Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

golić można się też drugą ręką :gwizdanie: :wink4::decayed:

nie próbowałem jeszcze :mysli::wink4::kox:

[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 16:00_________________________________________________

Jak Belgowie wyciągali auto

B_1.jpg

B_2.jpg

B_3.jpg

B_4.jpg

B_5.jpg

B_6.jpg

B_7.jpg

B_8.jpg

B_9.jpg

B_10.jpg

No comment.. :polew:

:polew: :laghing2: :kox:

:laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: normalnie sie pobeczalem ze smiechu ;( :polew:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

golić można się też drugą ręką :gwizdanie: :wink4::decayed:

nie próbowałem jeszcze :mysli::wink4::kox:

[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 16:00_________________________________________________

Jak Belgowie wyciągali auto

B_1.jpg

B_2.jpg

B_3.jpg

B_4.jpg

B_5.jpg

B_6.jpg

B_7.jpg

B_8.jpg

B_9.jpg

B_10.jpg

No comment.. :polew:

:polew: :laghing2: :kox:

:laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: normalnie sie pobeczalem ze smiechu ;( :polew:

ja też :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 19:47_________________________________________________

Panowie kto był ostatnio w ASO i się powoływał na A4-klub.pl :decayed: :gwizdanie:

:facepalm: :gwizdanie: śmiało nie kręcić bo i tak się dowiem :gwizdanie:

[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 19:50_________________________________________________

:hi: :hi:

ja mam ate-klocki z przodu -> hamulec jest ok lecz felgi mam grafitowe zamiast srebrnych :wallbash: fest pyla

jak żeś przeleciał przez prawie całą Polskę i wrócił to się nie dziw ,że masz zapylone fele :rolleyes:

nie ma takich co nie pylą ,jak się jeździ gaz -hamulec-gaz -hamulec ..............to kurczę musisz mieć uciaprane pyłem alumki :gwizdanie: :wink4::tongue4:

Opublikowano

Panowie kto był ostatnio w ASO i się powoływał na A4-klub.pl :decayed: :gwizdanie:

Ja :no:

[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 20:22_________________________________________________Panowie mam może nietypowe i dla niektórych głupie pytanie :

U mojego psa zauważyłem ostatnio że w tylnej łapie ( zaraz pod skórą ) ma śrut z wiatrówki , może ktoś wie ile by weterynarz za to sobie liczył ? Myślałem że mu to sam wyciągnę ale ... :mysli:

Opublikowano

nie podpowiem ,strzelam koło 100 pln :gwizdanie:

Opublikowano

nie podpowiem ,strzelam koło 100 pln :gwizdanie:

też tak myślałem , trzeba będzie podjechać do jakiegoś weterynarza , szkoda mi psiaka ... ciekawe co za gnój mi do psa strzelił :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
:wallbash: na głupotę nic nie poradzisz
Opublikowano

też bym takiemu strzelił w dupsko jakbym wiedział kto to był

Opublikowano

lecę ,wrócę później :hi:

Opublikowano

lecę ,wrócę później :hi:

:hi:

Opublikowano

proste strzelaj do sąsiadów bo komu innemu by pies przeszkadzał ,pojebani :wallbash:

Opublikowano

ojj...nie ja, do aso nigdy nawet nie pojechalem :tongue4: nawet jak na moja grubsko kapsa, to jest tam drogo :gwizdanie:

Opublikowano

proste strzelaj do sąsiadów bo komu innemu by pies przeszkadzał ,pojebani :wallbash:

no muszę przyjrzeć się im "bliżej"

Pies ostatnio jakoś schudł i taki niemrawy jest i tak przez przypadek to zauważyłem jak go głaskałem , śrut jest ze 2-3 milimetry pod skórą

Opublikowano

Pies ostatnio jakoś schudł i taki niemrawy jest i tak przez przypadek to zauważyłem jak go głaskałem , śrut jest ze 2-3 milimetry pod skórą

a nie podtruwaja te chO_oje Ci go... :kwasny:

Opublikowano

nie zdziwiłbym sie są takie ch*je że normalnie nogi z d*py powyrywać :wallbash::kwasny: idz jak najszybciej do weterynarza [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 20:58_________________________________________________nie wazne Robert ile to kosztuje ale to jest członek rodziny :wink4:

Opublikowano

nie zdziwiłbym sie są takie ch*je że normalnie nogi z d*py powyrywać :wallbash::kwasny: idz jak najszybciej do weterynarza

Podtruwać raczej nie , tylko myślę , że ten "ołów w dupsku" go powolutku podtruwa :kwasny::wallbash:

Opublikowano

dokladnie robercie...ja bym z nim ciulal jutro do weterynarza :disgust:

Opublikowano

nie wazne Robert ile to kosztuje ale to jest członek rodziny :wink4:

dokładnie :wink4:

Opublikowano

moim skromnym zdaniem...ktos probowal usunac twojego pupila traktujac go olowiem a jak widzial, ze to nie dalo rady, to go podtruwa :kwasny:

mialem podobny przypadek we wsi :wallbash:

Opublikowano

podtruwać raczej nie bo za bardzo teraz nigdzie nie łazi [br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 21:04_________________________________________________kiedyś latał po wsi jak pojebany ale już od dłuższego czasu"zmądrzał"

Opublikowano

Kogoś wkurzył ten Twój hund :gwizdanie: ktoś ma sukę i tam lata albo szczy po choinkach, bo wątpia żeby ktoś z nudów strzelał do Twojego hunda. Jak moja suka miała cieczka, to mi cudze psy furtka gryzły, szczały po czym się dało to moja wiatrówka też się nie nudziła :gwizdanie: