Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY w RYBNIKU - wiecej info w 1 poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w klubie :decayed: :gwizdanie:

• Odpowiedzi 42,7 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To chyba kazdy ma w ostatnim czasie jakies przykre zdarzenia :kwasny:

Opublikowano

No chyba tak :confused4:

Opublikowano

No nieźle :shocked:

Opublikowano

U mnie podobno też napierdzielał grad, na szczęście ja byłem daleko od domu :gwizdanie:

Opublikowano

:bry::hi:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 11:17_________________________________________________ :shocked:

U mnie wczoraj ani kropelka wody z nieba nie spadła , tym bardziej grad ale zachmurzone było nieźle [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 11:19_________________________________________________W zeszłym roku jak byłem nad morzem też coś takiego przeszło koło mnie jakieś 10 km , ale tam był jeszcze większy rozpiździel

Opublikowano

:hi: a moje padło stoi od niedzele więc jeżech ciekawy jak dzisio zejda go oblukać :przebiegly:

jada wyciąc dzisio katy i zobaczymy co dalej

Opublikowano

:hi:

Odnośnie wczorajszego gradu to w Popielowie obok Peugeota wszystkie autka w komisie pobojlowane, ciekawe jak wyglądają nowe Peugeoty z pod salonu ,na pewno sprzedają je po naprawie jako nieuszkodzone. :przebiegly:

Opublikowano

Bankowo tak jak piszesz Wieśku :wallbash::kwasny:

Opublikowano

Odnośnie wczorajszego gradu to w Popielowie obok Peugeota wszystkie autka w komisie pobojlowane, ciekawe jak wyglądają nowe Peugeoty z pod salonu ,na pewno sprzedają je po naprawie jako nieuszkodzone. :przebiegly:

Przyjedzie gościu, powyciąga wgniotki bez malowania i nówka sztuka :gwizdanie:

Opublikowano

Albo i tak :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj po południu padał taki grad jakiego w życiu nie widziałem. Byłem akurat w pracy no i wszystkie auta pod robotą powgniatane :wallbash: . Mojemu też się dostało a trzy tygodnie temu odebrałem od lakiernika :wallbash: . Z ciekawości mierzyliśmy większe kulki, niektóre miały średnicę 35mm/30mm :shocked: . Chyba w tym roku sprzedam to auto bo ostatnio mam z nim jakiegoś pecha.

moja mi wczoraj mówiła o tym gradzie, ja miałem auto w garażu ale od ojca dostało :confused4:

Opublikowano

Arek i jak tam co tam :decayed:

Opublikowano

Panowie jaki polecacie warsztat w Rybniku ??? dla Audicy ? pilne :wink4:

Opublikowano

warsztat zrób to sam :tongue4:

wyciołem katy, rurka wspawana, słychać bardziej T jak się wkręca, może jest troszke lepiej, ale nie super, w sobote T na stół i zobaczymy co będzie :)

Opublikowano

na dzwieku nie jezdzisz :D juz dawno powinienes sie zglosic do Pretora na czyszczenie skoro nie szlo, a w ogole robileś logi jakiekolwiek?

Opublikowano

wyciołem katy, rurka wspawana, słychać bardziej T jak się wkręca, może jest troszke lepiej, ale nie super, w sobote T na stół i zobaczymy co będzie :)

nie chodzi o mnie, ja jestem w de. Pilna sprawa, panowie dziekuje za wszelkie info.

Opublikowano

na dzwieku nie jezdzisz :D juz dawno powinienes sie zglosic do Pretora na czyszczenie skoro nie szlo, a w ogole robileś logi jakiekolwiek?

były robione są na forum - chyba 4 :P

nie chodzi o mnie, ja jestem w de. Pilna sprawa, panowie dziekuje za wszelkie info.

jo nimom pojęcia więc niepomogę