Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wtryski,turbo ...

a Ty nie masz wtrysków w Twoim aucie ( wiem , że na PD trzeba uważać , ale wystarczy lać gnojówkę na sprawdzonych stacjach i będzie git , nie kupować od "Żyda" chyba , że ma się jakiegoś naprawdę sprawdzonego ) [br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 00:27_________________________________________________

Telefon my Ci dali :gwizdanie:

A na co mi telefon :gwizdanie: :cool1:

:tongue4::wink4:

Ale co powiesz , widać , dysk rozkurwiony ?

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mowie Ci gora sie szykuje [br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 00:29_________________________________________________No wypadniety fest :confused4:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 00:30_________________________________________________Zara wracam

Opublikowano

No wypadniety fest :confused4:

:kwasny: ale na razie zaś jest znaczna poprawa , ostatnio trzy lata miałem z tym spokój

Opublikowano

Dojade do domu tylko bo mi sie zle pisze

Opublikowano

Mowie Ci gora sie szykuje

Jak tak gadasz , możliwe , ale szklanki by grały dość mocno ... a może dół :gwizdanie:

[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 00:33_________________________________________________

Dojade do domu tylko bo mi sie zle pisze

Jesteś hardkorem :kox: :kox: :kox::good:

Opublikowano

A tak z innej beczki Panowie-przed Waszymi klekotami Jezdziliście benzyną?Jeżeli tak ,to jakie różnice ,jęśli nie to warto porównać :wink4:

Opublikowano

ja mialem nexie 1.5 :D

Opublikowano

ja mialem nexie 1.5 :D

Tym też miałem nie,przyjemność jezdzić za kółkiem-prawie nową .Przy gwałtownych manewrach wyprzedzania tym miękkim gównem można wypaść z drogi :decayed:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 00:55_________________________________________________Tak właściwie to kiedy tylko mam okazję przetestować jakikolwiek wóz ,którym jeszcze nie jezdziłem staram się testować :decayed:
Opublikowano

Zobacze zrzuce gorne pokrywy i Wojtek oceni co do zrobienia jak grubo-hmmm 8k to zakladam pokrywy z powrotem, robie total szade i kupie jakie b6[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 00:59_________________________________________________Mam dosc ,zara spadam bo na 8 do pracy znowu :confused4:

Opublikowano

Zobacze zrzuce gorne pokrywy i Wojtek oceni co do zrobienia jak grubo-hmmm 8k to zakladam pokrywy z powrotem, robie total szade i kupie jakie b6

Arczi ,czyżbyś miał za ciężką nogę dla Twojego klekotka? :gwizdanie:
Opublikowano

W a8 byly te motorki co Ty masz?

Opublikowano

Wyspej sie Synku ,jo mom luz na L 4 :evil:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 01:03_________________________________________________

W a8 byly te motorki co Ty masz?

:mysli:
Opublikowano

Od skoczowa do zor mi taka nie dala rady koles w zorach dopiero na swiatlach gadal ze ma 2.8 i sie dziwil ze ja tylko 150 km[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 01:05_________________________________________________Jak nie pozdychaly :mysli:

Opublikowano

Od skoczowa do zor mi taka nie dala rady koles w zorach dopiero na swiatlach gadal ze ma 2.8 i sie dziwil ze ja tylko 150 km[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 01:05_________________________________________________Jak nie pozdychaly :mysli:

:decayed: :decayed: :decayed: niemożliwe-chyba,że z tym słabszym silnikiem 2,8 ... Zawsze możemy Arturo przetestowac wspólnie :wink4: na jakim dystansie ?
Opublikowano

Tez mial tipa i Q no ale tez znowu inne kilogramy[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 01:10_________________________________________________Ty masz ośke i manuala

Opublikowano

Wejdz w same dane techniczne Twojego i modeli 2,8 ,to już będzie jakaś jasność :wink4:

Opublikowano
:tongue4:
Opublikowano

Tez mial tipa i Q no ale tez znowu inne kilogramy[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 01:10_________________________________________________Ty masz ośke i manuala

dokładnie innego nie chcę :naughty:
Opublikowano

Ósemka jest duzo ciezsza wiec pewnie dlatego[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 01:12_________________________________________________Mialem fory