Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie co ja jak najbardziej tylko wszędzie mokro

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a pozniej jak bedzie zimno mozna podjechac np do http://www.wiejskoizba.pl/aktualnosci.php nawet sympatycznie tam jest :gwizdanie: :tongue4: :>[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 15:31_________________________________________________

damy rade :wink4:

Opublikowano

atmosfera wysuszy miejscowke :>

Opublikowano

Po pijaku nie jeżdżę :decayed:

Opublikowano

dokładnie i może to być trochę jednak "nieprzemyślane" posunięcie z naszej strony :mysli:

A może jednak to przełożymy na inny termin ???

Opublikowano

dokładnie i może to być trochę jednak "nieprzemyślane" posunięcie z naszej strony :mysli:

A może jednak to przełożymy na inny termin ???

oj widze Robert że jakoś ci sie nie chce :gwizdanie:

Opublikowano

oj widze Robert że jakoś ci sie nie chce :gwizdanie:

Chce mi się :cool1: ale teraz byłem na dworze i wszystko jest mokre , tym bardziej jak to będzie wyglądać w lesie

Opublikowano

no Robert dupol po ziymiom :gwizdanie: i je zmynczony, bo fela mu sie krziwo ulozyla :decayed:

Opublikowano

no Robert dupol po ziymiom :gwizdanie: i je zmynczony, bo fela mu sie krziwo ulozyla :decayed:

no dziś akurat sie najebołech

Opublikowano

no dziś akurat się najebołech

uwierz że ja też i w dodatku przybieralismy w sobote :wallbash: :wallbash: i przez to trza sie napic i nic mi dzis nie przeszkodzi nawet mokra trawa :> :naughty::decayed:

Opublikowano

no dziś akurat sie najebołech

jo tak miolech wczora :wallbash:

a na dole jak mosz mokro, to chyba nie rezygnujesz ze siedniyncio,bo wierz mi nie uwierza, ze nie siodosz jak mosz mokro :gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 15:43_________________________________________________

no dziś akurat się najebołech

uwierz że ja też i w dodatku przybieralismy w sobote :wallbash: :wallbash: i przez to trza sie napic i nic mi dzis nie przeszkodzi nawet mokra trawa :> :naughty::decayed:

:good:

Opublikowano

Ja powiem tak , podjeżdżam pod Tesco ~ 18:00 a co będzie to zobaczymy ... ale na tak mokrej trawie itp. to według mnie do bani , tym bardziej wiem jak moja "połowica" ( a musi jechać , żebym miał kierowcę na drogę powrotną ) zacznie po 10 minutach narzekać na mokre buty itp.

Opublikowano

Ja powiem tak , podjeżdżam pod Tesco ~ 18:00 a co będzie to zobaczymy ... ale na tak mokrej trawie itp. to według mnie do bani , tym bardziej wiem jak moja "połowica" ( a musi jechać , żebym miał kierowcę na drogę powrotną ) zacznie po 10 minutach narzekać na mokre buty itp.

guminioki jej wez :decayed:

Opublikowano

u mnie druga połowa tez tak bedzie godac ale musi zrozumiec ze tak musi byc i tyle :>

:polew:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 15:46_________________________________________________0k panowie ja jak narazie zbijam to robimy tak :

1. tesco godz 18

2.czekamy az wszyscy dojada

3.krotka piłka ustalamy czy robimy ognicho czy cos innego

4. i jedziemy na bajlando :evil:

Opublikowano

Tak se to tłumaczcie :gwizdanie:

Opublikowano

Tak se to tłumaczcie :gwizdanie:

tzn :mysli: :?:

Opublikowano

czemu to widzicie w czarnych kolorach trzeba byc pozytywnie nastawiony :)[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 15:52_________________________________________________zbijam to bede pod tesco o 18.00

Opublikowano

Że wasze połowice nie będą marudzić, bo moja nie jedzie

Opublikowano

Pod Tesco podjadę , ale na ognisko itp. raczej nie pojadę :confused4: ( kiedy indziej nie ma problemu ) ... Seves do mnie przed chwilą dzwonił że też wpadnie

Opublikowano

Pod Tesco podjadę , ale na ognisko itp. raczej nie pojadę :confused4: ( kiedy indziej nie ma problemu ) ... Seves do mnie przed chwilą dzwonił że też wpadnie

No to o 18 pod Tesco