Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

andy... :tongue4: troszku zamieszania zes zrobil :gwizdanie: :decayed:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:no:[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 21:31_________________________________________________a co...to Ty bys... :?: :gwizdanie: :naughty:

a co jak tak :gwizdanie:

no kur.. stary :facepalm: :facepalm: :facepalm::wallbash: :wallbash:

coś strasznego się stało :cool1:

Będzie Artur to Ci wyjaśni coś narobił :gwizdanie: poza tym co Cie napadło że A4klub.pl ma tam zniżki...

Opublikowano

oojjj...czyzby beda ofiary w ludziach :polew::tongue4:

Opublikowano

:no:[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 21:31_________________________________________________a co...to Ty bys... :?: :gwizdanie: :naughty:

Będzie Artur to Ci wyjaśni coś narobił :gwizdanie: poza tym co Cie napadło że A4klub.pl ma tam zniżki...

tylko zapytałem czy ma nic poza tym :(
Opublikowano

nie podpowiem ,strzelam koło 100 pln :gwizdanie:

też tak myślałem , trzeba będzie podjechać do jakiegoś weterynarza , szkoda mi psiaka ... ciekawe co za gnój mi do psa strzelił :wallbash: :wallbash: :wallbash:

No jak myślisz kto strzela z wiatrówki do niewinnych stworzonek :embarrassed:

A wahacz już wymieniłem i hu i to tylko ten z luzem, wyklepie sie następny to wymienię. :tongue4:

Opublikowano

Ja nie wiem jak to dokładnie było, ale znajomy Artura co tam pracuje był "zbulwersowany" bo sie burzyłeś "czemu inni mają zniżki a Ty nie.." i teraz jak będę potrzebować dwie śrubki z ASO to będę musiał tam jechać > zamówić i następnego dnia pojechać odebrać, zamiast napisać maila do Artura i tylko odebrać części.

Opublikowano

Ja nie wiem jak to dokładnie było, ale znajomy Artura co tam pracuje był "zbulwersowany" bo sie burzyłeś "czemu inni mają zniżki a Ty nie.." i teraz jak będę potrzebować dwie śrubki z ASO to będę musiał tam jechać > zamówić i następnego dnia pojechać odebrać, zamiast napisać maila do Artura i tylko odebrać części.

przepraszam bardzo to w takim razie nie byłem ja albo gość ściemnia, tylko się zapytałem po czym miły pan poinformował mnie, że nie ma takowej zniżki i dalej nie drążyłem i tyle :wink4:
Opublikowano

Znaczy się f*ck :naughty:

Opublikowano

A tak nawiasem to co za ujnia jak dla Nas nie ma zniżki :przebiegly:

Opublikowano

2.lipiec http://pogoda.onet.pl/1,3685,38,,,rybnik,miasto.html :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

i tak nawiasem myślał właśnie ktoś nad tym jak bedzie padac lub zimno bedzie to gdzie bedziemy to robic :?: tzw. plan B :)

Opublikowano

co tu zaś je za butel haha :decayed:

Opublikowano

No jak myślisz kto strzela z wiatrówki do niewinnych stworzonek :embarrassed:

A wahacz już wymieniłem i hu i to tylko ten z luzem, wyklepie sie następny to wymienię. :tongue4:

I ten którego nie wymienieś za niedługo się 'odezwie' dodatkowo zdąży zrobić minimalny luz w tym nowym :gwizdanie:

Opublikowano

:hi:

po spocie w kce :naughty: bylo chyba ok 12 autek[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 23:07_________________________________________________i grill :decayed:

Opublikowano

haha jaka kombinacja :D ale skore lyknalbym z niej :gwizdanie:

Opublikowano

I ten którego nie wymienieś za niedługo się 'odezwie' dodatkowo zdąży zrobić minimalny luz w tym nowym :gwizdanie:

Eeee tam opowiadosz.[br]Dopisany: 28 Czerwiec 2011, 23:20_________________________________________________

2.lipiec http://pogoda.onet.pl/1,3685,38,,,rybnik,miasto.html :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

i tak nawiasem myślał właśnie ktoś nad tym jak bedzie padac lub zimno bedzie to gdzie bedziemy to robic :?: tzw. plan B :)

Dokładnie 2 ma lać, i co robimy :?:

Opublikowano

mozecie wynajac sale u mojego taty na dzialce :decayed: koszt to chyba 120zl w zorach.mijece na ognisko, parking tez jakis. ja odpadam, bo mnie w weekeny nie ma

Opublikowano

Spadam narka :hi:

Opublikowano

przepraszam bardzo to w takim razie nie byłem ja albo gość ściemnia, tylko się zapytałem po czym miły pan poinformował mnie, że nie ma takowej zniżki i dalej nie drążyłem i tyle :wink4:

Ja się dowiedziałem tylko tyle ,że będę miał utrudniony dostęp (trzeba będzie za każdym razem przyjechać i zamawiać) do części i że o lepszych cenach na razie mogę zapomnieć bo tam wszyscy sobie teraz patrzą na ręce :disgust: z powodu" kogoś" :gwizdanie: ,kto wypytywał o zniżki klubowe i jeszcze pytał jak to jest ,że ktoś może dostać w cenie innej niż jest dostępna w ofercie.

Andy ja nie wiem ,kto tam był ale wiem ,że mi(i nie tylko) "przysługę" zrobił.

A tak nawiasem to co za ujnia jak dla Nas nie ma zniżki :przebiegly:

na jedno masz rację,że nie można czegoś takiego dla ogółu uzyskać :thumbdown: ale z drugiej strony zawsze możesz (mogłeś :confused4:) mi maila /pw podesłać (nigdy tego nie ukrywałem i nieraz wspominałem ,że można spróbować coś obejść ,dostać jakąś info na telefon[historia po vin'ie],kupić cosik taniej niż normalnie ),a resztą już bym się zajął ja ,kilka osób może potwierdzić ,że nie był problemów by w ten sposób sprawę załatwić.

Może chłopaki ostygną , zapomną i wrócimy do starych ,dobrych czasów :cool1:.

[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2011, 00:11_________________________________________________

Wpadnie Artur to powie co i jak :cool1:

no to wpadłem :wink4: