Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie jaki koszt jakiego czegoś, co mi będzie potrzebne. Manetka Tempomatu 80zł, Manetka Pełnego fisu 89zł, czujnik zbiorniczka płynu 35zł + cena kodowania i montażu. Czy coś jeszcze?

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi::hi:

Kuna pochwal se autkiem nie daj się prosić :decayed:

Opublikowano

:hi:

No niby fajna bryka ,ale to tylko Audi A4 B6:facepalm:

Nie no Kuna gratki sprzęta:wink: .

Opublikowano

dobre po wsi lotać to mosz :) ale 18' tam musza byc - jak wczesniej mówiłem smerfy na 17 jeżdżą :polew::polew::polew::polew::decayed: co nie Artek :kox:

Opublikowano

No niby tylko tak, ale jak się przesiadasz z "gołej" benzyny o mocy 90KM do czegoś takiego to jak by porównywać prom kosmiczny ze śmietnikiem :grin:

Opublikowano
No niby tylko tak, ale jak się przesiadasz z "gołej" benzyny o mocy 90KM do czegoś takiego to jak by porównywać prom kosmiczny ze śmietnikiem :grin:

A no nie mów, bo taki zakochany w tej benzynie jesteś :grin::grin:

Graty nowej skarbonki :decayed:

Opublikowano

Szkoda 17-stek bo 5 sztuk w bdb stanie z nowymi oponami. Może kiedyś na razie są inne wydatki. O rozrządzie muszę pomyśleć, erg przeczyścić, wymienić żarówki na niebieskie philipsy, schowek naprawić, podłokietnik zamontować tzn mam dwa ale w jednym zaczep urwany, polerka, czyszczenie środka, fis, tempomat, pomalować zaciski, wypucować końcówkę wydechu i poprzecierać trochę silnik bo jest zakurzony a ja jestem pedantem. A później będziemy myśleć o modzeniu. :decayed: Oryginalne radio odtwarza mp3? :kox:

Opublikowano

Kuna potrzebujesz jeszcze wiązki .

Siemian mi robil wycene czegos takiego z robota na ok........dzwon do niego ;)

dobre po wsi lotać to mosz :) ale 18' tam musza byc - jak wczesniej mówiłem smerfy na 17 jeżdżą :polew::polew::polew::polew::decayed: co nie Artek :kox:

Prawde gadacie ;)

---------- Post dopisany at 11:26 ---------- Poprzedni post napisany at 11:26 ----------

Kuna potrzebujesz jeszcze wiązki .

Siemian mi robil wycene czegos takiego z robota na ok........dzwon do niego ;)

Prawde gadacie ;)

---------- Post dopisany at 11:28 ---------- Poprzedni post napisany at 11:26 ----------

Ogolnie ladny furacz ;)

---------- Post dopisany at 11:28 ---------- Poprzedni post napisany at 11:28 ----------

Ogolnie ladny furacz ;)

Opublikowano

Wiem wiem, napisał już do mnie. No mam nadzieje że nic się nie będzie pierniczyć. Chociaż mam jeszcze tyle wydatków, skarbówka, tablice, rozrząd, ac :decayed:

Opublikowano

pod kościół i żebrać :decayed::polew::polew::polew::polew: a Ci napewno styknie:kox:

Opublikowano

Gdzie najtaniej ac będę miał :decayed: Bo jak widze cene 3000zł na rok to mało co zawału nie dostałem :polew:

---------- Post dopisany at 12:59 ---------- Poprzedni post napisany at 12:19 ----------

Nic to trzeba nagrać płytkę i można się lansować pomału, a w tle :decayed::grin:

Opublikowano

Kuna Ty się tak jarasz tym autem, a co to dopiero będzie jak Cię jakaś rozprawiczy :polew:

Opublikowano

Jarać to się może trawa w lecie :decayed: A co drugiej części to :polew::polew: lepszego kawału w życiu nie słyszałem :kox::naughty:

Opublikowano

hihi se trzepie jak Józio po wypiciu pierwszego piwa :polew::polew::polew::polew:

oc+ac musisz liczyc 2500 jak ci se uda wzwyz, norma to wlasnie te 2,9-3,2k takie sa ceny

Opublikowano

Assistance polecam z compensy "Compensa pomoc warian B", ja płacę 225zł na rok i jest niezły wypas http://www.compensa.pl/Klientindywidualny/Samoch%C3%B3d/Assistance/tabid/294/Default.aspx

---------- Post dopisany at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:24 ----------

A OC + AC mam w Ergo Hestia, czasem warto dopłacić np. 300zł a w przypadku zdarzenia nie mieć problemów z wypłatą kasy.

---------- Post dopisany at 13:27 ---------- Poprzedni post napisany at 13:27 ----------

A OC + AC mam w Ergo Hestia, czasem warto dopłacić np. 300zł a w przypadku zdarzenia nie mieć problemów z wypłatą kasy.

Opublikowano

:hi:

no i pięknie :wink:

Kuna podjedz se do pzu i zapytaj o mc (minicasco) i wez pakiet OC i MC +wiadomo nw autopomoc autoszyby jak bedziesz chcial

to a4 więc proponuję o ubezp od kradzieży nie zapomnieć skoro pod blokiem parkujesz :decayed: a w pzu ten pakiet z mc wychodzi stosunkowo tanio.. wiadomo- musisz uważac bo jak z własnej winy klupniesz to Ci kasy nie oddadza.. Oddadza od szkód z przechodniem zwierzęciem od kradzieży i jakiś pogodowych typu grad i powódź :wink:

a co do modzenia to zanim cokolwiek ruszysz pytaj :tongue:

zarowki to bym od razu nie zastanawiajac się hidy wrzucil ;) za philipsy zaplacisz a efektu brak wiec lepiej w ogole nie ruszaj.. wiem bo Tolek tak wydał a i tak na zółto świeca.. hid 5000 jest bardzo podobny do ori (ja mam u siebie teraz i bede zmienial na 6000 juz nawet kupilem bo chce bardziej białą barwę ;) )

co do FIS'u i tempomatu to mozemy to ogarnąć jak chcesz :wink:

a co potrzebujesz to przede wszystkim zdjąc lewe przednie kolo i nadkole i sprawdzic czy zbiorniczek masz z otworem czy nie (zdarzaly sie wersje bez dziury) potem czy jesli juz jest dziura to czy czasem nie ma w niej czujnika (ja mialem w starej czujnik tylko nie byl podlaczony- takie gratisy z fabryki tez sie zdarzaly) i albo bedziesz mial gumowa uszczelkę albo czujnik- na pewno potrzebujesz wtyczke i kabelki z pinami poszukam Ci zaraz wątek to jest dokladnie opisane ;)

ale jesli nie chcesz rozkrecac fury i podpinac tego mozesz to zrobic póżniej a jedyne co trzeba zrobic zeby pozbyc sie z FISa info o braku plynu to podpiac pierwszy pin z wtyczki z licznika do masy i wszystko ;) zero dodatkowych kosztów a komputer bedzie wyslal po prostu ze plyn jest zawsze.. a za zbiorniczek mozesz sie wziać pozniej ;)

Opublikowano

Zastanawia mnie jedna rzecz, mam od gościa ubezpieczenie na jeszcze 10 miesięcy a jest ubezpieczony w tym samym co ja mam 80-tke ubezpieczoną. Czy jest możliwość "przelania" jego ubezpieczenia na mnie? On powiedział że się zrzeknie go na mój rachunek. Szkoda im podarować 500zł :wink:

Opublikowano

tak oc mozesz przepisac

ac nie

Opublikowano
Zastanawia mnie jedna rzecz, mam od gościa ubezpieczenie na jeszcze 10 miesięcy a jest ubezpieczony w tym samym co ja mam 80-tke ubezpieczoną. Czy jest możliwość "przelania" jego ubezpieczenia na mnie? On powiedział że się zrzeknie go na mój rachunek. Szkoda im podarować 500zł :wink:

jezeli nic nie napisaliscie i masz ten papier to to ubezpieczenie przeszlo na Ciebie:wink: musisz tylko pójść do nich i zgłosić że kupiłes

zeby nie przeszło a on dostał zwrot to musielibyście dopisać to do umowy i on musiałby pójść do ZU i zgłosić :wink: