Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: :hi:

Panowie

:(

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Ale cisza :przebiegly:

Robert bo wali u szwagra na weselu ale reszta.spi :gwizdanie:

Opublikowano

Reszta jest na pomorzu :wink4:.

Opublikowano

Reszta jest na pomorzu :wink4:.

pomarudzone, zbite z ceny, kupione ?
Opublikowano

Wiecie może gdzie można dobrze naprawić przednią szybę? Nie dawno dostałem kamieniem w szybę, mam odprysk o średnicy ok 2mm ale głęboki i idą dwie kreski o długości 3mm. Jaki jest mniej więcej koszt takiej naprawy?

Opublikowano

Ale cisza :przebiegly:

ni WiesQ...jo sie delektuja wiyjskim luftym :beer1: :beer1:

Opublikowano

Krzychu kupione :wink4: ,kolejne tdi w rodzinie :)

Piotrek w Pawłowicach ,jak z nich wylatujesz na Żory to masz Shela po prawej i przed nim jest duży zakład ,wpisz w googlach to namierzysz bez problemu. Znajdziesz info (tel).

Zadzwonisz i Ci wszystko powiedzą :wink4: .

Opublikowano

uprzejma pani nie wie tam czym poleruja szyby...

Opublikowano

:bry::hi:

Wreszcie urlop :naughty::drunk::kox:

A jutro wesele szwagra :drunk::kox:

[br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 18:38_________________________________________________

Robert jak się nazywają te odświeżacze do auta w tych puszkach ? [br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 14:42_________________________________________________Jest to to ? http://www.all4auto.pl/california-scents-satna-barbara-berry-p-950.html

Dokładnie to jest to i właśnie ten kosmetyk i ten zapach zajął I miejsce na "kosmetykaaut" i "detailingworld" :good:

[br]Dopisany: 19 Sierpień 2011, 18:40_________________________________________________Teraz idę pograć na PS w FIFA11 :wink4:

:hi: :hi: :hi: O tej godzinie w tym dniu my grali na orliku na Piecach na żywo :naughty::wink4: Zamiast se odciski robic od pada Przyskocz polotac :decayed:
Opublikowano
  • Autor

Wiecie może gdzie można dobrze naprawić przednią szybę? Nie dawno dostałem kamieniem w szybę, mam odprysk o średnicy ok 2mm ale głęboki i idą dwie kreski o długości 3mm. Jaki jest mniej więcej koszt takiej naprawy?

w Rybniku na przeciwko Obi

http://autoszyby.rybnik.pl/

to sobie wczoraj pojeździłem :kox:

e2f0d173601f8b1dmed.jpg

Opublikowano

Dzięki z info, jutro będę dzwonił.

Arek też bym chciał sobie czymś takim pojeździć :cool1: .[br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 08:43_________________________________________________Jakie wrażenia?

Opublikowano
Opublikowano

:bry::hi:

[br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 11:40_________________________________________________

Ja kleiłem rok temu na wiejskiej w Rybniku , płaciłem 50 zł i zrobili to na prawdę dobrze , rok czy dwa gwarancji dali :wink4:

http://www.cylex.pl/firmy/autoszyby-10935341.html polecam :good:

[br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 11:43_________________________________________________

Dzisiej poprowka :naughty::kox:

Opublikowano

Opublikowano

Dzięki Robert :good: .[br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 12:21_________________________________________________Artur furmanka już śmiga tak jak powinna?

Opublikowano

Jeszcze nie :confused4: ,coś tam delikatnie jeszcze klepie.

Opublikowano

wczoraj ponad 1600km za kółkiem, masakra :zemdlal:

Jak są już kreski to może być problem, czy podaczas naprawy nie strzeli...[br]Dopisany: 21 Sierpień 2011, 12:51_________________________________________________

Tomek sorki ten zapach zajął I miejsce http://www.all4auto.pl/california-scents-coronado-cherry-p-951.html :wink4: ... ale w all4auto na razie wykupiony , coś to znaczy , te zapachy pojawiły sie w tym sklepie jakieś 2/3 tygodnie temu i już "Coronado Cherry" jest wykupiony :naughty:

Tu masz dostępny http://www.sklep.polishangel.pl/index.php/adsad/zapachy.html?p=3

Chcesz też, bo bych zamówił :naughty:

Opublikowano

Też wezme puszke :good: