ROBERT Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Mi dawno się wydawało ze Megs to ściema, bo jak widzę amerikan reklam to wszystko wiadomo, tam to tym debilom wszystko wcisną byle w TV werbung był. Megs przede wszystkim konkretnie wkręcił się na polski rynek ... niestety niektórzy mają klapki na oczach z napisem Megiuar's Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Którzy ?[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2011, 17:00_________________________________________________ H4mm3R ,Ty jeszcze w zakopcu jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Robert napił by się człowiek :gwizdanie: ale jutro do roboty na I zm. i UGBK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barabasz Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Witam panów po wakacyjnej przerwie ale mam do nadrabiania-prawie 3 miesiące tymczasem ide sie dalej nerwowac na tego co mi auto obrysowal dookola gwoździem czy innym badziewiem. 3mta sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Robert napił by się człowiek :gwizdanie: ale jutro do roboty na I zm. i UGBK No ja też mam smaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Mi dawno się wydawało ze Megs to ściema, bo jak widzę amerikan reklam to wszystko wiadomo, tam to tym debilom wszystko wcisną byle w TV werbung był. Hologramy Tomek to ręcznie zrobisz. [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2011, 14:29_________________________________________________Grzesiek jak tam żarcie w Bulgariji Wiesku...powiem tak...naprawde dobre, ale po 4 dniach monotonne ale za to arbuzy...w polsce nie ma co szukac tesknilem za porzadna kawa i piwem a nie jakimis siuskami , ale inny alkohol... pogoda swietna temp. w basenie 27st. a w morzu 25st Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 H4mm3R ,Ty jeszcze w zakopcu jesteś? Tak do jutra, a co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 H4mm3R ,Ty jeszcze w zakopcu jesteś? Tak do jutra, a co? szwędacz mi się włancza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Wiesku...powiem tak...naprawde dobre, ale po 4 dniach monotonne ale za to arbuzy...w polsce nie ma co szukac tesknilem za porzadna kawa i piwem a nie jakimis siuskami , ale inny alkohol... pogoda swietna temp. w basenie 27st. a w morzu 25st :cool1 U nas żarcie było fuj tzn. niedoprawione wszystko płone, z kawą i piwem masz racje, jak wróciłem i wysiadłem z autobusu to zaraz se Warke kupiłem, o pogodzie takiej u nas można pomarzyć. Rakija dobra ale nie każda, ja waliłem łyskacza Savoy był bardzo dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 z alkoholu testowalem chyba wszystko co tam bylo mozliwe i watroba wytrzymala ,ale tez mi łyskacz najbardziej podeszedl a jedzenie wbrem zapewnieniom bylo dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 z alkoholu testowalem chyba wszystko co tam bylo mozliwe i watroba wytrzymala ,ale tez mi łyskacz najbardziej podeszedl a jedzenie wbrem zapewnieniom bylo dobre Nie wiedziałem ze jesteś takim smakoszem musimy kiedyś razem podegustować + jeszcze chętni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Hmmm....... Na potrzeby naukowe również się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiek3d Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Hmmm....... Na potrzeby naukowe również się piszę No miałem nadzieję :gwizdanie: Artur autko już bryka jak należy :?:[br]Dopisany: 03 Wrzesień 2011, 20:21_________________________________________________Spadam narta panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 3 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 panowie jak wy tacy smakosze to mówcie co mam na pępkowe kupić bo chyba zwykła czysta nie wystarczy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Wystarczy ,grunt ,ze bedzie zmrozona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 3 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 ciepła wódka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Swój chłopak [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2011, 22:16_________________________________________________ :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Nie wiedziałem ze jesteś takim smakoszem musimy kiedyś razem podegustować + jeszcze chętni Na potrzeby naukowe również się piszę :przebiegly: [br]Dopisany: 03 Wrzesień 2011, 22:46_________________________________________________ panowie jak wy tacy smakosze to mówcie co mam na pępkowe kupić bo chyba zwykła czysta nie wystarczy :gwizdanie: Wystarczy ,grunt ,ze bedzie zmrozona Dokładnie wystarczy zimna , czysta wódka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 to kiedy pępkowe się szykuje ,ja tam z dnia na dzień wolnego nie wykombinuje :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 4 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 to kiedy pępkowe się szykuje ,ja tam z dnia na dzień wolnego nie wykombinuje :gwizdanie: ciężko to dokładnie zaplanować bo nie wiem kiedy mała będzie chciała wyjść na świat ale myślę że będzie to planowane po 17 września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi