Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

Ja znam za***iste miejsce na spota tyle tylko , że to nie Rybnik , już dawno o tym myślałem

Jak co to "Papik" w Rzuchowie :wink:

a ja tam byłbym za tym żeby robić całe lato jak jest ciepło w Rybniku w tym drewnianym domku Arek,Wiesiek ,Seves wiedzą o jaki chodzi moim zdaniem za***iste miejsce :]

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ten lokal jak się leci na Gliwice jest bardzo drogi :facepalm:

Proponujcie jak będzie czas to się pojawię, młodzi jesteście i do was powinna należeć inicjatywa.

Mogą być i tajskie dziwki :naughty:

Opublikowano

Lotnisko w gotartowicach - można posiedziec jak bedzie cieplej, wuszt, piwko i fajny parking..

tajskich dziwek to tam nie będzie ale... :grin:

Opublikowano

no to psssyt..:decayed:

foto,2,11481,550.jpg

Opublikowano

a ja tam jestem za tą chatką przy lesie :]

Opublikowano
Lotnisko w gotartowicach - można posiedziec jak bedzie cieplej, wuszt, piwko i fajny parking..

tajskich dziwek to tam nie będzie ale... :grin:

Nie ma tajskich to nie jadę :whistling:

Opublikowano
Opublikowano

siema siema :hi:

---------- Post dopisany at 12:31 ---------- Poprzedni post napisany at 12:27 ----------

To akurat mam po drodze na studia :) czy na Żorskim spocie ktoś dysponuje kablem z komputerem ? Jeśli mnie pamięć nie myli Żorskie spoty odbywały się w czwartki na "szałasie" a o której godzinie ? I jaka frekwencja ?

siemasz skąd jestes?

ja mam kompa i kabel wiec jak masz po drodze do rybnika to nie musisz wpadac na spota tylko podjedz do mnie:wink: jak cos to PW

Co do miejscówki to mi to jest obojetne byle byl parking i miejsce zeby usiasc przy sredniej/ujowej pogodzie :wink:

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

---------- Post dopisany at 12:31 ---------- Poprzedni post napisany at 12:27 ----------

To akurat mam po drodze na studia :) czy na Żorskim spocie ktoś dysponuje kablem z komputerem ? Jeśli mnie pamięć nie myli Żorskie spoty odbywały się w czwartki na "szałasie" a o której godzinie ? I jaka frekwencja ?

siemasz skąd jestes?

ja mam kompa i kabel wiec jak masz po drodze do rybnika to nie musisz wpadac na spota tylko podjedz do mnie:wink: jak cos to PW

Co do miejscówki to mi to jest obojetne byle byl parking i miejsce zeby usiasc przy sredniej/ujowej pogodzie :wink:

Jestem z okolic Wodzisławia, dokładnie Czyżowic, ale w Rybniku bywam przynajmniej raz w tygodniu tak więc będe miał Cię na uwadze :) Póki co przymierzam się do zakupu kabelka i moje pytanie do was...który kabel obsłuży moją A4 B6 AWX 2001 i brata A6 C6 ? Czy to da rade :

Interfejs VAG USB KKL + OBD2 + OBD1 +piny PROMOCJA (2940226429) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

sorry za ot :)

Opublikowano

Za słaby ten kabelek ,szukaj VCDS a nie VAGCOM, no i poczytaj sobie w dziale diagnostyka.

Opublikowano

siemasz skąd jestes?

Jestem z okolic Wodzisławia, dokładnie Czyżowic, ale w Rybniku bywam przynajmniej raz w tygodniu tak więc będe miał Cię na uwadze :) Póki co przymierzam się do zakupu kabelka i moje pytanie do was...który kabel obsłuży moją A4 B6 AWX 2001 i brata A6 C6 ? Czy to da rade :

Interfejs VAG USB KKL + OBD2 + OBD1 +piny PROMOCJA (2940226429) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

sorry za ot :)

ja mam kabelek na sprzedaz vcds

z Radlina jestem

---------- Post dopisany at 09:44 ---------- Poprzedni post napisany at 09:44 ----------

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
:hi: z roboty :]
Opublikowano
Opublikowano