Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj tam oj tam my z SRC nie łobuzujemy :gwizdanie: :evil:

Wy nie tylko oni :tongue4:
  • Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: Pany dzięki za wczorajszego spota ,w koncu udało mi sie tu zajrzec
Opublikowano

:hi: Hammer widziałem Cie dzisiaj koło PKS w Wodzisławiu koło 14 kiedyś za taki manewr jak Twój zapłaciłem 100pln lubią tam stać :gwizdanie:

I nawet żeś nie pomachał :decayed: jakoś nigdy ich jeszcze nie widziałem, a zawsze ich wypatruję :gwizdanie: zawsze mogę skręcić w prawo to i tak będę szybciej niż jak bym miał stać na końcu kolejki :wink4:

Opublikowano

wrzosu, juz Ci przeszlo z tunerem :D?

Opublikowano

wrzosu, juz Ci przeszlo z tunerem :D?

taa haha podjalem jedna probe w boze cialo. kolejnej mi sie nie chce. wole sprzaedac, cos plnow wpadnie ;p

Opublikowano

:hi: Hammer widziałem Cie dzisiaj koło PKS w Wodzisławiu koło 14 kiedyś za taki manewr jak Twój zapłaciłem 100pln lubią tam stać :gwizdanie:

I nawet żeś nie pomachał :decayed: jakoś nigdy ich jeszcze nie widziałem, a zawsze ich wypatruję :gwizdanie: zawsze mogę skręcić w prawo to i tak będę szybciej niż jak bym miał stać na końcu kolejki :wink4:

jo stoł w korku :angry:
Opublikowano

zdecydowanie też tam preferuja prawy pas do jazdy na wprost :wink4: andy boś na pewno ticiem jechoł :decayed: [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 21:43_________________________________________________Robert, żeby dobrać sie do wtyczki z licznika, w celu zmasowania 1 pinu, trzeba wyjmować licznik, czy można jakoś dojść ???

Opublikowano

nie jechałem LT-kiem :tongue4:

Opublikowano

Robert, żeby dobrać sie do wtyczki z licznika, w celu zmasowania 1 pinu, trzeba wyjmować licznik, czy można jakoś dojść ???

Ja wyciągałem licznik , ale można się dostać do tej wtyczki po zdjęciu osłony na bezpieczniki tyle , że ujowy dostęp

Opublikowano

zdecydowanie też tam preferuja prawy pas do jazdy na wprost :wink4: andy boś na pewno ticiem jechoł :decayed: [br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 21:43_________________________________________________Robert, żeby dobrać sie do wtyczki z licznika, w celu zmasowania 1 pinu, trzeba wyjmować licznik, czy można jakoś dojść ???

najlepiej wyjac. masz wtedy wszystko na talerzu, a takie celowanie to lepiej zostawic robertowi :decayed:

Opublikowano

najlepiej wyjac. masz wtedy wszystko na talerzu, a takie celowanie to lepiej zostawic robertowi :decayed:

Jakbym jeszcze raz miał zmasować ten pin to nie wyciągał bym licznika tylko właśnie w wyżej podany sposób to zrobił ... wyciągnąć licznik jeżeli jeszcze nigdy nie był wyciągany też nie jest łatwo a tym bardziej go z powrotem wsadzić ( przynajmniej w moim przypadku tak było ) licznik jest owinięty taka jakby gąbką/taśmą dookoła

Opublikowano

nie wiem, nie wyjmowalem w b6 licznika, w b5 jest oklejony zwykla izolacja materialowa :)

Opublikowano

Siemanko ,Pany zimmerman ,czy ate tarcze ,kto zmienial w b 5 niech pisze .[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 22:56_________________________________________________Bo opinii tyle ze mnie leb juz boli

Opublikowano

Siemanko ,Pany zimmerman ,czy ate tarcze ,kto zmienial w b 5 niech pisze .[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 22:56_________________________________________________Bo opinii tyle ze mnie leb juz boli

ja nie wiem jakie mam :decayed:

Opublikowano

Czyli czyste chamstwo drogowe normalnie to mam malowanie na twoj koszt a w innym wypadku masz skopany bok a przekroczylyles AC :gwizdanie: papa ida spac :hi:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 23:02_________________________________________________

Zmien juz tego grata bo na kolyske Ci braknie

Opublikowano

Ja mam trw, jutro jest opcja zmienic i sie zastanawiam ,mam juz jarzma pod 312 tylko tarcze i klocki mnie mecza, zestaw ate z jakimis ceramicznymi klockami polecaja w warsztacie gdzie mam zmienic ,a opini na forum jest multum :wallbash:

Opublikowano

Gładkie Zimmermann ( ew. Ferodo ) + Ferodo Premier :good:

Opublikowano

skad dostales jarzma? i po wiela? :naughty:

Opublikowano

skad dostales jarzma? i po wiela? :naughty:

od Hammera zapewne :cool1:

Opublikowano

Zmien juz tego grata bo na kolyske Ci braknie

Dzieki ,liczylem na taka pomoc.

PS.Lozeczko i kolyske juz mam ,fotelik recaro upatrzony :wink4::tongue4:[br]Dopisany: 27 Czerwiec 2011, 23:18_________________________________________________Jarzma -przysluga :gwizdanie:. Nie od Tomka.