Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

Ja pierdziu, ale te ceny kosmiczne są u nas w Rybniku części do auta. Chciałem komplet zawieszenia i zaśpiewali o dużo za grubo niż w sklepach internetowych.. Skąd oni te ceny biorą, :kwasny:

W dodatku chciałem radio ogarnąć.. Bo mam kaseciaka gamme i nie da sie do tego zmieniarki podpiąć :kwasny: Myślałem, zeby zmienic na 2din i włożyć coś bajeranckiego ale kasa z nieba nie leci a na taki zabieg bym musiał wyciepać z 800 zł.

I chyba będę musiał kupić Pioneera MVH-1400UB bo nie opłaca się tak pienieżnie polecieć. Tylko wyglad zaś sie wiejski zrobi, ale trudno:kwasny:

A pytałeś u Bronowskiego na Sławików:naughty:

Opublikowano

Nie kojarze gościa, ale sie wrazie czego rozejrzę. Z Grzegorzem sie najwyzej dogadam :naughty:

ale dzieki za info!

/ :siema:

Opublikowano

siemka mam do was sprawę ma ktoś komputer żebym mógł podjechać do do kogoś audikiem i zobaczyć jakie ma błędy bo dalej mam z nim problemy i ile by to kosztowało.

Opublikowano
Opublikowano

siemka mam do was sprawę ma ktoś komputer żebym mógł podjechać do do kogoś audikiem i zobaczyć jakie ma błędy bo dalej mam z nim problemy i ile by to kosztowało.

Możesz, ale nie wiem czy masz tyle kasy :decayed:, ale z 2,5 to najlepiej do Artura, choć nie wiem czy ma kompa.

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ----------

Co myślicie ? dla mnie ogień :wink:

Opublikowano
:slina:
Opublikowano

jak chcesz podpiąć nie ma problemu - dziś po południu/wieczorem mam czas jak coś :wink:

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ----------

łaaa...:shock3:

Opublikowano

fajne, cza się brać do nauki takiego dancingu tak ażeby być królem imperium :grin:

Opublikowano

za***iście się ruszają :kox:

Opublikowano

Siema:hi:

ładna dupcia :slina:

Opublikowano

ja jestem po kursie tańca zaliczyłem 3stopień, tylko 4 jeszcze brakuje...ale takiego czegoś "nie reklamowali" tam...może w tym czwartym jest już taka miazga:kox::mysli:

Opublikowano

Uczyłes się tańczyć przed weselem czy po? :decayed:

Opublikowano

oczywiście przed weselem (około roku przed miałem koniec 3 stopnia)...:wink: mieliśmy iść na 4, ale zaczęły się problemiki różnego pokroju pojawiać...tego dobrego i złego:wink:

Opublikowano

takiego złomu i rupieci:shock3: bym w życiu nie wziął i to jeszcze za taką cenę:facepalm::polew: jak już to tylko tunel bo to jest okazja pod warunkiem, że nie wygląda jak te radio:facepalm:

Opublikowano

obudowa rozdupcona i 7 dni gwarancji stąd pewnie ta cena :wink:

grzesiek, a co do naszego interesu to sie prawdopodobnie dogadamy i zadzwonie do Ciebie albo sie spikniemy jak juz będę miał wszystko zebrane ($) :decayed: