Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dobry dzień :yes2:

Opublikowano
Opublikowano

Ja pierdziu, ale te ceny kosmiczne są u nas w Rybniku części do auta. Chciałem komplet zawieszenia i zaśpiewali o dużo za grubo niż w sklepach internetowych.. Skąd oni te ceny biorą, :kwasny:

W dodatku chciałem radio ogarnąć.. Bo mam kaseciaka gamme i nie da sie do tego zmieniarki podpiąć :kwasny: Myślałem, zeby zmienic na 2din i włożyć coś bajeranckiego ale kasa z nieba nie leci a na taki zabieg bym musiał wyciepać z 800 zł.

I chyba będę musiał kupić Pioneera MVH-1400UB bo nie opłaca się tak pienieżnie polecieć. Tylko wyglad zaś sie wiejski zrobi, ale trudno:kwasny:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
  • Autor
Ja pierdziu, ale te ceny kosmiczne są u nas w Rybniku części do auta. Chciałem komplet zawieszenia i zaśpiewali o dużo za grubo niż w sklepach internetowych.. Skąd oni te ceny biorą, :kwasny:

gdzie pytałeś?

porównywałeś ceny części tych samych producentów?

Opublikowano

Pytałem o komplet wahaczy Master Sporta, LEM'a i FEBI.. Ceny z kosmosu, nawet za Denckermana sobie życzą ~1200 zł :grin: Pytałem przy obwiedni, niedaleko spara, chwilowo mi z bani wyszło jak się ta hurtownia nazywała :kwasny: Miałem jeszcze jechac na Rudzką, ale mi sie odechciało z tego wszystkiego. I tak chyba zainwestuje w Master Sporta, w poprzedniej Audioli włożyłem FEBI, pieniężnie wyszło bardzo duużo a po roku już przód był do wymiany. Napisałem do TOM77 z forum, żeby mi ceny podał i czekam na wiadomość.

I jak już jest zainteresowanie postem, powiedzcie mi który mechanik w Rybniku wymieni mi komplet jak przywiozę mu wszystkie graty? I ile za taką przysługe może sobie zawołać? :whistling: Mam nowe auto, także rozrząd pewnie też będzie w najbliższym czasie do zrobienia.. :kwasny:

Opublikowano

Matek mogę Ci to zrobić tą zawiechę:wink:

...masz skrzynkę pw zapchaną, bo nie umię wysłać pw

---------- Post dopisany at 15:41 ---------- Poprzedni post napisany at 15:21 ----------

idę yebać na dwór:facepalm:

:decayed:

Opublikowano

ja kiedyś słyszałem że jeśli chodzi o wahacze passat b5/audi a4 to lepiej brać regenerowane ori, niż zamienniki bo zamienniki często padają. Wiadomo zamiennik zamiennikowi nie równy.. i tak tylko słyszałem nie wiem ile w tym prawdy :wink:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 16:01 ----------

Jak zniszczyć auto - 7 grzechów - Moto w Onet hahaha..

---------- Post dopisany at 18:31 ---------- Poprzedni post napisany at 18:30 ----------

nowa wersja AUDI :)

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

helloł :hi:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 16:01 ----------

Jak zniszczyć auto - 7 grzechów - Moto w Onet hahaha..

---------- Post dopisany at 18:31 ---------- Poprzedni post napisany at 18:30 ----------

nowa wersja AUDI :)

Masakra !!

Opublikowano
  • Autor
Pytałem o komplet wahaczy Master Sporta, LEM'a i FEBI.. Ceny z kosmosu, nawet za Denckermana sobie życzą ~1200 zł :grin: Pytałem przy obwiedni, niedaleko spara, chwilowo mi z bani wyszło jak się ta hurtownia nazywała :kwasny: Miałem jeszcze jechac na Rudzką, ale mi sie odechciało z tego wszystkiego. I tak chyba zainwestuje w Master Sporta, w poprzedniej Audioli włożyłem FEBI, pieniężnie wyszło bardzo duużo a po roku już przód był do wymiany. Napisałem do TOM77 z forum, żeby mi ceny podał i czekam na wiadomość.

I jak już jest zainteresowanie postem, powiedzcie mi który mechanik w Rybniku wymieni mi komplet jak przywiozę mu wszystkie graty? I ile za taką przysługe może sobie zawołać? :whistling: Mam nowe auto, także rozrząd pewnie też będzie w najbliższym czasie do zrobienia.. :kwasny:

ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting

jak chcesz to podjedź do niego (ale wcześniej zadzwoń) i powołaj się na mnie to ci także załatwi części w dobrych cenach. jak się zdecydujesz to daj znać to go uprzedze ale od 1-8 września jest na urlopie

Opublikowano