Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Nie ma ktoś kombi pożyczyć na 2 dni :decayed: Ojciec mi zapierniczył klucze z passata i jestem w ciemnej d*pie. A potrzebuje samochodu :facepalm:

Litr czystej jako kaucja i czteropak od godziny :naughty::decayed:

---------- Post dopisany at 11:56 ---------- Poprzedni post napisany at 11:49 ----------

Nie ma ktoś kombi pożyczyć na 2 dni :decayed: Ojciec mi zapierniczył klucze z passata i jestem w ciemnej d*pie. A potrzebuje samochodu :facepalm:

Litr czystej jako kaucja i czteropak od godziny :naughty::decayed:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Arturoo Dobre ,hyhy ;)

---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 12:05 ----------

Panowie zrobimy w Sobote lub Niedziele tego grilla lub ognisko w tej chacie :?:

---------- Post dopisany at 12:06 ---------- Poprzedni post napisany at 12:06 ----------

Opublikowano

No czemu by nie:decayed:

Opublikowano

Arturo kusisz :decayed:

Opublikowano

no to Wiesiek jesteśmy w dwóch ktoś jeszcze ?

Opublikowano

Też bym się pisał ale jeszcze nie wiem czy rodzice do mnie nie przyjdą na grill'a bo już kilka dni temu się umawialiśmy ( spróbuję to przełożyć :przebiegly: ) ... ale jak co to lepiej było by w sobotę bo w poniedziałek trzeba do roboty iść :kwasny: a można było by co chlasnąć :naughty::kox:

Opublikowano

Ja jak skołuje sobie samochód (Tutaj uśmiecham się do Artura) , albo mechanik wymieni mi do jutra rozrząd to jadę do zatoru :whistling: Ale wszystko stoi przed wielkim znakiem zapytania :kwasny:

---------- Post dopisany at 16:04 ---------- Poprzedni post napisany at 15:00 ----------

Orientuje się ktoś może ile kosztuje wyrezanie tempomatu i parktronika do a4 b6 sedan? I czy mamy jakiś szpeców w okolicach :decayed:

---------- Post dopisany at 16:04 ---------- Poprzedni post napisany at 16:04 ----------

Orientuje się ktoś może ile kosztuje wyrezanie tempomatu i parktronika do a4 b6 sedan? I czy mamy jakiś szpeców w okolicach :decayed:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany at 17:02 ----------

Blant to zrób rezerwacje w tej chatce :whistling:

---------- Post dopisany at 17:03 ---------- Poprzedni post napisany at 17:03 ----------

Blant to zrób rezerwacje w tej chatce :whistling:

Opublikowano
Opublikowano

Gorzej jak to będzie ściema i z tego powodu zamkną kąpielisko i wydadzą kasę na szukanie tego gada :whistling:

---------- Post dopisany at 09:31 ---------- Poprzedni post napisany at 09:30 ----------

---------- Post dopisany at 09:31 ---------- Poprzedni post napisany at 09:31 ----------

Opublikowano

Gorzej jak to będzie ściema i z tego powodu zamkną kąpielisko i wydadzą kasę na szukanie tego gada :whistling:

Niedawno w Warcie ( czy innej rzece , nie pamiętam teraz ) znaleźli martwego krokodyla :kox:

Jeżeli chodzi o kąpielisko to przecież w Zalewie nie wolno się kąpać :wink:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Synki to może jakaś organizacja w sprawie jutrzejszego grila :whistling: kto co bierze? Gril, węgiel, podpałka?

Opublikowano

Ja spadam do roboty :hi:

Opublikowano
Opublikowano

Ma ktoś namiar gg/telefon na Stanley-a chciałem aby mi coś sprawdził, jeszcze dzisiaj :decayed:

Po za tym Dobry :hi:

Opublikowano

hello :hi:

---------- Post dopisany at 12:01 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ----------

Synki to może jakaś organizacja w sprawie jutrzejszego grila :whistling: kto co bierze? Gril, węgiel, podpałka?

grill? :shock3:

jak macie jeszcze plac to chętnie się piszę :decayed:

---------- Post dopisany at 12:10 ---------- Poprzedni post napisany at 12:01 ----------

Kuna parktronik nie wiem.. +/- 500pln ORI (nie liczę zderzaka :tongue:)

tempomat to grosze- sama manetka ok. 50pln ale na 99% będzie potrzebny też moduł ok.100-150pln

i zależy czy jest komputer czy nie (wtedy dochodzi manetka pod komputer za ok. 100)

wyrezanie proste.. mam vaga to pomogę ;) trzeba zdjąć kierę (nie mam klucza ) wyciać dziurę w dolnej osłonie kierownicy wsadzić poskręcać zakodować i alles :wink:

---------- Post dopisany at 12:10 ---------- Poprzedni post napisany at 12:10 ----------

Kuna parktronik nie wiem.. +/- 500pln ORI (nie liczę zderzaka :tongue:)

tempomat to grosze- sama manetka ok. 50pln ale na 99% będzie potrzebny też moduł ok.100-150pln

i zależy czy jest komputer czy nie (wtedy dochodzi manetka pod komputer za ok. 100)

wyrezanie proste.. mam vaga to pomogę ;) trzeba zdjąć kierę (nie mam klucza ) wyciać dziurę w dolnej osłonie kierownicy wsadzić poskręcać zakodować i alles :wink:

Opublikowano

Gościu mi powiedział 150zł za zamontowanie +80zł manetka.

Co do czujników to znalazłem na allegro zderzak z czujnikami za 500zł. Widzę że jak wszystko wypali to będę miał niezłego rezacza w okolicy :decayed: