Opublikowano 27 Kwietnia 201214 l ośrodek się nazywa kleopatra w wisle 603237699 polecam tv,wi-fi ,jakuzzi itp.
Opublikowano 28 Kwietnia 201214 l Panowie bedzie jutro ktoś na spocie ? bo myślałem żeby pojechać do tej chatki
Opublikowano 28 Kwietnia 201214 l Siema, nie ma ktoś pożyczyć agregatu na 2 dni? tzn Piątek/sobota/niedziela (4-5-6 maj) ? Bo pilnie potrzebuję
Opublikowano 29 Kwietnia 201214 l Byłem na "spocie" ale nikogo nie zastałem Od wczoraj mi forum nie działało wchodząc z zakładek , teraz ( kilka minut temu spróbowalem ) wpisując normalnie adres forum i dziadostwo zaskoczyło ( z zakładki z której korzystam już od prawie 4 lat nie działa )
Opublikowano 29 Kwietnia 201214 l Siema Byki -w końcu tu wlazłem ---------- Post dopisany at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ---------- Gdzie tu sa k..a emoty kapelusza szukam ---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ---------- Gdzie tu sa k..a emoty kapelusza szukam ---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ---------- ale Zje..ali obsługe tej strony ---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:57 ---------- ale Zje..ali obsługe tej strony ---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 23:57 ---------- masakra ---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 23:58 ---------- masakra
Opublikowano 30 Kwietnia 201214 l dobry Synki ---------- Post dopisany at 11:04 ---------- Poprzedni post napisany at 09:27 ---------- Siema Byki -w końcu tu wlazłem---------- Post dopisany at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ---------- Gdzie tu sa k..a emoty kapelusza szukam ---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ---------- Gdzie tu sa k..a emoty kapelusza szukam ---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ---------- ale Zje..ali obsługe tej strony ---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:57 ---------- ale Zje..ali obsługe tej strony ---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 23:57 ---------- masakra ---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 23:58 ---------- masakra Cabrio nie martw się każdy z nas to przerabiał i każdy klnął no poza nielicznymi wyjątkami którzy albo nie klnęli albo się nie przyznali :polew: Badboy a miolech na sprzedaż na małe pieniądze Galaxy S2 to żeś nic nie godoł.. teraz już poszoł w dobre ręce
Opublikowano 30 Kwietnia 201214 l dobry Synki ---------- Post dopisany at 11:04 ---------- Poprzedni post napisany at 09:27 ---------- Siema Byki -w końcu tu wlazłem---------- Post dopisany at 23:53 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ---------- Gdzie tu sa k..a emoty kapelusza szukam ---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:53 ---------- Gdzie tu sa k..a emoty kapelusza szukam ---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ---------- ale Zje..ali obsługe tej strony ---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:57 ---------- ale Zje..ali obsługe tej strony ---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 23:57 ---------- masakra ---------- Post dopisany at 23:58 ---------- Poprzedni post napisany at 23:58 ---------- masakra Cabrio nie martw się każdy z nas to przerabiał i każdy klnął no poza nielicznymi wyjątkami którzy albo nie klnęli albo się nie przyznali :polew: Badboy a miolech na sprzedaż na małe pieniądze Galaxy S2 to żeś nic nie godoł.. teraz już poszoł w dobre ręce Szymek ale aż takiego kombajna nie potrzebuja:wink: po za tym za duży jest. Szymek wurszty Ci w moim schowku zostały jak długo żeście balowali jeszcze w kamieniu ? Gadałeś z Pretorem ???
Opublikowano 30 Kwietnia 201214 l Robert masz rację nawet z historii się nie ładuje, jeszcze chwila i to forum padnie, zdupczone na cacy. Co do spotu to dzwoniłem do Ciebie ale jak zawsze nie odbierałeś.