Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też dzięki za spota, córce się podobały te wszystkie adiki :)

Kiedy pieski przyjechały? ktoś zadzwonił że pożar? :)))

zapraszamy ponownie :good:,dzięki za odwiedziny

:D :D :D :D

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Dzięki Wszystkim Za Udanego Spocika :good:

Seves & Tolek kiełbaski były :good:

a zdjęcia postaram sie jutro dać :wink4:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 22:57_________________________________________________Prezes (Aro) troszke mnie zawiodłeś że głównego założyciela nie było :przebiegly::)

bo chciałem wypić za ciebie i zaśpiewać łubudubu niech nam żyje, prezes naszego klubu .... :naughty:

Opublikowano

dzieki chłopaki za spota :notworthy:...misiaki były to spot udany..i miejscy tez podjechali ale nie chcieli zagadać hehehe....hammer twojej kiełbachy nie ruszyli heheh..nie chcieli ci wchodzić w droge :polew: ...ja z tolkiem i sevesem zostałem do końca to zanim odjechaliśmy to misiakom żal sie zrobiło naszego spota i też se zrobili..3 wozy gliniarzy sie zjechały na pogaduchy :> pewnie jak pojechaliśmy to zjedli te kiełbasy co zostały :decayed: albo swojego grila zrobili :polew:

Opublikowano

na chwilę człowiek spuści z oczu i już bez policji się nie obędzie :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

:

następnym razem to i ja spróbuję :wink4: (dziś z czasem krucho było) ale ogólnie brawa ,raz na jakiś czas wpadną i jeszcze wszystko zorganizują :notworthy: :notworthy: :notworthy::good:

Opublikowano

:

następnym razem to i ja spróbuję :wink4: (dziś z czasem krucho było) ale ogólnie brawa ,raz na jakiś czas wpadną i jeszcze wszystko zorganizują :notworthy: :notworthy: :notworthy::good:

dokładnie tutaj należą im się :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

:oklaski: :oklaski: :oklaski:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 23:16_________________________________________________ja też coś od siebie w takim razie

:gwizdanie:

imag0754a.jpg

:gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 23:21_________________________________________________ :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

:oklaski: :oklaski: :oklaski:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 23:16_________________________________________________ja też coś od siebie w takim razie

imag0754a.jpg

:gwizdanie:[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 23:21_________________________________________________ :decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Tinky Winky :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

imag0756r.jpg

szybki H4mm3R :naughty: ,prawie mi uciekł :wink4:

i raz jeszcze :>

imag0758.jpg

[br]Dopisany: 02 Lipiec 2011, 23:25_________________________________________________

imag0754a.jpg

Tinky Winky :polew: :polew: :polew:

kolor zmienić i by Ci pasowała :wink4::decayed:

Opublikowano

patrzcie jak mu pasuje...jaka twarzowa :polew:

Opublikowano

A jednak :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

Dżeki od Roberta :polew:

64a7e7f2cc91bc63dd47a6313bb8b4c9.gif?1309453500

Opublikowano

no pogratulować Robertowi :oklaski: :oklaski: :oklaski: przeszkolenia psiaka :naughty::decayed:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 01:42_________________________________________________dobra , spadam wziąć "na oko" :gwizdanie:

:hi:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 02:10_________________________________________________

Opublikowano
  • Autor

no i jednak grillowanie się udało, gratulacje :good:

_________________________________________________Prezes (Aro) troszke mnie zawiodłeś że głównego założyciela nie było :przebiegly::)

bo chciałem wypić za ciebie i zaśpiewać łubudubu niech nam żyje, prezes naszego klubu .... :naughty:

przepraszam :embarrassed:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 09:54_________________________________________________jakby ktoś miał na sprzedaż ori alufelgi 16" to chętnie kupię :cool1:

Opublikowano

Dzień do :bry: Wszystkim

Widzę że Seves rozkręca impry, szkoda że rzadko przyjeżdża :evil:

no i jednak grillowanie się udało, gratulacje :good:

_________________________________________________Prezes (Aro) troszke mnie zawiodłeś że głównego założyciela nie było :przebiegly::)

przepraszam :embarrassed:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 09:54_________________________________________________jakby ktoś miał na sprzedaż ori alufelgi 16" to chętnie kupię :cool1:

Zamienię na twoje :gwizdanie:

Opublikowano
:bry: :bry:H4mm3R kas to byl jak cie niebylo Gerard zalomany byl zes nie przyjechol pod namiot :wink4:
Opublikowano

imag0754a.jpg

Daniel jesteś the best :shocked:[br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 12:01_________________________________________________

:bry: :bry:H4mm3R kas to byl jak cie niebylo Gerard zalomany byl zes nie przyjechol pod namiot :wink4:

Krzychu to znaczy że ciąg dalszy był :cool1:

Opublikowano

jo potym jechol na zlot starych aut do Zabełkowa, laki tam tez przyjechol, zaroz se zbierom bo o 13 mo moster truck jezdzic po zabełkowskich autach - jakis czarnych audicach w avancie ponoc :tongue4: