Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak mam wrzucić logi do sprawdzenia?

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

panowie, a gdzie reszta była zamiast zjawić się na spocie :cool1:

Opublikowano

Krzysztofie :hi: ubiegłeś :)

Opublikowano

jasne

:polew: :polew: :polew:

kto to mi zrobi :notworthy: bo nie robiłem tego jeszcze ,a wolałbym nic nie popieprzyć ,mogę podesłać na maila logi :gwizdanie:[br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 18:25_________________________________________________

w domu :gwizdanie:,co do kogo dzwoniłem to mówił,że siedzi w domu :gwizdanie: :wink4: ,więc ja też zostałem[br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 18:28_________________________________________________no do Ciebie Arku nie dzwoniłem fakt :embarrassed:

Opublikowano

Ślij :)

Opublikowano

poszło na maila :wink4::notworthy:

Opublikowano
  • Autor

w domu :gwizdanie:,co do kogo dzwoniłem to mówił,że siedzi w domu :gwizdanie: :wink4: ,więc ja też zostałem

no to nie rozumie :mysli:

jeszcze niedawno ktoś się tutaj upominał żeby spoty były co tydzień, a ty teraz mi mówisz że większość siedziała w domu wiedząc że jest spot :wtf:

Opublikowano

ja miałem wolne specjalnie dzwoniłem bo forum było off :cool1:

Opublikowano
  • Autor

no to skoro większość leje na spoty to może zaprzestaniemy wogóle spotykać się w Rybniku i wrócimy do tego co było 2 lata temu...... temat można w każdej chwili usunąć bo po co to ciągnąć na siłe.......

Opublikowano

wakacje są :gwizdanie: więc może też przez to jest troszkę gorzej z frekwencją ,nie stresuj się :wink4:

Opublikowano
  • Autor

zrozumiałbym gdyby każdemu wyskoczyło coś ważniejszego (wakacje, wyjazd na weekend, urodziny, imieniny, choroba, biegunka, itp) ale jak napisałeś że dzwoniłeś do większości i każdy siedział po prostu w domu bo mu się nie chciało........ zresztą.........

Opublikowano

Log (0 - 011,003,011,003)

[br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 18:58_________________________________________________Turbawka wstaje dopiero przy 2,6 tysia obrotow

Opublikowano

Skoro jest problem z podciśnieniem to będzie wolno wstawać.[br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 19:09_________________________________________________Ja bym przyjechał na spota bo akurat miałem wolną niedzielę, ale jak na złość forum nie działało i nie wiedziałem czy ktoś będzie choć mogłem w sumie zaryzykować i jechać.

Opublikowano
:hi: :hi: :hi: Arek wszystko wruci do normy tylko się nie stresój :wink4:
Opublikowano

:hi:

zrozumiałbym gdyby każdemu wyskoczyło coś ważniejszego (wakacje, wyjazd na weekend, urodziny, imieniny, choroba, biegunka, itp) ale jak napisałeś że dzwoniłeś do większości i każdy siedział po prostu w domu bo mu się nie chciało........ zresztą.........

Ja miałem już "zamówioną" niedzielę niestety :embarrassed:

Arek tak się stresujesz a jak zeszłego spota pisałeś , że przyjedziesz i przywieziesz szpikulce na rożno i drewno :gwizdanie: nie przyjechałeś a później nawet fona nie odbierałeś :cool1: ... ale spoko , skończy się "sezon urlopowy" i na pewno frekwencja wzrośnie :good: ja tym razem nie mogłem podjechać bo byłem już umówiony , poza tym myślałem , że 14 to sobota :embarrassed:

Opublikowano

Log (0 - 011,003,011,003)

[br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 18:58_________________________________________________Turbawka wstaje dopiero przy 2,6 tysia obrotow

Dzięki [br]Dopisany: 15 Sierpień 2011, 23:31_________________________________________________

Opublikowano

mamlasy ale daliscie plame ze spotem prezes nastepnym razem was :bicz: :bicz: :bicz: