Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gadu gadu działa cuda już mam jutrzejsze vag'owanie zabezpieczone :> ,dzięki raz jeszcze :good:

idę nyny , kororowych :hi:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Po 21.08.2011 tak miało być, no chyba ze tam maja neta :mysli:

Opublikowano

artur, padlo ci padlo? :shocked: ja siedze w Mrzezynie.. k**wa czwarty dzien pada

Opublikowano

wrzosu ,no klekot stoi ale może dziś będzie jeździł :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Sierpień 2011, 10:46_________________________________________________to pogodę masz po zbóju na urlopie :confused4:

Opublikowano
:bry::hi:
Opublikowano

witam nowych kolegow dawno mnie tu nie byla a na spocie jeszcze dawniej :) mam nadzieje ze na nastepnego spota wpadne bo od 3 miesiecy jakos tak wychodzi ze czasu w tym dniu bylo brak :) A moze ktos mi powiedziec czy jest jakis limit zapisywania sie kilometrow tych biezacych czyli tych dolnych bo nie wiem czy tylko u mnie bo mialem 2tys km i mi zapisuja sie od nowa i nie wiem czy to normalne :) pozdrawiam

Opublikowano
:hi: powitowania
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

:siema:
Opublikowano

:hi: :gwizdanie:

zmienilem se kodowanie w Tipie na 00011 a musze jeszcze sprawdzic na 00111 00112 i 00112

na 00011 zmienia biegi prendzej ok 1,6-2k/rpm przy spokojnym ruszaniu, DSP jest wylaczone

z 00111 tiptronic new strategy wie ktos cos na ten temat ?

00032 Artur by ci +/- chodzilo na D i S

pany chce kiery ori miski HARIBO nimieckie z Nimiec :naughty: :naughty: z REAL'a

Opublikowano

ja chce :D

Opublikowano

Paplok ten licznik dzienny zapisuje tylko do 2k.

m3rvin zmien kodowanie skrzyni na poprzednie ponoć skrzynia w d.pe bardziej dostaje i b.twardo zmienia biegi (zdrowe dla kosza to nie bedzie),bylo ostatnio na forum.

Ja bym w swoim tego akurat nie ruszal-juz jeden remont skrzyni przeszedlem.

Auta dalej nie mam niestety, potrzebuje blokady na rozrzad by go ustawic bo jest calkiem rozkalibrowany :confused4:. Nie macie jakiego dojscia?

Sprobuje z magro jutro wydebic,nie wiem jak to bedzie :confused4:. Jakby ktos z Was mial jaki cynk na ten temat to dajcie znac 504-465-564. Dzieki i kororowych. :hi:

Opublikowano

wrócilem :hi:

Opublikowano
Opublikowano
:hi: :hi:
Opublikowano

Dobry synki na szczescie jest tu net w hotelu to se popiszemy a juz myslalem ze nic z tego :decayed:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 12:11_________________________________________________Artur a bez blokad sie nie da :przebiegly:

Opublikowano

Dobry synki na szczescie jest tu net w hotelu to se popiszemy a juz myslalem ze nic z tego :decayed:[br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 12:11_________________________________________________Artur a bez blokad sie nie da :przebiegly:

kas to wybył u zas locesz z ta życią sztyjc :gwizdanie: :tongue4:

wszystko se do ale czy warto ?

Opublikowano

Artur a bez blokad sie nie da :przebiegly:

może ida ale czemu kosztem moich nerwów :confused4:, dużo mi już nie trza by się zagotować, się tylko zastanawiam czemu k..... ja mam zgadywać jak się bez blokad ustawia rozrząd -majster to powinien znać !!!!!!! ja jestem od jeżdżenia i płacenia, a jak się nie zna to po co się podejmuje wogóle roboty ,ja pitole normalnie mnie szlag trafi :wallbash:

Opublikowano

ale jo poważnie godom http://allegro.pl/haribo-gumisie-cala-zgraja-miskow-z-niemiec-i1746792188.html taki same tu mom za 22zl za 1kg do niedzele zbierom zamówienia jakby kiery co chciał PW pisać[br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 12:49_________________________________________________

Artur a bez blokad sie nie da :przebiegly:

może ida ale czemu kosztem moich nerwów :confused4:, dużo mi już nie trza by się zagotować, się tylko zastanawiam czemu k..... ja mam zgadywać jak się bez blokad ustawia rozrząd -majster to powinien znać !!!!!!! ja jestem od jeżdżenia i płacenia, a jak się nie zna to po co się podejmuje wogóle roboty ,ja pitole normalnie mnie szlag trafi :wallbash:

popieram w 1000%
Opublikowano

:bry::hi:

[br]Dopisany: 11 Sierpień 2011, 16:12_________________________________________________

ale jo poważnie godom http://allegro.pl/haribo-gumisie-cala-zgraja-miskow-z-niemiec-i1746792188.html taki same tu mom za 22zl za 1kg do niedzele zbierom zamówienia jakby kiery co chciał PW pisać

Krzysztof biera 1 kilo za 22 złote :wink4: kiedy będziesz ?