Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:bry::hi:[br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 15:23_________________________________________________

środka kata nie wyrzucaj, bo to można sprzedać za dobrą kasę :naughty:

Dokładnie a za środek z dwóch katów będzie już niezła kaska :naughty:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bry::hi:[br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 15:23_________________________________________________

mom nadzieja :kox: :gwizdanie:

mom miśki do Ciebie :)

Opublikowano
:hi:[br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 15:56_________________________________________________Denielom ,kiedy Twoja Kobieta odbierze kosmetyki ? :> :wink4: [br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 15:57_________________________________________________Jada na Chwałowice :witch:
Opublikowano

Spoko :good: kiedy się zgadamy ( ja mam FV do Ciebie :wink4: )[br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 16:02_________________________________________________

:hi:

[br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 16:03_________________________________________________

51969015.jpg

Uploaded with ImageShack.us

:naughty::decayed:

Opublikowano

jeżeli tyle dowają to mnie fest ucieszyłeś jak za 1 to :evil: :evil: a jak za 2 tez obleci :decayed:

Artur ty to widzisz czy yny jo mom oczopląsy

Opublikowano

Tyle może nie ( po drugie to cena za cały kat a nie sam środek ) :wink4: ... ale ze 800/1000 zł powinieneś dostać bez problemu za środek z dwóch katów

Opublikowano

Spoko :good: kiedy się zgadamy ( ja mam FV do Ciebie :wink4: )[br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 16:02_________________________________________________

[br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 16:03_________________________________________________

51969015.jpg

Uploaded with ImageShack.us

:naughty::decayed:

O kurcze :naughty: , ja za swojego dwa lata temu dostałem 100 zł. W V6 muszę być ogromne że tyle dają.

Opublikowano

Tyle może nie ( po drugie to cena za cały kat a nie sam środek ) :wink4: ... ale ze 800/1000 zł powinieneś dostać bez problemu za środek z dwóch katów

no to musza teraz 2 rurki kupić do przelotu i katy wstępnie wtorek/środa papa
Opublikowano

:hi: :hi:

a ja tam mam wybebeszonego kata i nic nie wstawialem, zadnej rurki i smiga az milo :decayed:

a po za tym sie doigralem :confused4: nie leczona kontuzja sie odezwala a na weselu sie dobilem (skrecona kostka z dwoch stron :wallbash: ) a we wtorek do bulgarii

Opublikowano

Artur jak będziesz wycinał katy to wspawaj w ich obudowe rurke i tak je załóż, nie daj sobie wspawać samych rurek bo będziesz miał "zabawy" na przeglądzie

ja mam samą rurke i problemu nie mam na przeglądzie :)

Opublikowano

Jaak pogoda ,dupki opalone :decayed: ?

za***ista zjarany jestem ze juz mi skin zlazi

Opublikowano

Z dupki? :kox:

Opublikowano

... a we wtorek do bulgarii

z gruby jedziesz ? :naughty:

Opublikowano

a ja tam mam wybebeszonego kata i nic nie wstawialem, zadnej rurki i smiga az milo

To przecież gadam, ale tu widzą jakieś zawirowania spalin :D przelot to przelot, a ze szerszy w jednym miejscu to co ?

cabriofan, mysle ze na tym spocie co bedzie teraz bedziemy wiec moze nareszcie sfinalizujecie te transakcje :D

Opublikowano

a ja tam mam wybebeszonego kata i nic nie wstawialem, zadnej rurki i smiga az milo

To przecież gadam, ale tu widzą jakieś zawirowania spalin :D przelot to przelot, a ze szerszy w jednym miejscu to co ?

cabriofan, mysle ze na tym spocie co bedzie teraz bedziemy wiec moze nareszcie sfinalizujecie te transakcje :D

bo są zawirowania spalin poczytaj na forum każdy ci to powie i odradzi :)

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

bo są zawirowania spalin poczytaj na forum każdy ci to powie i odradzi :)

Prosze Cie, w kazdym tlumiku masz kilka komor i tam to sa dopiero zawirowania, jakoś to nikomu nie przeszkadza. nie mamy tez wysilonych motorow i przelotowego wydechu zeby takim czyms sie przejmowac.

Opublikowano

W v6 sa dwa male katy wiec nie wiem skad takie ceny,przeciez w takim razie dolozysz drugie tyle i masz nowki katy :mysli:

Poza tym pytanie jakie 2.5 jest tego od groma przeciez.

Moze z jakiegos konkretnego motorka tyle kosztuja bo ,że ze wszystkich to nie dsm wiary.

:no:

Lece na nocke,wpadne pozniej :wink4:

Opublikowano

W v6 sa dwa male katy wiec nie wiem skad takie ceny,przeciez w takim razie dolozysz drugie tyle i masz nowki katy :mysli:

Poza tym pytanie jakie 2.5 jest tego od groma przeciez.

Moze z jakiegos konkretnego motorka tyle kosztuja bo ,że ze wszystkich to nie dsm wiary.

:no:

Lece na nocke,wpadne pozniej :wink4:

3 sa 1 za T zaraz jest
Opublikowano

Na pewno :mysli:

Masz schemat z akn'a moze ?[br]Dopisany: 18 Sierpień 2011, 21:04_________________________________________________

A czeszki jak tam :naughty: