Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No to po co gadka typu ... "szału nie ma" itp. ...

Po drugie są ... ale takich w PL nie kupisz , tylko gdzieś u naszych sąsiadów no i nie "okazyjnie" np. u Turka , Rusa czy Polaka :wink:

Ty się też zawsze mnie musisz czepić, Kuna przecież wie, że ważne żeby motorownia była zdrowa a resztę się doreza (byle nie za dużo :decayed:) a jak chcesz mieć to i to, to trzeba albo kupić starsze albo sporo dołożyć :wink:

---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:35 ----------

Ktoś dziś jedzie do pepików na VAG trefen?

---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:37 ----------

Ktoś dziś jedzie do pepików na VAG trefen?

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jak tam wczorajszy gril??

odbył się ??

jakieś foty są?

Opublikowano
jak tam wczorajszy gril??

odbył się ??

jakieś foty są?

Gruba impra była :grin:

Opublikowano

serio się pytam :decayed:

Opublikowano

Tomasz jo na 99% jada

:hi::hi:

Opublikowano

o której to?

Opublikowano

14 NA KFC w cz, synki w SWD se albo na kauflandzie albo stary PKS o 12.30 zbieraja

Opublikowano

ja do 13 w pracy jestem ...........:kwasny: ale może tam dojadę jak zbiorę dziewczyny :whistling:

Opublikowano

ahh soo :)

Opublikowano
Tomasz jo na 99% jada

:hi::hi:

Tylko się auto umyj brudasie :decayed:

---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ----------

Nie było grila :whistling:

---------- Post dopisany at 10:04 ---------- Poprzedni post napisany at 10:04 ----------

Nie było grila :whistling:

Opublikowano

umyjesz mi ? mylem w sroda :kwasny: zas umazane jest :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano
umyjesz mi ? mylem w sroda :kwasny: zas umazane jest :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Jest niedziela, się nie robi :decayed:

Opublikowano

oj tam oj dasz radę :decayed:

Opublikowano

Niechce mi się, poza tym zimno jest. Znajdź sobie innego rumuna do pomocy :tongue4:

Opublikowano

Niechce mi się, poza tym zimno jest. Znajdź sobie innego rumuna do pomocy :tongue4:

godo sie "mudżina" abo "pogana" chocioż "rumun też dobrze brzmi:decayed:
Opublikowano

:hi:

---------- Post dopisany at 11:23 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ----------

Dyć tyś je taki półrumun :decayed:

Opublikowano

Dobry Panowie, nie spinać mi się tu. Jest tu tyle rezaczy że na pewno pomogą mi w razie czego. Jak na razie to czekam na sprawdzenie vinu przez Stanleya :decayed:

Ale wczoraj grzmiało masakra.

Opublikowano

---------- Post dopisany at 11:23 ---------- Poprzedni post napisany at 11:22 ----------

Dyć tyś je taki półrumun :decayed:

Przeca Ty i jo, my są jak bracia :decayed:

Opublikowano

Rezajcie, kiedys jeden polak na syrence wyrezal se porsche ,Wy tez probujecie go dogonic ?

Normalnie czasami zal jest potem patrzec w dziale sprzedam jakie ceny wala za auta z pocieta instalacja wierconymi plastykami i modulami na opaskach

---------- Post dopisany at 12:30 ---------- Poprzedni post napisany at 12:30 ----------

Rezajcie, kiedys jeden polak na syrence wyrezal se porsche ,Wy tez probujecie go dogonic ?

Normalnie czasami zal jest potem patrzec w dziale sprzedam jakie ceny wala za auta z pocieta instalacja wierconymi plastykami i modulami na opaskach

Opublikowano

Przeca Ty i jo, my są jak bracia :decayed:

No dyć :decayed:

---------- Post dopisany at 12:37 ---------- Poprzedni post napisany at 12:36 ----------

:thumbup1: