blant88 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Panowie przydałoby sie zrobić jakieś pożegnanie lata :?: bo robi sie coraz zimniej i trzeba byłoby tą pogode jeszcze wykorzystać :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Panowie przydałoby sie zrobić jakieś pożegnanie lata :?: bo robi sie coraz zimniej i trzeba byłoby tą pogode jeszcze wykorzystać :gwizdanie: Zaś chcesz pić :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 Wiesiek znalazłbyś w swoim grafiku jakieś 3 godz wolnego dla mnie :?:
wiesiek3d Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Wiesiek znalazłbyś w swoim grafiku jakieś 3 godz wolnego dla mnie :?: Jasne ,tylko kiedy i w jakich godzinach
A-rek Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 Wiesiek jak narazie to mam cały czas wolne, dostosuję się do ciebie Arturoo ten kolega z Bielska KFX (jeśli dobrze pamiętam) to elektryk z zamiłowania czy ma jakiś swój zakład :?:
blant88 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Panowie przydałoby sie zrobić jakieś pożegnanie lata :?: bo robi sie coraz zimniej i trzeba byłoby tą pogode jeszcze wykorzystać :gwizdanie: Zaś chcesz pić :gwizdanie: :> z wami zawsze
Arturoo Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Arku ten Tomek to taki zapalony rezacz ,on to wszystko u siebie w garażu robi
ROBERT Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Panowie przydałoby sie zrobić jakieś pożegnanie lata :?: bo robi sie coraz zimniej i trzeba byłoby tą pogode jeszcze wykorzystać :gwizdanie: Zaś chcesz pić :gwizdanie: cytuj : "żrać ... " :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Panowie przydałoby sie zrobić jakieś pożegnanie lata :?: bo robi sie coraz zimniej i trzeba byłoby tą pogode jeszcze wykorzystać :gwizdanie: Zaś chcesz pić :gwizdanie: cytuj : "żrać ... " :gwizdanie: :polew:
blant88 Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Panowie przydałoby sie zrobić jakieś pożegnanie lata :?: bo robi sie coraz zimniej i trzeba byłoby tą pogode jeszcze wykorzystać :gwizdanie: Zaś chcesz pić :gwizdanie: cytuj : "żrać ... " :gwizdanie: :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 Arku ten Tomek to taki zapalony rezacz ,on to wszystko u siebie w garażu robi może byśmy go kiedyś razem odwiedzili
wiesiek3d Opublikowano 15 Września 2011 Opublikowano 15 Września 2011 Arku ten Tomek to taki zapalony rezacz ,on to wszystko u siebie w garażu robi może byśmy go kiedyś razem odwiedzili A co będziesz rezał :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 15 Września 2011 Autor Opublikowano 15 Września 2011 Arku ten Tomek to taki zapalony rezacz ,on to wszystko u siebie w garażu robi może byśmy go kiedyś razem odwiedzili A co będziesz rezał :gwizdanie: jak to sam nazwałeś reszte "choinki" no chyba że.... (2 flaszki Krupnika w lodówce mam )
wiesiek3d Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 jak to sam nazwałeś reszte "choinki" no chyba że.... (2 flaszki Krupnika w lodówce mam ) Chodzi o ten przycisk :?: to się przy okazji modułu rypnie [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2011, 20:41_________________________________________________ Leniuchy
Pretor Opublikowano 16 Września 2011 Opublikowano 16 Września 2011 Mam od wczoraj problem ze stacyjką. Wkładam kluczyk i nie można go przekręcić, trzeba kilka razy próbować i przy użyciu większej siły przeskoczy. Później już stacyjka dobrze działa i normalnie odpala. Po odpaleniu normalnie odbija. Tak jakby trzymała blokada, ale kierownica nie jest na blokadzie. Boję się że w końcu kiedyś nie przekręcę kluczyka i holowanie. Czy można to jakoś naprawić, czy tylko wymiana stacyjki i dodatkowy komplet kluczy?
Rekomendowane odpowiedzi