Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesiu po co się spinasz :wink: ja rezam bo auto traktuje jak moje hobby i wkładam do auta to co mi się podoba i mnie stać. Część części mam starych na półkach więc zawsze mogę sprzedać np. listwy i kasę odzyskać. Fuszery nie robię, bo staram się żeby wszystko było jak ori. Poza tym Ty też oklejasz listwy folią 3M i wkładasz HIDy :whistling:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Rezanie środka to jest bardzo kosztowne, ale z zewnątrz też jest nie tanio. W środku można dorezać takie rzeczy jak radio/zmieniarkę/tempomat/pełen fis, bo to są tanie zabiegi. Chociaż znam ludzi co robią fotochromy, albo kolorowe liczniki :decayed:. Co do zewnątrz to faktycznie ceny są niemiłosierne, najbardziej mnie rozwaliła cena lusterek tych w chromie z s4. Ale na przykład wydech "ala 1.8T" to nie jest aż taki wielki koszt, a już tył fajnie wygląda, albo lotka na klapę :wink:. Moim zdaniem wszystko z umiarem, przecież nie będziemy jeździć tymi samochodami do końca życia :whistling:

Opublikowano
Wiesiu po co się spinasz :wink: ja rezam bo auto traktuje jak moje hobby i wkładam do auta to co mi się podoba i mnie stać. Część części mam starych na półkach więc zawsze mogę sprzedać np. listwy i kasę odzyskać. Fuszery nie robię, bo staram się żeby wszystko było jak ori. Poza tym Ty też oklejasz listwy folią 3M i wkładasz HIDy :whistling:

Ja się nie spinam, tylko piszę jak jest, a prawie robi wielką różnicę.

Folią to okleiłem klamki bo mi się kupować nowych i malować nie chciało, bo mi szkoda kasy, Hidy założyłem bo nic nie widziałem, i jak bym sprzedawał to nic bym za to nie chciał jak ci co sprzedają swoje wyrezane SS- liny.

Pisze potem w ogłoszeniu z wszystkimi modami za :facepalm: 45 tys, a jak powyciągam wszystko i zostanie buda z felgami bez opon i silnik bez turbo to 39 tys.:whistling:

Tak a propo Tomek jestem ciekaw za ile ty swoja będziesz sprzedawał i jaki będzie miała przebieg.:naughty:

Opublikowano

Wiesiu no jaki może mieć magiczne 170tys :grin:

Opublikowano

No właśnie :)

Opublikowano

Ja się nie spinam, tylko piszę jak jest, a prawie robi wielką różnicę.

Folią to okleiłem klamki bo mi się kupować nowych i malować nie chciało, bo mi szkoda kasy, Hidy założyłem bo nic nie widziałem, i jak bym sprzedawał to nic bym za to nie chciał jak ci co sprzedają swoje wyrezane SS- liny.

Pisze potem w ogłoszeniu z wszystkimi modami za :facepalm: 45 tys, a jak powyciągam wszystko i zostanie buda z felgami bez opon i silnik bez turbo to 39 tys.:whistling:

Tak a propo Tomek jestem ciekaw za ile ty swoja będziesz sprzedawał i jaki będzie miała przebieg.:naughty:

Wiesiu moja obecnie ma 306tyś i nie będę tego ukrywać ale jak ktoś będzie chciał mniej to mu skręcę, problemu nie widzę :wink:

Opublikowano

To beczka merol by się dopiero docierał :grin::decayed:

Opublikowano

Nic trzeba czekać na sprawdzenie vinu. Jestem umówiony o audiczkę albo jutro popołudniu jak mi vin przyjdzie z rana albo rano we wtorek. Już godziny odliczam :decayed::grin:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
Nic trzeba czekać na sprawdzenie vinu. Jestem umówiony o audiczkę albo jutro popołudniu jak mi vin przyjdzie z rana albo rano we wtorek. Już godziny odliczam :decayed::grin:

wkoncu :decayed::wink:

Opublikowano

VAG trefen u pepicków...zaliczony...było "ładnie":kox::decayed:

...Hammer i jak mogło być moje i braciszka:whistling:

Opublikowano

jeszcze nie kupiłeś A4 a już alumy ogladasz?! :|

---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ----------

jeszcze nie kupiłeś A4 a już alumy ogladasz?! :|

Opublikowano

Kuna tylko 18 :decayed:na 17 jezdza smerfy :polew::polew:

Opublikowano

poczekej az sie Artur pojawi:whistling: bedzie wpi**dol:punish:

:polew:

Opublikowano
poczekej az sie Artur pojawi:whistling: bedzie wpi**dol:punish:

:polew:

:decayed::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

a Ty długo żeś tam jeszcze siedział ??:wink:

Opublikowano

nii mone z 30min

---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ----------

jak polizei pojechalo to wszyscy ruszyli:polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 20:56 ---------- Poprzedni post napisany at 20:56 ----------

jak polizei pojechalo to wszyscy ruszyli:polew::polew::polew:

Opublikowano

aa...

My i tak potem wylądowali w MC w Wodzisławiu i nie powiem małe "show" było:decayed:

---------- Post dopisany at 20:59 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ----------

My jak już wyjeżdzali, to już ich nie było:decayed: