Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:decayed:

pamiętasz tako gra Wiesku " Człowieku nie irytuj se "

:polew::polew::polew::polew::polew::polew:

dobry :hi::hi:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

...halo czy jest ktoś kto potrafi ogarnąć ten chlew.

Jo Ci to ogarna za chwila , spokojnie :cool1::guma:

:decayed:

---------- Post dopisany at 08:09 ---------- Poprzedni post napisany at 08:08 ----------

Dopija i ida spać po nocce

nara :hi:

---------- Post dopisany at 08:09 ---------- Poprzedni post napisany at 08:09 ----------

Dopija i ida spać po nocce

nara :hi:

Opublikowano
2 finał w ciągu trzech lat :naughty:

:naughty:

Gratki dla Bayernu za na prawdę zajebistą grę :thumbup1: ( teraz dopiero obejrzałem bo końcówkę , dogrywkę i rzuty karne nagrywałem )

Jestem na 100% pewien , że wygrają z Chelsea :wink:

w końcu jakaś sensowna i obiektywna wypowiedź z Twojej strony Farselończyku :wink::naughty:

---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ----------

:hi:

---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:13 ----------

Opublikowano

Bayern lepiej grał i taka jest prawda. Należało im się. Chociaż rzuty karne to jak zawsze loteria, tam nawet nasi mieli by szanse wygrać z Brazylią :grin::decayed:

Opublikowano

Piszcie se o tych koponogach na offtopicu, dobra, bo nie dość że forum chodzi jak stara kur*a to jeszcze jakiś fussball mi tu się wpierda*a.

Jo sie nie irytuja , tylko zastanawiam się jak długo można ogarniać tak zjeba*e forum, te przenosiny tak poprawiły działanie że poważnie aż żal d*pę ściska.

Normalnie aż chce się tu pisać, ciekawe jak długo jeszcze to potrw, a Hammer pisał że jeszcze momencik, yhy ale nie tutaj.

---------- Post dopisany at 12:07 ---------- Poprzedni post napisany at 12:05 ----------

Nosz kurw* jeszcze okienko opuść tą stronę, niech to zamkną wtedy się wszyscy przeniosą się na inne...............eu.

---------- Post dopisany at 12:07 ---------- Poprzedni post napisany at 12:07 ----------

Nosz kurw* jeszcze okienko opuść tą stronę, niech to zamkną wtedy się wszyscy przeniosą się na inne...............eu.

---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:07 ----------

i zaś dubel i tak w koło co za SYF !!!!

---------- Post dopisany at 12:08 ---------- Poprzedni post napisany at 12:08 ----------

i zaś dubel i tak w koło co za SYF !!!!

Opublikowano

Pany co polecacie Desire HD czy Galaxy S Plus ???

Opublikowano

Stare już my o tym pisali:decayed:

Nokia 3110

Opublikowano

Nokia 3110

dzięki Wiesiek za stosowną radę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja mam S Plus'a więc co mógłbym ci polecić.....

Opublikowano

Nokia 3110

dzięki Wiesiek za stosowną radę :decayed:

ja ......jak Wiesiek doradzi to ino roz :decayed:

Opublikowano

No co ,dobry sprzęt :whistling:

Artur u mnie leży do Ciebie flacha:wink:

te nasze dane są dupne pod avatarem:facepalm:

---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:36 ----------

spadam z tego zjebanego foruma narta:hi:

---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:39 ----------

spadam z tego zjebanego foruma narta:hi:

Opublikowano

No co ,dobry sprzęt :whistling:

no na bank i nie da sięgo zepsuć albo doprowadzić do stanu aby "system" się zwiesił :decayed::decayed:

Artur u mnie leży do Ciebie flacha:wink:

hmm nie wiem o czymś :whistling::co:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

PILNIE Szukam miejscówki na majówkę 4-5-6 maj. Potrzebuje jakieś noclegi 6-7 osób. Ma ktoś może jakieś znajomości. Wisła/Ustroń/Żywiec ale może być gdzie indziej ważne aby była miła atmosfera, i grilla dało się zrobić. Dzwoniłem w parę miejsc ale wszędzie zajęte do 5 maja. Jak ktoś coś ma do dajcie znać :decayed:

Opublikowano

hmm nie wiem o czymś :whistling::co:

No kuzynka przywiozła za załatwienie terminu :wink:

---------- Post dopisany at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany at 20:20 ----------

PILNIE Szukam miejscówki na majówkę 4-5-6 maj. Potrzebuje jakieś noclegi 6-7 osób. Ma ktoś może jakieś znajomości. Wisła/Ustroń/Żywiec ale może być gdzie indziej ważne aby była miła atmosfera, i grilla dało się zrobić. Dzwoniłem w parę miejsc ale wszędzie zajęte do 5 maja. Jak ktoś coś ma do dajcie znać :decayed:

U mnie w gospodarczym, co prawda ciasno i nie Wisła, no ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.:naughty:

Aaa i koszt noclegu na posadzce po znajomości 45 zł od głowy, wyżywienie co złapiecie u sąsiada to wasze, napoje we własnym zakresie.:whistling:

A tak serio to szybko pomyśleliście o wypadzie na majówkę i rezerwacji noclegów , bystrzaki z miasta wścieklej miłości.:doh:

---------- Post dopisany at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany at 20:25 ----------

Jebańskie forum, wcześniej nie działało a teraz znowu chodzi jak stara piz*a

---------- Post dopisany at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ----------

Jebańskie forum, wcześniej nie działało a teraz znowu chodzi jak stara piz*a

---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:26 ----------

CZy wam też dubluje odpowiedzi ?

---------- Post dopisany at 20:27 ---------- Poprzedni post napisany at 20:27 ----------

CZy wam też dubluje odpowiedzi ?

---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:27 ----------

Spierdzielam z tego syfu :wallbash: adminowi wielkie dzięki za ten gnojok :facepalm:

---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:30 ----------

Spierdzielam z tego syfu :wallbash: adminowi wielkie dzięki za ten gnojok :facepalm:

Opublikowano

Miałem miejscówkę zarezerwowaną, ale typ odwołał bo ma jakąś awarię ... :facepalm: I zostałem kurczaki na lodzie :whistling::kwasny: