Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tomek 2-go wolne :naughty: ,mam podskoczyć po Ciebie :cool1: ,ok :good:

Spytom sie muti jak ona to widzi i dam Ci jeszcze znać ;)

Pewnie bedzie wolala jechac sama ,przynajmniej na baku obroci spokojnie :gwizdanie: ostatnio nie bylo takiej szansy :no::embarrassed:

:> :> :>

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tomek 2-go wolne :naughty: ,mam podskoczyć po Ciebie :cool1: ,ok :good:

Spytom sie muti jak ona to widzi i dam Ci jeszcze znać ;)

Pewnie bedzie wolala jechac sama ,przynajmniej na baku obroci spokojnie :gwizdanie: ostatnio nie bylo takiej szansy :no::embarrassed:

:> :> :>

Kasa za paliwo dostana zwrócono :wink4:

Opublikowano

To oblecimy na 2 bakach :kox:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 22:23_________________________________________________no niestety foty przy sztucznym świetle wyszły lipnie, zrobie jutro za dnia i wrzucę , :hi:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 23:41_________________________________________________

:hi:

Opublikowano

To oblecimy na 2 bakach :kox:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 22:23_________________________________________________no niestety foty przy sztucznym świetle wyszły lipnie, zrobie jutro za dnia i wrzucę , :hi:[br]Dopisany: 22 Lipiec 2011, 23:41_________________________________________________

:hi: :hi: :hi:
Opublikowano
  • Autor

co do spota to jestem za ogniskiem 30-tego :gwizdanie:

Arturoo kiedy mi wyrezasz drl'e :?: :naughty:

no i jeszcze jedna sprawa, coś niedobrego zaczyna się dziać z moją A4 (chyba za długo stoi w garażu). od czasu do czasu zacinają mi się kierunkowskazy i zamiast mrugać świecą non stop, co wy o tym myślicie :?: i druga sprawa, od czasu do czasu zapala mi się na fisie "sensor oleje" ale jak tylko wyłączę ponownie zapłon to następnym razem już się nie zapala :mysli: oleju jest ok bo sprawdzam. co o tym sądzicie :?:

Opublikowano

Arek spróbuj aku podładować , może słabnie

Opublikowano
Opublikowano

Arek trzeba jedynie zamówić SD-2 ,podpiąć nie ma problemu -zrobię to :wink4:.

Jak aku słabnie to się chyba pojawiał przy odpalaniu " ! " jak mnie pamięć nie myli :mysli:.

Czujnik oleju z miski pewnie do wymiany będzie-też tak miałem :confused4: ,pojawiała się żółta "konewka" przy dobrym poziomie oliwy,dopiero wymiana czujnika rozwiązała problem.

Opublikowano

Ale warto sprawdzić aq jak auto długo stoi , ew. może jakaś wilgoć gdzieś się dostaje

Opublikowano

ten czujnik ori w używce jakieś 50 pln plus kw :wink4:[br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 14:01_________________________________________________

Ale warto sprawdzić aq jak auto długo stoi , ew. może jakaś wilgoć gdzieś się dostaje

Natalia musi nim trochę pojeżdzić jak go nie ma żeby aku nie stał i nie marniał ,wilgoć klekotowi nie powinna nabroić ,benzynie szybciej bym się spodziewał :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 14:03_________________________________________________Robert sprawdź mi proszę numer w etce jak będziesz miał chwilkę wolną ,potrzebuję do AVF'a wąż od turbo w dół schodzący do rurki , która idzie w zderzaku , muszę namierzyć jakąś używkę dla ojca bo musi go wymienić - w aso zaśpiewali 380 pln :wallbash: za niego,spróbuję go namierzyć na allegro :wink4:

Opublikowano

... wilgoć klekotowi nie powinna nabroić ,benzynie szybciej bym się spodziewał :gwizdanie:...

mam na myśli elektronikę :cool1: a wtedy co różnica czy klekot czy benzin :mysli::cool1:

[br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 14:10_________________________________________________

... sprawdź mi proszę numer w etce jak będziesz miał chwilkę wolną ,potrzebuję do AVF'a wąż od turbo w dół schodzący do rurki , która idzie w zderzaku , muszę namierzyć jakąś używkę dla ojca bo musi go wymienić - w aso zaśpiewali 380 pln :wallbash: za niego,spróbuję go namierzyć na allegro :wink4:

Wąż bezpośrednio co idzie od turbo w dół ? Z takim kolankiem i łączy się ze rurą poprzeczną pasa przedniego ?

VIN potrzebuję ( są dwa rodzaje ) , jest to automat czy manual ?

Opublikowano

Wiesiek dzięki za wczoraj :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Oto efekty wczorajszej zabawy z lutownicą i kabelkami :kox:

na postojówkach

imag0851.jpg

włączone drl'e :>

imag0850y.jpg

mijania

imag0852.jpg

[br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 14:19_________________________________________________wąż jakiś esowaty,Pretor mi dzwonił ,że taki trzeba wymienić - turbo czyści u ojca, vinu jeszcze nie mam ale jak mi ojciec oddzwoni to Ci zaraz wyślę [br]Dopisany: 23 Lipiec 2011, 14:30_________________________________________________skrzynia man 6-tka

Opublikowano

... wąż jakiś esowaty,Pretor mi dzwonił ,że taki trzeba wymienić - turbo czyści u ojca, vinu jeszcze nie mam ale jak mi ojciec oddzwoni to Ci zaraz wyślę ... skrzynia man 6-tka

bardzo często te węże padają , główna przyczyna przeładowywanie gwizdawki

do VINu WAUZZZ8E_3_500000 - 8E0 145 834 M ~ 702 PLN w ASO

powyzej VINu WAUZZZ8E_4_000001 ( rok modelowy 2004 ) - 8E0 145 834 AR ~ 786 PLN w ASO

Opublikowano

Teraz Ci to świeci prawie jak u mnie :decayed::good:

no :decayed:

Opublikowano

U Artura jakoś lepiej :gwizdanie: :mysli::cool1:

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

:decayed:

Opublikowano