem z rozliczeniem szkody z ich strony .....dziękuję za coś takiego :wink:

---------- Post dopisany at 13:56 ---------- Poprzedni post napisany at 13:56 ----------

był problem z rozliczeniem szkody z ich strony .....dziękuję za coś takiego :wink:

Opublikowano

Wiesz oc to nie ważne gdzie i tak nic od nich nie dostanę. Ale AC to już w jakiś lepszych firmach trzeba :wink:

Opublikowano

podaje Ci co ja w pzu płaciłem nie wiem co Hammer ma w tej compensie chyba darmowe lody raz w miesiącu że tyle każa sobie płacić :decayed:

w pzu za assisntance pełny pakiet na europe i z domu (czyli nie licza km od których może Ci się auto zepsuc) zabraknie paliwa, złapiesz gume dosłownie obojetnie co sie stanie... zepsuje się w Europie gdzies na trasie i płacę 176pln (nie wiem nie jestem w stanie porownac noclegów jakie placą i dojazdow do mechanika jak cos sie stanie za granica :wink: )

Opublikowano

dokładnie 176 pln'ów taki zestawik

Opublikowano

Kurdę gdzie ja to będę jeździł, chodzi mi głównie o kradzież lub zniszczenie jak na parkingu będzie stał. Nic więcej mi nie potrzebne :decayed:

Opublikowano

to bierz ac i teoretycznie będziesz miał spokój

---------- Post dopisany at 14:01 ---------- Poprzedni post napisany at 14:01 ----------

to bierz ac i będziesz miał teoretycznie spokój

---------- Post dopisany at 14:01 ---------- Poprzedni post napisany at 14:01 ----------

to bierz ac i będziesz miał teoretycznie spokój

Opublikowano
Kurdę gdzie ja to będę jeździł, chodzi mi głównie o kradzież lub zniszczenie jak na parkingu będzie stał. Nic więcej mi nie potrzebne :decayed:

dowiedz sie w PZU

wiem ze jesli bierzesz w pakiecie to zawsze jest taniej

ja za MC place 680pln ale to jest w pakiecie z oc..

tylko nie wiem czy wandalizm w to wchodzi teraz tak myślę :decayed: na pewno kradzież częściowa wchodzi bo powiedziala ze jak mi ukradna kola albo nawigację :naughty: to zaplaca :wink:

Opublikowano
podaje Ci co ja w pzu płaciłem nie wiem co Hammer ma w tej compensie chyba darmowe lody raz w miesiącu że tyle każa sobie płacić :decayed:

w pzu za assisntance pełny pakiet na europe i z domu (czyli nie licza km od których może Ci się auto zepsuc) zabraknie paliwa, złapiesz gume dosłownie obojetnie co sie stanie... zepsuje się w Europie gdzies na trasie i płacę 176pln (nie wiem nie jestem w stanie porownac noclegów jakie placą i dojazdow do mechanika jak cos sie stanie za granica :wink: )

Podałem link to sobie poczytaj :whistling: ja w PZU miałem 150km darmowych, nie wiem może coś zmienili ale pula 10tyś euro na rok to nie mało.

Opublikowano

nie no Hammer żartowałem oczywiście :decayed:

10tys euro to mogą Cie holować codziennie np do pracy i do domu można nieźle na paliwie zaoszczędzić :decayed:

Kuna tu masz o odblokowaniu pełnego fisu w b6

http://a4-klub.pl/showthread.php?16394-ALL-B6-Wymiana-przełącznika-wycieraczek-i-odblokowanie-pełnego-FIS

---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:15 ----------

bardzo ciekawy filmik :decayed:

polecam każdemu bo efekty wręcz nieoczekiwane :facepalm:

Opublikowano
nie no Hammer żartowałem oczywiście :decayed:

10tys euro to mogą Cie holować codziennie np do pracy i do domu można nieźle na paliwie zaoszczędzić :decayed:

Kuna tu masz o odblokowaniu pełnego fisu w b6

http://a4-klub.pl/showthread.php?16394-ALL-B6-Wymiana-przełącznika-wycieraczek-i-odblokowanie-pełnego-FIS

---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:15 ----------

bardzo ciekawy filmik :decayed:

polecam każdemu bo efekty wręcz nieoczekiwane :facepalm:

:hi:

co za idiota:doh:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

a co do modzenia to zanim cokolwiek ruszysz pytaj :tongue:

zarowki to bym od razu nie zastanawiajac się hidy wrzucil ;) za philipsy zaplacisz a efektu brak wiec lepiej w ogole nie ruszaj.. wiem bo Tolek tak wydał a i tak na zółto świeca.. hid 5000 jest bardzo podobny do ori (ja mam u siebie teraz i bede zmienial na 6000 juz nawet kupilem bo chce bardziej białą barwę ;) )

Seves teraz to dałeś w palnik z tymi HIDami, biało to świecą 4300K i co najwyżej 5000K, ale 6000K świeca na niebiesko i na 1000% w deszczu nic nie będziesz widział.

Opublikowano

Jutro wymieniam rozrząd. Ile części kosztują gościu mi powiedział że z pompą wodną i BOSH zestaw 850zł, a jakiś mniej markowy 650 + 250zł robocizna w gratisie wymieni mi płyn chłodniczy. Dobry układ?.

Opublikowano

Ja kupiłem u Toma ORI zestaw jakoś za 300 zł + pompa 200 zł :wink:

Opublikowano

To jaki jest oryginalny? Jaka firma, bo on mówił coś na s. A ja się pytam a najdroższa a on do mnie BOSH - jedyna firma jaką znałem :decayed: