Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do parktronika dolicz jeszcze głośniczek i sterownik. Jest wszystko opisane w DIY na forum.

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

oprócz samych czujników potrzebujesz moduł je obsługujący :P przyzwyczajaj się że zawsze jak coś dokładasz/kupujesz to potrzebujesz do tego moduł hhahah

a goscia zapytaj co z modułem - czy sama manetka będzie działać :decayed:

bo komputer da się zakodować jak nie masz... a jeśli fabrycznie nie masz tempomatu to nie słyszalem jeszcze żeby komuś sama manetka wystarczyła... moduł po prostu który będzie fabrycznie nie obsłuży tempomatu i będziesz go musiał dokupić (może w tych 150 jest cena modułu ale wątpię ;) )

---------- Post dopisany at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:41 ----------

Do parktronika dolicz jeszcze głośniczek i sterownik. Jest wszystko opisane w DIY na forum.

dokładnie ;)

głośniczek jeszcze :decayed:

Opublikowano

No zobaczymy. Na razie w poniedziałek jadę po samochód. Jeżeli faktycznie jest tak jak gościu mówi i na zdjęciach to nie ma źle.

Opublikowano
No zobaczymy. Na razie w poniedziałek jadę po samochód. Jeżeli faktycznie jest tak jak gościu mówi i na zdjęciach to nie ma źle.

:thumbup1: bedziemy 3mać

tylko go nam nie pokazuj :grin:

Opublikowano

No tak, pierwsze stanley musi mi ostatni przebieg sprawdzić. Bo do 2010 roku jest w książce serwis :decayed:

Wkurza mnie że taki golas:

- 6-cio biegowa

- Centralny

-ABS / ESP / wspomaganie

- Radio CD + Zmieniarka - 8 głośników + subb pod tylną półką

- Lodówka

- 2 El szyby

- el lusterka podgrzewane

- pakiet sport, fotele z regulacją, 3-kątna kiera, gałka okrągła

- Alarm, Immobilizer

- Poduszki

- Klima

- Podłokietniki

- regulowana kierownica

- Pełen FIs

- Halogeny

- Dzielona tylna kanapa

- Pakiet choinka

- Pakiet chrom

- Aluski (16 na zmówkach oryginalne, + 17-stki jakieś dziwne lub 18stki jakieś paskudne za dopłatą)

- Zawias z sline-a z tego co z typem rozmawiałem

Opublikowano
:hi:

---------- Post dopisany at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany at 17:02 ----------

Blant to zrób rezerwacje w tej chatce :whistling:

---------- Post dopisany at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany at 17:03 ----------

Tzn rezerwacji tam nie idzie robić bo to jest wolna chatka tzn kto pierwszy to jego wiec ja moge juz odrazu tam podjechac i zająć a wy sie zgromadzicie i podjedziecie bo zadaszenie jest wiec moze i padac :) ale dobrze byłoby żeby nie padało

a kto ma zamiar być ?

---------- Post dopisany at 15:19 ---------- Poprzedni post napisany at 15:19 ----------

---------- Post dopisany at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany at 17:02 ----------

---------- Post dopisany at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany at 17:03 ----------

Tzn rezerwacji tam nie idzie robić bo to jest wolna chatka tzn kto pierwszy to jego wiec ja moge juz odrazu tam podjechac i zająć a wy sie zgromadzicie i podjedziecie bo zadaszenie jest wiec moze i padac :) ale dobrze byłoby żeby nie padało

a kto ma zamiar być ?

Opublikowano
No tak, pierwsze stanley musi mi ostatni przebieg sprawdzić. Bo do 2010 roku jest w książce serwis :decayed:

- 6-cio biegowa

- Centralny

-ABS / ESP / wspomaganie

- Lodówka

- 2 El szyby

- Alarm, Immobilizer

- Poduszki

- Klima

- Podłokietniki

- regulowana kierownica

- Pełen FIs

- Halogeny

- Dzielona tylna kanapa

- Pakiet choinka

- Pakiet chrom

- Aluski (16 na zmówkach oryginalne, + 17-stki jakieś dziwne lub 18stki jakieś paskudne za dopłatą)

Szału niema dobre to będziesz mieć :whistling:

---------- Post dopisany at 16:12 ---------- Poprzedni post napisany at 16:12 ----------

- 6-cio biegowa

- Centralny

-ABS / ESP / wspomaganie

- Lodówka

- 2 El szyby

- Alarm, Immobilizer

- Poduszki

- Klima

- Podłokietniki

- regulowana kierownica

- Pełen FIs

- Halogeny

- Dzielona tylna kanapa

- Pakiet choinka

- Pakiet chrom

Szału niema dobre to będziesz mieć :whistling:

Opublikowano

za***iste są te duble postów, kurna żeby tego nie dało się ogarnąć, normalnie co raz bardziej mam dosyć włażenia tutaj bo nawet poczytać się nie da po ludzku.:facepalm:

A najlepsze są wpisy w innym wątku wychwalające tych którzy to zdupczyli : dobra robota, super, jest ekstra, tylko tak dalej. :wallbash:

Na grilla nie przyjadę na II zm do roboty mnie wypisali. :kwasny:

Opublikowano
za***iste są te duble postów, kurna żeby tego nie dało się ogarnąć, normalnie co raz bardziej mam dosyć włażenia tutaj bo nawet poczytać się nie da po ludzku.:facepalm:

A najlepsze są wpisy w innym wątku wychwalające tych którzy to zdupczyli : dobra robota, super, jest ekstra, tylko tak dalej. :wallbash:

Na grilla nie przyjadę na II zm do roboty mnie wypisali. :kwasny:

no Wiesiu my na szczęście szczerze piszemy jak jest :decayed:

ja rozumiem nowości i że to się musi dopracować i w ogóle ale po tygodniu od przejścia miałem coraz słabsze nerwy :decayed:

teraz mi już to wisi bo po prostu widać że sie tych nowości nie ogarnia i tyle.. moje zdanie nie raz padło ale ono wiąże się z wydatkami a ja sam składki nie płacę więc i podobno mi nie wypada go wygłaszać ale pojawiają sie też reklamy które jakąś tam kasę zawsze dają :wink:

---------- Post dopisany at 17:59 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ----------

- 6-cio biegowa

- Centralny

-ABS / ESP / wspomaganie

- Lodówka

- 2 El szyby

- Alarm, Immobilizer

- Poduszki

- Klima

- Podłokietniki

- regulowana kierownica

- Pełen FIs

- Halogeny

- Dzielona tylna kanapa

- Pakiet choinka

- Pakiet chrom

Kuna no nie przesadzaj to już nie taki golas :decayed:

jak pakiet sport ORI radio podłokietnik przód i pełen fis to już fajna opcja ;)

a zawias to z fotek na oko poznasz czy zwykły (jak koza) czy s-line (w miarę nisko :P )

a na wlepie we wnęce koła powinno byś 1be (to jest zawias s-line) jak będzie 1ba (to zawias zwykły)

Opublikowano

Na oko, i typ powiedział że ma zawias z sline. Chociaż może nawet nie wie jak wygląda. Ale przyznam że jest w miarę nisko jak to można tak nazwać. Porównując do zawiasu mojego kolegi. Mam nadzieje, że przebieg się potwierdzi i jak pojadę to nie będzie dziur w siedzeniach :decayed:

Opublikowano

Dziur nie będzie bo siedzenia, kiera i nakładki łącznie z gałką wymienione na nowe :decayed: przecież to norma:wink:

---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:29 ----------

Idę wyciągnąć klocki z moto synka bo trza kupić nowe :naughty:

---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:30 ----------

Idę wyciągnąć klocki z moto synka bo trza kupić nowe :naughty:

Opublikowano

No ba :grin: W końcu Polska. Ale wiesz, ważne aby motorownia była sprawna, resztę można dorezać. A mam grube plany :whistling:

Opublikowano
No ba :grin: W końcu Polska. Ale wiesz, ważne aby motorownia była sprawna, resztę można dorezać. A mam grube plany :whistling:

Szkoda kasy na rezanie

Opublikowano

I tutaj też pasuje komentarz - w końcu Polska haha :grin::facepalm:

Opublikowano

- 6-cio biegowa

- Centralny

-ABS / ESP / wspomaganie

- Lodówka

- 2 El szyby

- Alarm, Immobilizer

- Poduszki

- Klima

- Podłokietniki

- regulowana kierownica

- Pełen FIs

- Halogeny

- Dzielona tylna kanapa

- Pakiet choinka

- Pakiet chrom

Możesz mi powiedzieć co masz na myśli :eusathink: light packet ?

Szału niema ... :whistling:

Ja ty to byś chciał S4 , S-line , R-line , na 20" felgach , z 50 kkm przebiegu i uj wie co jeszcze za 30 k

Opublikowano

Arturo :naughty:

http://otomoto.pl/audi-a6-allroad-2-7-bi-turbo-zarejestrowany-C24082812.html

kolor z zew i wew do du** ale autko brzmi ciekawie :decayed:

Szymku jak ja widzę te zielone środki to mi mi w żołądku wiruje.......:facepalm:

Przepraszam jeśli kogoś obrażę ale naprawdę tego nie trawię :thumbdown::doh:.

---------- Post dopisany at 07:29 ---------- Poprzedni post napisany at 07:29 ----------

Arturo :naughty:

http://otomoto.pl/audi-a6-allroad-2-7-bi-turbo-zarejestrowany-C24082812.html

kolor z zew i wew do du** ale autko brzmi ciekawie :decayed:

Szymku jak ja widzę te zielone środki to mi mi w żołądku wiruje.......:facepalm:

Przepraszam jeśli kogoś obrażę ale naprawdę tego nie trawię :thumbdown::doh:.

Opublikowano

Szału niema ... :whistling:

Ja ty to byś chciał S4 , S-line , R-line , na 20" felgach , z 50 kkm przebiegu i uj wie co jeszcze za 30 k

:polew::polew::polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 08:09 ---------- Poprzedni post napisany at 08:09 ----------

---------- Post dopisany at 08:09 ---------- Poprzedni post napisany at 08:09 ----------

Opublikowano
Opublikowano

Robert, ale w Polsce nawet nie ma prawdziwego sline :grin::facepalm: Na sprzedaż oczywiście mówię. I bez względu na cenę czy kosztuje 20 czy 45... :whistling:

Tak mam na myśli pakiet oświetlenie jak to się tak nazywa, z tego co dobrze pamiętam :decayed:

Dzień Dobry Panowie:hi: