seves Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 ...który obserwuje wątek:naughty: zawiesił się albo.. zasnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 To puki co pakujemy sie na SG dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 To póki co pakujemy sie na SG dziś pozdrówcie chłopaków ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 dawaj ....co będziesz w domu robił ........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 :hi:siema pany jak ktos jest zainteresowany to wbijac Największy zlot motocyklowy na Śląsku! Już 18 sierpnia do Parku Śląskiego zawitają przy dźwiękach prawdziwej, rockowej muzyki tysiące maszyn! W programie od godz. 12:00 m.in. -wystawy motocykli w Kapeluszu i Szkieletorze -pokazy stuntu motocyklowego -pokazy ratownictwa medycznego -liczne konkursy z nagrodami -parada motocykli ulicami Chorzowa (godz. 15:00) oraz to na co najbardziej czekamy- koncerty! 15:00- Animators 16:30- Debris of blues 18:00- Clock Machine 19:30- ŚCIGANI 21:00- ODDZIAŁ ZAMKNIĘTY 18 sierpnia, sobota, Duża Łąka w Parku Śląskim. Wstęp wolny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 dawaj ....co będziesz w domu robił ........ Arturoo nie zdąże 1100km mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 eee, co mnie tu obgadujecie grzesiek, ja chciałem te fotki pocykać ale wyszła lipa bo siostra wzięła aparat do siebie a co jestem u mojej to zapominam i tak w koło macieju:kwasny: bedziesz jutro na festynie na Chcach? Jak robisz teraz? i nie Matek'a tylko Matka, Mateusza, Matiego, Mata, jak tam kto chce odmieniowywać czeba:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 dawaj ....co będziesz w domu robił ........ Arturoo nie zdąże 1100km mam Nie rób scen , wiem ,że bex jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 dawaj ....co będziesz w domu robił ........ Arturoo nie zdąże 1100km mam Nie rób scen , wiem ,że bex jeździ :polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 dawaj ....co będziesz w domu robił ........ Arturoo nie zdąże 1100km mam Nie rób scen , wiem ,że bex jeździ :polew::polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 eee, co mnie tu obgadujecie grzesiek, ja chciałem te fotki pocykać ale wyszła lipa bo siostra wzięła aparat do siebie a co jestem u mojej to zapominam i tak w koło macieju:kwasny: bedziesz jutro na festynie na Chcach? Jak robisz teraz? i nie Matek'a tylko Matka, Mateusza, Matiego, Mata, jak tam kto chce odmieniowywać czeba:kox: Ty to umisz odmienowywać, miołeś dwójków jak mrówków w szkole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3rvin Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Ty to umisz odmienowywać, miołeś dwójków jak mrówków w szkole. i tu sie mylisz drogi panie, co jak co ale z polskiego byłem i jestem dobry ale dobry pojazd/ironia zawsze mile widziana, w każdym razie WKOŃCU WEEKEND!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Mateusz korba se przełóż... a tak serio napisałem specjalnie Matek'a, bo nie wiedziałem czy to masz "polski" czy "obcy" pseudonim:wink:. Dlatego wolałem abyś mnie poprawił, teraz bynajmniej wiem, że to zdrobnienie imienia a nie np. jakieś imię bohatera z kreskówki:wink:. Po niedzieli czyli jutro mam na 12, a kończący tydzień miałem na 17.30. Na festynie byłem na 17.30, 550m p.p.m:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 A ja byłem nową furą pod grubą po 23 a dziś Audiola ma sesje a co do odmieniania, to spoko, ja to żartobliwie napisałem a tu jakieś spiny wyszły haha Jak mnie to czekanie na przyjęcie na grube wpienia to to sie w pale nie mieści:facepalm: Byle do 31 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 A ja byłem nową furą pod grubą po 23 a dziś Audiola ma sesje a co do odmieniania, to spoko, ja to żartobliwie napisałem a tu jakieś spiny wyszły haha Jak mnie to czekanie na przyjęcie na grube wpienia to to sie w pale nie mieści:facepalm: Byle do 31 spoko domyśliłem się, ale "od razu" z ripostowałem, żeby nie było:decayed:.Ja od 19 (te jazdy w weekengy:facepalm:) do 21 obeszłem rejon z ciekawości bo dawno tam nie byłem:wink:...a do 21 do 0.30 pilnowałem pompy, bo niby jakieś szopki odwalała... mogłem się prędzej stracić, ale nie chciało mi się dupać takich hektarów:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riddick74 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabriofan Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi