Opublikowano 16 Sierpnia 201115 l I Wrocek [br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 21:38_________________________________________________ Kurde ochloncie ... Jak najbardziej jestem ZA ... Ja pierwszy 'a nie strzeliłem
Opublikowano 16 Sierpnia 201115 l Autor Kurde ochloncie przeciez parkingu pod tesco nie rozkopali jak wiekszosci miasta no i tu się mylisz :!:
Opublikowano 16 Sierpnia 201115 l Kurde ochloncie przeciez parkingu pod tesco nie rozkopali jak wiekszosci miasta no i tu się mylisz :!: Jak go nie rozkopali to MY go rozkopiemy
Opublikowano 16 Sierpnia 201115 l Nie no , według mnie nie było tematu , przecież jak komuś pasuje to jedzie na spota , a jak komuś nie pasuje ( czy też się nie chce - ma przecież takie prawo ) po prostu nie jedzie i tyle ... ale po co "straszyć" usunięciem" tego wątku ? Przecież każdy z nas może jutro złożyć identyczny :gwizdanie: Nie ma się co spinać panowie , każdy ma swoje sprawy , chęci itp. ... będzie dobrze A po drugie i tak jest za***iście :drunk: Za rzadko Krupnika razem spożywamy :gwizdanie:
Opublikowano 16 Sierpnia 201115 l Idę A za chwilę dziś o 4:00 wstałem jutro o 5:00 trzeba wstać , piwko se piję a smaki są
Opublikowano 16 Sierpnia 201115 l gumiski mom dajcie mi jutro czwartek czas wszystko ogarne i dom dokladnie znac na PW pozdro ida w nyny
Opublikowano 17 Sierpnia 201115 l Kororowych [br]Dopisany: 16 Sierpień 2011, 23:11_________________________________________________
Opublikowano 17 Sierpnia 201115 l Polerowal który szybe w aucie? Mam na tej "nowej" tylnej mase drobnych i mnie drażnią :kwasny:
Opublikowano 17 Sierpnia 201115 l Polerowal który szybe w aucie? Mam na tej "nowej" tylnej mase drobnych i mnie drażnią :kwasny: Chcesz to sam robić? bo ogólnie to drogi interes...